MEKAN

105K 5.1K 3.6K
                                    

Özgür mekana girdiğinde etrafına bakındı, burası baya lüks bir kulüptü. Zaten etrafta gezen insanlardan da bu çok kolay anlaşılıyordu, ama diğer yandan iğrenç tarzları ile dolaşan adamlarda vardı elbette. Elinde ki arabanın anahtarını sallayıp yüksek basslı disko müziği ile mekanın iç kısmına yürüdü. Herkes onun burada çalıştığını bildiği için ona selam verirken o da etrafı teftişe çıkmış gibi etrafına bakıp inceliyordu.

Bakışları kapıdan giren pezevenk gömlekli Aydın’a çevrilince içeri güneş gözlüğünü çiçekli ipek gömleğinin önüne takmış, bir kot pantolon giyinmiş piç bir şekilde gülümseyerek ritimli bir şekilde mekandan içeri girdiğini gördü. Eskiden sözde pezevenkti ama şimdi gerçek anlamda bir pezevenk olmuştu. Aydın onu görünce sırıtarak yanına yürüdü. Bir yandan omuzları ile ritim tutuyordu. Özgür takım elbise tarzında giyinmişti. Burada koruma gibi geçecekti çünkü, ama Aydın şuan kadın pazarlayan o pezevenklere benzetmişti. Aydın yanına gelince sert gözleri ile onu süzdü.

“Tam bir pezevenk olmuşsun.” dediğinde Aydın sırıtarak omuzlarıyla ritim tutuyordu.

“Pezevenk olsam bir seni pazarlamam.” Dedi romantik bir şey söylermiş gibi. Özgür yüzünü buruşturarak baktı.

“Dangalak.” Dedi tükürür gibi. Aydın hiç aldırmadan sırıtıyordu. Ardından biri Aydın abi deyip ona seslenince Özgür'ün yanağından bir makas alıp o tarafa ilerledi. Özgür onun arkasından kafasını sağa sola bu adam olmaz diyerekten sallayıp bar kısmına yürüdü.

İki tane striptizci kız sahneye çıkarken o da kolunu kenara dayamış içkisini yudumluyordu. Burada yapması gereken kızları korumak ve mekana sahip çıkmaktı. Ve tabi bazı kızlar vardı burda. Kendi isteği ile duranlardan. Onları isteyen olursa konuşmak.

İçkisinden bir yudum daha alıp gözlerini mekanda gezdirdi. Çiçek desenli bir dangalağı arıyordu gözleri. Sonunda gözleri hedefini bulunca kaşlarını çattı. Aydın iki tane yarı çıplak kızın ortasında sırıtıp onlara sürtünerek dans ediyordu. Ve tabi kızlarda onu elliyordu.

Özgür elinde ki bardağı sertçe kenara koyarken düşünmeden o tarafa gitti. Bu Aydın itinin yaptığı yeterdi. Sinirlerine hakim olamıyordu, zaten olması da lazım değildi. Dans eden bedenlerin arasından sıyrılıp üçlü gruba yaklaştı. Halen kendini fark etmemiş olan adamı kolundan tutup kendine çekti. Aydın ilk afallasa da ardından Özgür'ü görünce sırıttı.

"Coşma ağzına sokarım senin." dedi Özgür sesini duyması için biraz bağırarak. Aydın muzip bir ifade ile baktı.

"Kıskandın mı zilli?" dediğinde Özgür dişlerini sıkıp kolundan tuttuğu gibi sürükledi. Kendisine bakan elamanlara eliyle her şey normal işareti verirken yayvan bir şekilde yürüyen ve yuzunde ki sırıtışı hiç silinmeyen Aydın'ı sadece kendilerinin girebileceği odaya soktu. Kapıyı arkasından kitlerken anında kemerini çıkardı. Şimdi ona gösterecekti gözü önünde başka kızlarla oynaşmayı. Aydın durumu anlayıp gülümserken dudağını yaladı ve o da kemerini çözdü. Ama Özgür kadar hızlı olamamıştı. Özgür kendi pantolonunu indirip onu tuttuğu gibi duvara dayadı. Aydın'ın yüzü soğuk duvarla birleşince ağzından delice bir coşku kaçtı.

