KEDİ ÖZLEMİ

83.9K 4.1K 2.9K
                                    

"Size geliyorum."

Özgür, Aydın'ın mesajını okuyunca heycanla yutkundu. Tam iki gündür birbirlerini görmüyorlardı, daha doğrusu Aydın ortalıklarda yoktu. Özgür mavi gözlerini koltukta uzanmış kız kardeşine çevirdi.

"Müge, Aydın abin geliyor sen odana git biz bir şeyler konuşuruz." dediğinde Müge bakışlarını ona çevirip gülümsedi ve kafasını salladı. Bedenini kaldırıp koltuktan kalkarken abisine baktı.

"Çok ses çıkarmayın." dedi, Özgür kaşlarını çattı.

"Kavga etmeye gelmiyor merak etme." Müge gülümseyerek kafasını salladı.

"O anlamda değil abi..." dediğinde Özgür'ün mavi gözleri şok içinde açıldı. Kalbi teklerken nefesi hızlanmıştı.

"Anlamadım?" diye sordu ama ses tonu bile açık ediyordu. Müge gülümsedi.

"Abi sence olayı çakmadım mı sanıyorsun? Aydın abinin sana olan bakışlarından bile anlaşılıyor." evet Özgür'ün korktuğu başına gelmişti.

"Müge saçma sapan konuşma, ikimiz de erkeğiz. Ben top muyum lan?" diye sordu sinirle, ama aslında kendini kurtarmaya çalışıyordu. Müge gözlerini devirdi.

"Abiiii, biliyorum diyorum daha fazla uğraşma..." dediğinde Özgür gözlerinin içine baktı. Daha fazla savunmaya geçemezdi çünkü kardeşi eğer bu kadar emin konuşuyorsa bildiği vardı.

"Ne zamandır biliyorsun?" diye sordu pes etmiş bir şekilde. Müge gülümsedi.

"Aydın abinin bize geldiği zamandan beri..." dedi neşeli bir ses tonuyla. Özgür kaşlarını çatmış yere bakıyordu. Müge'nin gülüşü solmuştu, derin bir nefes alıp abisinin yanına oturdu.

"Abi, asma yüzünü.. Böyle bir şey için ne seni yargılarım, ne de farklı bir gözle bakarım..." dedi abisinin koluna dokunup. Mavi gözlerini kardeşine çevirdi. İlk defa Müge'yi böyle ciddi görüyordu.

"Benim için değişen bir şey olmadı ki, hem Aydın abinin seni nasıl sevdiğini gördükçe aşka olan inancım daha da arttı." Özgür hüzünle gülümsedi. Müge'de aynı işlemi kendi yüzüne uyguladı.

"Seni çok çok seviyorum abim benim!" dedi ve kollarını maviş adamın boynuna doladı. Özgür gözlerini sımsıkı kapatıp kardeşinin sarılışına karşılık verirken, saçlarından öptü.

Tam o sırada zil çalınca kollarını birbirlerinden ayırdılar. Müge ne ara dolduğunu bilmediği gözlerini kaçırırken gülümsedi kendisine.

"Daha sonra konuşuruz, ben çıkayım yukarı..." dedi Müge ayağa kalkarken. Özgür kafasını salladı ve o da vurulan kapıya doğru ilerledi. Müge son bir bakış atıp kaçar gibi yukarı çıktı.
Özgür arkasından bakıp, ardından vurulan kapıyı bir çırpıda açtı. Gömlekli ve siyah pantolon giyinmiş, tesbihini çevirerek kapının önünde duran kırosuna özlemle baktı.

"Oyyy gurban olurum, içim açıldı yeminle.." dedi Aydın mavi gözlere bakarken. Özgür onu içeri çektiğinde itiraz etmeden içeri girdi, arkalarından kapıyı kapatırken Özgür'ü belinden tutup kendine çekti. Onu kendisine yapıştırırken Özgür gözlerinin içine bakıyordu.

"Çok özledim mavişim..." deyip kedisinin yanağına bir öpücük kondurdu. "Canımın içi, canımın içiii" diyerek kafasından tutup göğüsüne bastırdı ve sıkı sıkı sarıldı. Saçlarına bir öpücük kondururken temiz kokusunu içine çekti.

"İki gün boyunca arayıp sormazsan heralde özlersin." dedi Özgür sarılışından kurtulup yüzüne bakarken. Atar bile yapamıyordu çünkü çok özlemişti. Aydın tesbihli eliyle avucunu mavişin yanağına koydu.

KAVGALIM Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin