.36.-Chapter

1.3K 72 2
                                    

Justin

Seděl jsem s Dylanem na sedačce a jen koukal na to, jak moc roztomilého syna mám. Na tenhle moment jsem čekal hodně dlouho a stálo za to si na něj počkat. Chvilkama jeho obličej dělal směšné grimasy, nad kterými se nešlo nezasmát. Uchechtnul jsem se a přemýšlel o čem se mu asi zdá. Snad se mu o něčem zdá ale podle jeho obličejů, které dělá to nevypadá na poníky v oblacích, co tancují na duze. Zatřepal jsem hlavou, protože tohle bylo jako bych byl na drogách což nejsem. Když jsem dal Dylana do kolébky uslyšel jsem jak Katherine pláče a poté jak běží nahoru po schodech. Vyběhl jsem bez rozmyslu za ní. Zastavil jsem se u zavřených dveří od koupelny v naší ložnici a začal na ně bouchat.

"Kath otevři ty dveře! Co se stalo?" Mlátil jsem na dveře hodně silně a modlil se, aby se Dylan nevzbudil a já měl o jednu starost víc.

"Katherine prosím otevři ty dveře jinak je vyrazím!" Chvilku se nic neozývalo jenom tiché vzlyky.

"Myslím to vážně Kath já ty dveře vyrazím!" Zase se nic nestalo, a tak jsem se ramenem silně opřel o dveře a narazil do nich. Po pár dalších přírazech jsem dveře vyrazil a našel moji princeznu v krvi která stékala z jejího zápěstí.

"Katherine do prdele!" Zakřičel jsem a rychle zavolal sanitku. Ambulance tu byla do dvou minut určitě a poté co si odvezla Katherine jsem jen seděl na gauči a snažil se nerozbrečet se. Nemohl jsem jet ani za ní, jelikož tu mám syna, a tak musím jen počkat, než přijede Ryan, který je s dětma dobrý, ale to bude až zítra ráno a já se bojím že do té doby umřu strachem. Chvíli jsem tam seděl v tichu, ale poté se Dylan opět rozbrečel. Pomalu jsem se zvedl a přešel k jeho kolébce ze které jsem ho vzal.

"Neplač, zlato, bude to všechno dobrý maminka se uzdraví a zvládne to. Jen teď chvíli musíš přežít s taťkou, ale to snad nebude problém že ne broučku." Políbil jsem ho na nos na což otevřel oči a prohlížel si mě. Sedl jsem si a s Dylanem v mé náruči a koukal na něj i když on pozoroval něco úplně jiného.

"My dva to zvládneme bude to jen pár dní a maminka se nám vrátí neboj se. A přijde i s tvou mladší sestřičkou Jasmine. Budeme zase všichni v pořádku a šťastní."


Friends sister is beautifulKde žijí příběhy. Začni objevovat