• 12. •

641 67 7
                                    

♡ Szépséges napot kívánok, Lads! 

Meg is hoztam nektek a tizenkettedik fejezetet, amely minden reményem szerint elfogja nyerni a tetszéseteket! Boldog lennék egypár visszajelzéstől! 

Köszönöm szépen nektek az eddigi megtekintéseket, voteokat és kommenteket egyszerűen csodálatosak vagytok! 

Jó olvasást! Millió puszi és hatalmas ölelés: Ladybady 


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


~Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van.~

Müller Péter



ᴇʙᴇɴ ᴍᴏʀʀɪs

Kissé remegő kezekkel igazítottam meg a tányérokat, amelyek a kis kerek asztalon pihentek, amit egy fehér terítővel takartam le, s ennek közepén egy gyertya égett. Egymással szemben helyezkedett el két szék, mindannak ellenére, hogy tisztában voltam vele, egymagam fogom elfogyasztani a késői ebédet. Elég sok időt töltöttem a konyhában, még akkor is, ha tudtam, Harry nem fog eljönni a Musik Room-ba, hiszen a randink lényege pontosan ez volt. 

Azért szerveztem mindent a lemezboltba, mert az volt a második otthonom, emellett az a hely rengeteget jelentett számomra. Valójában, egy apró kis részem azt akarta, hogy Harry-nek, is éppen ennyit jelentsen, sőt sokkalta többet. Biztos voltam benne, hogy azon a napon nem fog ellátogatni hozzám, bár egy kicsit bíztam abban, nem lesz igazam és megjelenik, annak ellenére is, hogy megbeszéltük, egy felültetős-randin veszünk részt. 

Óvatosan megigazítottam a gyertyát a terítő közepén, majd mély levegőt vettem, hogy lenyugtassam magam, ámbár kevesebb sikert értem el ebben, mint szerettem volna. A tenyereim izzadtak, annak ellenére is, hogy tudtam, a pultos fiú nem lesz itt velem, viszont már csak a feltevés is izgatottságra sarkallt. 

ᴇʙᴏɴʏ-Ébenfekete (H.S)Where stories live. Discover now