Köszönetnyilvánítás

234 13 10
                                    

El sem hiszem, hogy e könyv utolsó fejezetét is publikáltam. Hihetetlen, mert tisztán emlékszem a napra, amikor kipattant az ötlet és a jegyzeteimben elkezdtem tervezni a történetet. Most pedig itt vagyunk, 1 évvel később, a búcsúzkodásnál.

Imádom ezt a könyvet, és büszke vagyok rá. Imádtam írni, mert sokszor megpróbáltatások elé állított. Hiszen a halálról és gyászról írni sosem könnyű. Szerencsére vagy sem, de van tapasztalatom van ebben a két dologban, így könnyebb volt Shawn érzelmeit kifejtenem. Büszke vagyok magamra és a könyvre is, mert korom és tudásomhoz képest szerintem tartalmas és összeszedett lett. Ez az első könyv, amit befejezek, így ez is egy nagy dolog számomra.

Szeretnék megköszönni mindent egyes vote-ot, minden kommentet, minden dicséretet, minden kritikát! Nélkületek biztosan nem sikerült volna befejeznem a könyvet.

Remélem épp annyira szerettétek olvasni, mint amennyire én szerettem írni. És abban is reménykedem, hogy tanulságos volt számotokra. Tudom, nem mindenki szerette Kiarát, mert Jasmine túlságosan a szívetekhez nőtt, de könyv lényege az volt, hogy érjen bármilyen csalódás, bármilyen veszteség, a szerelem újra rád találhat. Meg kell tanulni elengedni az embereket, akik már nem az életünk részei. Nem elfelejteni őket, csak elengedni, és nem visszautasítani az embereket, akik az életünkbe akarnak lépni.

Őszintén remélem, semelyikőtöknek nem lesz olyan bánata, mint Shawnnak. Legyetek boldogak, élvezzétek az életet és ne várjatok a csodára, tegyétek meg a dolgokat, amikre vágytok!❤️

Szeretlek titeket, köszönök mindent!

Klau







HA ESETLEG ÉRDEKEL MÁS KÖNYVEM IS,
TEKINTS MEG A PROFILOMON ALKOTÁSAIMAT!

"Tapasztalataim szerint a legjobb kapcsolatok alapja a csalás és a hazugság

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Tapasztalataim szerint a legjobb kapcsolatok alapja a csalás és a hazugság. Mivel többnyire ezekkel is végződnek, logikus ezekkel is nyitni."

Are you playing me, is this a game?"
— Ez nem több, mint egy őrült játék, amit elkezdtünk. Semmi mást nem jelent — válaszoltam határozottan, de mintha inkább magamat próbáltam volna meggyőzni helyette.

— Igen? A hevesen zakatoló szíved is ezt mondja? Vagy a szemeid, amik az ajkaim és szemeim közt cikáznak? Az agyad próbálja elhitetni veled, hogy mindez csak egy kis szórakozás, de legbelül jól tudod, ez már rég nem az — leheli ajkaimra szavait, szemeink pedig mély kontaktust vettek fel. Tekintete szinte a lelkemig hatolt.

— Nem fogom elveszteni ezt, nehogy azt hidd! — lököm el meztelen mellkasát magam felől, és felülök.

— Már első nap elvesztetted. És én csak várom, mikor döbbensz végre rá — rántotta meg vállait egy vigyor kíséretében, miközben eldőlt az ágyon, kezeit a tarkója mögé rakva.

Csak jóízűen felkacagtam. Tényleg azt hitte, az ujjai köré csavart? Ha csak egy kicsit is tudna arról, hogy az én tervem hogy áll, másképp beszélne."

Romantikus történet nem várt csavarokkal.

the flower which didn't grow anymoreWhere stories live. Discover now