MAVİLER

84.4K 4K 4.7K
                                    

-UYARI-
maraba... bu bölüm bahsettiğim fantazi sahnesinin bölümü... bu bölümde hikayeye dair hiçbir önemli şey yok. eğer okumak istemezseniz, cringe gelir, terbiyemi bozar, midem bulanır,soğurum diyorsanız bu bölümü okumadan geçebilirsiniz.. beb uyarımı yaptım, iyi okumalar...

"Müge ben çıkıyorum, uyurken kapıyı kilitle tamam mı?" Özgür ayakkabısını giyinirken mutfakta ki kız kardeşine seslendi.

"Tamam abi." içeride kendisine diyet yemeği yaparak, arkadaşıyla görüntülü konuşan kız da onun gibi bağırınca Özgür diğer ayakkabısını da ayağına geçirdi.

"Ayyy Müge, telefonu abinin yanına götürsene belki yanlışlıkla çıplak falan olur..." telefondan geldiği belli olan sesi duyduğunda hiçbir tepki vermedi Özgür. Onun arkadaşları her zaman böyleydi zaten.

"Sus kızım abim duyacak..." dediğinde Müge'nin telefonun sesini kıstığını anlamıştı çünkü ses gittikçe azalmıştı. Özgür yandan anahtarını da alarak dışarı çıktı.

Hava kararmıştı ve mahallede balkonlarında çay için tayfadan başka kimse kalmamıştı. Çağlarını karıştırırken bardakta ki ince ses tüm mahallede yankılanırken Özgür bir ıslık öttürerek kıro sevgilisinin evine doğru ilerledi.

Birkaç gündür işler yoğun olduğu ve biraz pürüzler çıktığı için bir türlü bir araya gelememişlerdi. Göz göze bile gelmemek onları fena halde etkilemişti. Aydın bugün farklı bir şeyler deneyeceğini ve ne isterse yapacağına söz verdiğini hatırlatıp eve çağırmıştı. Özgür onu aşırı derecede özlediği için hiç itirazda bulunmayarak anında atlamıştı teklife.

Aydın'ın sokağına girince yayvan bir şekilde yürümeye devam etti. Işığı yanan müstakil evin önüne geldiğinde kapıyı birkaç kez vurdu ve etrafına bakarak açılmasını bekledi. Bir dakika sonra kapı açıldığında Özgür karşısında gövdesi çıplak, eşofmanı düşecek gibi duran ve baksırının kenarı belki olan adama baktığında gözlerini sonuna kadar açtı.

"Aydın siktir..." dediğinde karşısında ki adam sırıtıp tahrik olmuş kedisini kolundan tutup içeri çekti. Kapıyı kapatmadan önce dışarıya bir bakış attı. Kimsenin olmadığını görünce kapıyı kapattı ve içeri çektiği Özgür'e döndü. Özgür hâlâ tahrik olmuş bir ifadeyle kendisine bakıyordu. Yanına yaklaşıp sakallı yanaktan öptü ve yanağını yanağına sürttü.

"Oh sonunda." diye fısıldadı kedisinin yanağını bir daha öperken. Özgür onun dudaklarına yapıştığında anında karşılık verdi ve yumuşak deriyi özlem ve tutkuyla öpmeye başladı. Biraz tadına vardıktan sonra geri çekildiler. Aydın, mavi gözlüsünün yanağından tutup dudağına bir öpücük daha bıraktı.

"Yatağa gidelim, bugün sabaha kadar seni seveceğim." dediğinde mavi gözler mayışmış bir şekilde gözlerinin içine döndü. Uzanıp dudağından öptüğünde Aydın ona karşılık verirken diğer yandan da kalçasını kavradı ve onun da yardımı ile kedisini kucağına aldı.

Özgür yumuşak ve yavaş bir şekilde dudaklarını öpmeye devam ederken, karnında oluşan o sızı başını döndürmüştü. Hele ki Özgür'ün öperken çıkardığı mırıltılar onu daha deli ediyordu.

Beraber yatak odasına doğru giderken Aydın artık sabrının taştığını hissediyordu. Açık olan kapıdan içeri girdiğinde yatağın ucuna gidene kadar öpmeye devam etti. Ardından kendini yumuşak dudaklardan ayırıp mavişinin yüzüne baktı ve biraz eğilerek onu yatağa bıraktı.

Mavi gözler kendisine çevrilmişken o uzanıp tişörtünün eteklerinden tutup kaldırdı ve bir hamlede çıkardı. Özgür'ün de hafif kaslı vücudu göz önüne serilince omzuna bir öpücük kondurup ardından aşağı eğildi ve siyah eşofmanını baksırı ile beraber çekip çıkardı. Özgür güzel vücudu ile çıplak kalınca Aydın biraz çekilip güzel vücudu süzdü.

KAVGALIM Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin