• 19. •

565 62 26
                                    

♡ Gyönyörű szép napot kívánok, Lads! 

Meg is érkeztem a tizenkilencedik fejezettel, amely minden reményem szerint elfogja nyerni a tetszéseteket, s amennyiben így lesz, kérlek jelezzetek nekem vissza valahogy! Sokat jelentene nekem! 

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a több, mint 5 ezer (!!!) megtekintést, a rengeteg voteot és kommentet, egyszerűen fantasztikusak vagytok!

Jó olvasást! Millió puszi és hatalmas ölelés: Ladybady 


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


~Nincs olyan ember, aki ne tudná megtalálni a Másik Felét. Életünk valamely pillanatában mindannyian keresztezzük a Másik Felünk útját, és felismerjük őt.~

Paulo Coelho


ᴇʙᴇɴ ᴍᴏʀʀɪs

Sietős léptekkel nyitottam be a lakás ajtaján, ahol már évek óta tengettem a perceimet. A szívem erősen dobogott amiatt, mert a munkaidőm eredeti lejárta után csaknem egy órával érkeztem. Minden pillanatban reméltem azt, hogy a barátom még nem tartózkodott otthon, de csalódnom kellett. Mikor a fejemet a nyílászárónak támasztottam és egy kicsit elmosolyodtam a pultos fiú lakásán történtek miatt lábdobogás hangzott nemsokkal a hátam mögül, ez pedig azt jelentette, hogy Jesse iramodott lefelé az emeletről. 

-Késtél.-állapította meg, mire gyorsan az irányába fordultam majd nehezen, mégis fájón dobogó szívvel bólintottam egy kicsit. Sötétbarna íriszei komoran bámultak rám, izmos tetovált karjait lazán a teste mellett hagyta lógni. Mindenféle szó nélkül kanyarodott be a konyhába, így lehajtott fejjel követtem én is. 

-Igen, Damien-nek segítségre volt szüksége az új lemezek kipakolásakor, szóval maradnom kellett még egy kicsit.-motyogtam miközben odaálltam a konyhapult elé, de nem mertem a férfi szemeibe nézni, ugyanis pontosan tudtam, hogy ridegen figyelt, talán éppen emiatt is fordultam el tőle, hogy öntsek magamnak ez kis ásványvizet.

-Nem értem miért dolgozol ott, igazán találhatnál magadnak jobb állást is, minthogy tologatod azokat az ócskaságokat.-dörrent rám, így kissé összerezzentem, mialatt öntöttem a folyadékot, így annak egy kis része a pulton végezte. Észleltem, amint fájós kezem kissé remegni kezdett, ahogyan elővettem egy papírtörlőt, és felitattam a vizet. 

-Szeretem ezt csinálni.-válaszoltam csendesen, nemsokkal ezután ittam, és újra Jesse irányába néztem, aki az előttem lévő széken ült. Egy vállrántással elintézte a további kommunikációt, ezért a kezeimre vezettem tekintetemet, miközben az elmém még talán akkor is Harry karjai közti alvás állapotában volt. 

ᴇʙᴏɴʏ-Ébenfekete (H.S)Where stories live. Discover now