GÜZELLİK

55.6K 3.1K 2.2K
                                    

Hiç önemli bir olay yok, sıradan bir smut yazdım sadece...

Aşağıdan bir dolu ses gelirken, Aydın bir küfür savurarak gözlerini araladı. İki gündür böyle uyandırılmak hoşuna gitmemeye başlamıştı. Düzgün bir şekilde eşine dokunamıyordu bile.

Boynunda sıcak nefesi hissettiğinde kedisinin koynuna sığındığını o an fark etti. Kafasını geriye atıp kedisine baktığında masum bir şekilde uyuduğunu görünce gülümsedi. Pembe dudakları yine büzüşmüştü, sakalı ve bıyığı tam bir kedi bıyığı gibi duruyordu.

"Zilli.." dedi sevgi dolu bir sesle. Kafasını yaklaştırıp dudaklarından sıkı sıkı öptü. Dilini sürüp yalayınca Özgür huylandı. Burnunu kırıştırınca Aydın sırıttı.

"Mavişim kalk hadi." dediğinde Özgür saniyeler sonra gözlerini açıp baktı. Aydın için güneş şimdi, o gözlerini açınca doğmuştu. Mavi gözlerini kırpıştırıp baktı.

"Aydın.." dedi uykulu sesiyle. "Gidip arkadaşlarına kız biraz. Çok ses çıkarıyorlar."

"Arsızlar bebeğim, anlamıyorlar ki..." dedi kedisinin dudağının kenarından öperken.

"Pezevenkler..." dedi Özgür biraz geri çekilip esnerken. Aydın her hareketini gülerek izliyordu. Gözlerini kırpınca bile aşkı kabarıyordu.

"Gel banyoya girelim." dedi Aydın sinsi bir şekilde. İki gündür girmiyordu içine.

"Tamam.." dedi maviş ve bir kere daha esneyip yataktan çıktı.

Aydın arkasından bakarken, o da yataktan çıkıp düşmek üzere olan eşofmanını hafifçe çekti. Odadan çıktıklarında aşağıdan bir dolu gürültü geliyordu.

"Sessiz olun ulan." diye bağırdı Aydın.

"Bağırma lan ayı. Özgür ne zaman kahvaltı hazırlayacak?" Ertuğrul'un sesi gelince Özgür kaşlarını çattı.

"Ertuğrul seni sikerim, ben bu evin hanımı mıyım orospu çocuğu!" diye bağırdı. Aydın sırıtmadan edemedi, ama Özgür haklıydı. Bir kere kahvaltı hazırladı diye çocuğu iyice ev hanımı bellemişlerdi.

"Enişte tamam be kızıyorsun ya!" aşağıdan bağırtılar gelirken Aydın sinirli sinirli aşağı bakan kedisine baktı.

"Aşkım boşver gereksizleri. Gel." dedi elinden tutup banyoya sürükledi.

"Piçe bak ya." diye mırıldandı Özgür. Kafasını sağa sola sallayıp tişörtünü yukarıdan tutup çekti ve çıkarıp kenara attı.

Aydın'da onunla aynı işlemi yaparken, ikiside çırılçıplak kalana kadar soyundular. Aydın mavişin beyaz kalçasına bakınca dudaklarını ısırdı. Bir tane şaplak attı, ses banyoda yankılanırken bir kez daha vurdu. Her vurduğunda kalçası hafifçe titriyordu.

Özgür hiç umursamadan duşakabine girdi ve suyu ayarladı. Aydın'da onunla beraber girdiğinde suyu ayarlamasını bekledi. En sonunda suyu yukarıdan açtıktan sonra ikisinin üzerine sıcak su aktarılırken, Özgür gözlerini kapatıp saçlarını tamamen ıslattı.

"Bugün gitsinler Aydın. Maç var bir de." dedi gözleri kapalı bir şekilde. Yanda duran şampuanı alıp kapağını açtı ve eline aktardı. Şampuanı saçlarına sürüp köpürtürken, Aydın şampuanı elinden aldı.

"Senin totemi uygulamamız lazım değil mi?" desi Aydın aynı işlemi kendine uygularken.

"Evet, beni her siktiğinde gerçekten maçı alıyoruz." dedi gözleri kapalı bir şekilde saçını yıkarken. Aydın sırıttı.

"Sihirli bir sikim, büyülü bir götün var mavişim." dedi gülerek. Özgür'de sırıttı.

"Öyle, öyle." dedi saçını durularken. Aydın'da saçını duruladı gözlerini sıkı sıkı yummuş güzelliğe baktı. Nefesi hızlanırken dişlerini sıkıp, kendine çekti güzelliğini.

Özgür aniden gözlerini açınca su gözlerinin içine girdi. Ama fırsat kalmadan Aydın dudaklarına kapandı. Aç bir şekilde pembe dudakları yalayıp, yutarken Özgür'de saniyeler sonra Aydın'a ayak uydurmaha çalıştı.

Aydın belinden tutup kendine daha çok yasladı. Özgür'ün su yüzüne geldiği için nefesi daraldığında Aydın bunu fark edip el yordamı ile suyu kapattı.

Dudaklarını öyle bir emiyordu ki, kanayacağını düşünüyordu. Belinden tutup biraz eğdi ve sert sert birkaç kere daha öptü. Kafası kaldırıp kızarmış dudaklara ve ardından masum mavi gözlere baktı.

"Çok özledim." dedi Aydın boğuklaşmış bir sesle. Özgür yutkundu. Uzun zamandır Aydın'ı ilk defa bu kadar fazla ciddi ve tahrik olmuş görüyordu.

"Bende seni çok özledim." dedi Özgür. Aydın dişlerini sıkıp bir kez daha dudaklarından öptü kedisinin.

Ardından Özgür'ü ters çevirip banyonun duvarlarına yasladı. O kadar hızlı ve tahrik dolu hareketleri vardı ki, Özgür'ün nefesi kesilmişti.

Aydın anında hafifçe diz çöktü. Beyaz kalçayı aralayıp arasına dilini sürdü. Özgür ellerini duvara yaslarken, dudağını birbirine bastırıp inledi.

Aydın kalçasını yoğurur gibi sıkarken, diğer yandan da arayı ve deliği boydan boya yalıyordu. Kafasını çekip bir kez tükürdü deliğe ve yeniden yalamaya başladı. Öpme ve yalama sesleri banyoda yankılanırken Özgür kendinden geçmiş gibiydi.

Aydın bir süre daha yaladı ve ardından hızla ayağa kalktı. Kedisini tutup kendine çevirince, mavi gözlü adamın tahrik dolu bakışlarını görünce daha da fena oldu.

"Özgür, sike sike öldüresim var seni." dedi hafif gülerken, mavi gözlü adam masum bir şekilde bakınca tahrik olmuş bir şekilde yüzünü buruşturdu. Sanırım kafayı yiyordu.

Parmaklarını yaladı ve kedisinin boynundan öperken elini kalçasına atıp deliğini buldu. Anında bir parmağını soktu, bir süre sonrada ikincisini sokup parmaklamaya başladı.

Hem boynunu morartacak kadar emip, hem de kalçasını hızlı hızlı parmaklarken soluk soluğa kalmıştı. Özgür elini Aydın'ın aletine atıp okşamaya başlayınca dudaklarını ısırdı.

Dayanamayıp parmaklarını çekti ve Özgür'ün bacaklarından tutup kucağına aldı. Duvara dayarken, ıslak bir şekilde bakan kedinin dudağına baktı.

"Çıkar dilini pisi pisi." dedi soluk soluğa gülerken.

Özgür pembe dilini çıkarınca hırlayıp dili dudaklarının arasına alıp emdi. Ağzının içinde daireler çizerek öpüp emdikten sonra bıraktı ve aletini tutup kafasını hafifçe eğerek mavişin deliğine baktı.

Aletini deliğine konumlandırıp ucunu içine sokup kafasını kaldırdı. Kedisini beliden tuttuğunda, birden kendini içine etti. Özgür anında inledi. Ama Aydın farklı bir şeyler denemek istiyordu.

"Özgür, miyavla sürekli." daha doğrusu inlemesini bile miyavlayarak istiyordu.

"Miyavv." Özgür'ün sesini duyunca boğazından bir hırıltı yükseldi.

Kalçasına hızlı hızlı girip çıkarken, Özgür arada miyavlıyordu. Daha doğrusu köküne kadar sokup, zevk noktasına vuruşlar yaparken.

Aydın mavi gözlere bakarken dişlerini sıkıp dudaklarına yapıştı. Özgür'de elini kendi aletine atıp kendini çekmeye başladı.

Bir süre sonra Aydın büyük bir patlama ile mavişin içine boşalırken, Özgür'de ikisinin karnına doğru boşaldı. Nefes nefese bir süre öyle durdular.

Aydın kedinin yanağında öptü ve içinden çıkarak yere bıraktı. Özgür patilerini boynundan çektiğinde suyu yeniden açtı. Sıcak su bedenlerine vurduğunda, yorgunluklarını biraz almıştı.

Bugün biraz daha sert girdiği için Özgür'ün deliği hafiften acırken, Aydın onu yıkayıp temizledi. Kendiside yıkandıktan sonra banyodan çıktılar.

Üzerlerini giyindikten sonra aşağı indiler. Aydın rahatlamış bir şekilde kahvaltısını yaparken, pamuk gibi hissediyordu.

KAVGALIM Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin