39. rész - Nolan

282 29 0
                                    

2061.02.12., szombat

"NOLAN MENDES, ÉNEKES, KISLÁNYA MEGSZÜLETETT!

A most 35 éves énekes és zeneszerző gyermeke a napokban született meg. Nolan Instagram fiókjára töltött fel egy bájos fényképet, ahol a kislány pici keze az ő ujját markolja. Nolan ezt fűzte a képhez: "Isten hozott, pici kincs!", valamint megköszönte a jókívánságokat, és biztosította követőit, hogy a kisbaba és édesanyja is jó egészségnek örvendenek.

Nolan Mendes párjával, Luna Chalamet-tel, 2059. tavaszán jelentették be kapcsolatukat. Az egész világ rajong értük mai napig, kevés ilyen van, hogy két olyan legenda, mint Shawn Mendes és Timothée Chalamet, gyermeke egymásra találjon. Viszont mégis megtörtént! Most pedig már egy családdá fonódott a szerelmespár gyermekük érkeztével.

Shawn Mendes, a büszke nagypapa az Instagram story-jában osztott meg egy bájos képet legkisebb unokájáról.

Shawn Mendes, a büszke nagypapa az Instagram story-jában osztott meg egy bájos képet legkisebb unokájáról

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sok boldogságot kívánunk az egész családnak!"

2061.02.10-én megszületett Jasmine Chalamet-Mendes. Pont édesanyám születésnapján jött világra, ezért szinte szívügyemnek éreztem, hogy az ő nevét viselje a kislányom. Luna, a menyasszonyom sem bánta, szerinte nagyon szép név és a történet mögötte még szebb. A kis Jasmine érkezése igazán érzelmes volt az egész családnak. Lunának reggel 4 órakor kezdődtek el a fájásai és 6 óra múlva meg is szült. De az a 6 óra tartalmasabb volt 2 napnál is. Először is a szüleinket értesítettük. A terhessége utolsó 4 hónapját Pickeringben töltöttük. Miután a nagypapám, Manuel 2 éve elhunyt, a nagymamám, Karen egyedül volt a számára hatalmas házban. Én és Luna kis nyugalomra vágytunk, távol a nagyvárosoktól, a nagyinak pedig jól jött egy kis társaság, így odaköltöztünk hozzá ideiglenesen. Így is lett az, hogy ott született a gyermekünk.

A szüleink értesítése után apa és Kiara fél órával később már ott is voltak. Timothée, az apósom, New Yorkban lakik, de rögtön repülőre szállt, és még épp hogy, de ideért az unokája születésére. Luna édesanyja, Emily, Los Angelesben él, így ő csak másnap ért ide. Skylar, a nővérem, a férjével Isaac-kel és két gyerekükkel Ninával és Haileyvel együtt jöttek, így pedig szépen lassan meg is telt a korterem előtti folyosó a Mendes-Chalamet család minden tagjával. Aaliyah és David, a nagynéném és férje is meglátogatott minket másnap. Ahogyan Brian, a keresztapám, Dorothyval. Camila, a keresztanyukám nem tudott most utazni, de cserébe hívásokkal és üzenetekkel bombázott minket.

A szülés óta 2 nap telt el, hazaengedték Lunát és a kislányunkat. Úgy döntöttünk, hogy Pickeringben maradunk még egy picit, legalább pár hétig. A nyugalom kell a babának és Lunának is. Én pedig imádom Pickeringet, a gyermekkorom legszebb emlékei ide kötnek.

— Annyira kis bájos! — mondta a nagymamám, ahogy a nappaliban elhelyezett kiságy felett állva nézte a dédunokáját.

— Igen — bólogattam mosolyogva. A nagyi 92 éves, és ő is épp annyira aranyos, mint a pár hónapos kislányom.

the flower which didn't grow anymoreWhere stories live. Discover now