"Vuhuuu"

Özgür pantolonu indirip kıçına bir şaplak attı. Ardından üç parmağını yalayıp Aydın'ın deliğini el yordamı ile bulup üçünü birden kökledi içine. Özgür dişlerini sıkıp bir götüne bir de Aydın'a bakarak onu parmaklarken Aydın avuç içlerini duvara dayadı. Yüzünde ki yavşak sırıtış neden hiç gitmiyordu?

"Erkek kaşarı." Özgür parmaklarını çıkarıp bir şaplak daha attı. Götü tutup sıkarken, Aydın'a yaslanıp sertlemiş aletini deliğe dayayıp içine kökledi. Anında hızlı hızlı gelgit yapmaya başlarken halen sinirliydi. Parçalar gibi sikiyordu hoşlandığı adamın arka bölgesini.

"Hızlı!" diye kahkaha attı Aydın.

Özgür o kadar hızlanmıştı ki şimdi Aydın sürekli soğuk duvara deyip duruyor, ve sürekli inliyordu. Aydın'ın bilerek gönderdiği porno filminde ki şerefsizlere taş çıkaracak kadar iyi olan inlemeleriyle Özgür vuruşlarını daha da sıklaştırdı.

Aydın kafasını geriye atıp büyük büyük inlerken Özgür'ün ağzından büyük bir inleme çıktı. Ardından titreyerek Aydın'ın içine boşaldı. Aydın'ın ne ara kendisini çekmeye başladığını anlamasa da o da çoktan boşalmıştı. Biraz nefes alıp yutkundu. İçinden çıktığında direkt pantolonunu çekti. Aydın arkasını dönüp aynı işlemi yaparken sırıtıyordu. Düğmesini bağlandığında Özgür kemerini taktı.

Kendisine sırıtarak bakan adama doğru bir adım attı. İşaret parmağını kaldırıp ona doğru tuttu.

"Bir daha sakın benim yanımda başkaları ile oynaşma."

"Sen böyle ateşli ateşli sikeceksen milletle grup bile yaparım." dediğinde Özgür kaşlarını çattı.

"Orospu çocuğu, düzgün konuş." dediğinde Aydın'da kahkaha atmıştı, halen kemerini bağlarken, Özgür bir sert bakış daha atıp kapıya doğru gitti. Açtığı kapıyı bırakmadan etrafı kolaçan etti. Daha fazla durup bu piçe dersini vermek istese mekana dönmesi gerekiyordu.

İçeri geçtiğinde etraf biraz daha kalabalıklaşmıştı. Biraz ilerledi ve kenara yaslandı. Birkaç dakika sonra Aydın kapıdan çıktığında, Özgür'ün bakışları ona çevrildi. Az önce sikilen birine göre fazla erkeksiydi. Elinde ki tesbihi görünce gözlerini devirdi ve kıro diye ekledi.

Mekanda herkes eğlenip hatta bazıları diğer türlü olaya kaymaya başlamıştı. Aydın yanından geçerken az önce ki kızlar ona doğru yaklaşıp kaslı gövdesinden tutarak onu okşamaya başlayınca Aydın kendini geri çekti.

"Dokunma bana ahlaksız kadın, yavuklum var benim!" dedi çocukça. Kızlar sarhoş olduğu belli bir şaşırma ile yüzüne bakınca Aydın, kızları bırakıp elinde ki tesbihi sallayarak ilerledi.

Özgür kafasını sabır dilenir gibi çekerken bu adamla ne yapacağını bilmiyordu. Dişlerini göstererek gülerken dudağını ısırıp bir kez daha cıkladı.

KAVGALIM Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin