27.-Chapter 2/2

2.6K 152 14
                                    

Minule:

"Jasone."Usmála se."Mami."Vydechl jsem.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 "Co tu děláš?" Vyprskl jsem na ni.

"Jdu za Katherine." Usmála se a já zvedl obočí.

"Partie!" Zaječela Katherine a šla za mnou mámou.

"Ahoj zlato." Obejmuly se a máma ji hladila po vlasech.

"Chyběla jsi mi." Pořád stály v objetí." Tak zajdeme do obchodu dobře?" Navrhla máma.

"Nemůže musí ještě dodělat něco doma." Chtěl jsem to vymluvit, ale Katherine mi skočila do řeči.

"Ráda půjdu." Usmála se a vzala si kabelku. Obula se a s jemným úsměvem, polibkem na tvář odešla. Naštvaně jsem kopl do stolku, co máme v předsíni.

"Do píči." Vzal jsem mobil, na který mi přišla smska

Od: Justin – Beru si zpět to, co je moje a to všechno. Naprosto všechno, co jsem si vytvořil bude zase moje Drew.

Krev se ve mně začala vařit a temnota zakrývala mou mysl a srdce čím dál více. Zuřil jsem a ani nešlo popsat jak. Chtěl jsem Justina, mou matku a mého otce mrtvé a taky si to zařídím.

Justin

Seděl jsem v obýváku s kluky, kteří se bavili o sportu a o tom, jak dopadla včerejší akce. Já jsem byl v křesle u okna se skleničkou whisky, mým telefonem a našim albem s Katherine. Abyste to pochopili, proč mám naše album vysvětlím vám to. Začnu nějak jednoduše.

Pattie Bieber+Jeremy Bieber = Justin Drew Bieber a Drew Bieber.

Jeremy Bieber+Charlotte Lexiw = Jason Jeremy Bieber

Celou dobu jsem byl s Katherine já. Do té doby, než nešla k nám domů a nenarazila na Drewa který se vydával za mě a teď se vydává za našeho nevlastního bráchu Jasona. Dělá to, protože já jsem boss velkého gangu a po něm jde hodně gangů, ale když má u sebe Katherine nesmí se ho nikdo ani dotknout jinak jí něco udělá. Vím, že ano takhle to totiž dopadlo s mou první přítelkyní.

Všechno bylo jako v té zasrané pohádce, dokud jsme se nerozešli, poté protože po něm šli jako teď nějací lidi tak se schoval za mou přítelkyni Tessu. Když jsem šel za ni abych se jí omluvil a pokusil se to napravit našel jsem ji mrtvou. Prohledal jsem celý dům a našel bundu která patřila Drewovi. Nahlásil jsme to policii, ale nikoho nenašli, nic neřešili jako by se nikdy nic nestalo. To samé její rodiče. Vzal jsem tedy věci do svých rukou. Táta mě naučil střílet a jak se bránit, zacházet s nožem a pomohl mi dostat se k nim do gangu. První, co jsem udělal, když mě přijali plánoval, jak zabiju Drewa. Měl jsem ho v pasti, už mi nemohl utéct a když jsem chtěl zmáčknout spoušť strejda který byl také s tátou v gangu sejmul na zem a Drew utekl.

Nenáviděl jsem ho za to. Chtěl jsem se pomstít, tak moc jsem chtěl, ale nikdo to neschvaloval. Musel jsem na pomstu zapomenout přes silné nutkání ho zabít jsem zapomněl, dokud se to neopakovalo s Kath. Kdyby nikdy nepřišla v ten den k nám domů všechno by bylo v pohodě. Nic by se nestalo a byli bychom spolu a šťastní. Zaklapl jsem album a sedl si ke klukům, povídali jsme si a plánovali už neodkazatelnou vraždu Drewa Jasona Biebera.

Katherine

S Pattie právě sedíme v kavárně a povídáme si o mém těhotenství.

"A ukážeš mi je?" Zasmála jsem se a vytáhla těhotenskou knížku. Podala ji Pattie a usmála se na ni.

"Ty jsou roztomilí." Koukala na ultrazvuk a culila se při tom.

"A proč žiješ s Drewem, a ne s otcem dětí?" Zeptala se Pattie, ale já nevěděla, co tím myslí.

"Co? Žiju s Jasonem, ten je otec mých dětí." Řekla jsem a ona se na mě podívala.

"Ne zlato otec dětí je Justin. A ty žiješ s mým druhým synem Drewem. Jason je nevlastní syn Jeremyho." Srdce mi vynechalo pár úderů.

"Podívej." Podala mi knížku a já na ni jen vyvaleně civěla.

"Můj bože." Dala jsem si ruku před pusu.

Matka : Katherine Somers

Otec : Justin Bieber

Podmínky jako u minulé části

Friends sister is beautifulWhere stories live. Discover now