64.-Chapter

597 51 2
                                    

Když Katherine ve dvanáct šla spát, tak jsem si oddechl, protože usne do doby, než přijedou kluci. Řekl jsem jí, že ještě něco musím dodělat ať na mě nečeká, a tak odešla do ložnice. Byl jsem v pracovně a dodělával věci a smlouvy pro další zákazníky. Abych vám upřesnil, co vlastně dělám, tak zjednodušeně podnikám, když se to tak vezme. Prodávám diamanty, drogy, zbraně a půjčuju peníze, když je někdo potřebuje. Já nikdy drogy ani ty diamanty ani zbraně nesháním jen je prodávám za nejlepší ceny, ale když si ode mě půjčíte peníze to je něco jiného a o něco více častého. Když si ode mě půjčíte peníze, tak po vás budu chtít dvojitou sumu na vrácení. Je to dobrý byznys upřímně. Jakmile podepíšete smlouvu o půjčení už není cesty zpět. Buď mi vrátíte dvojnásobek nebo vás najdu a zabiju. Někdy já a někdy kluci ode mě z gangu. Vždycky když jdou udělat obchod s diamanty nebo něčím takovým, tak si můžou nechat polovinu a zbytek jde do sejfu. Nikdo ode mě z gangu není nevděčný, protože když půjde a prodá někomu třeba 10 zbraní za 150,000 tak má 75,000 pro sebe. Možná si říkáte, co když nevrátí tu druhou půlku peněz. Takový taky byli, kteří to zkusili, ale já nikdy nenechám moje lidi, aby jim něco takovýho prošlo. Všechno mám sledované, každý jejich krok u lidí, kterým nevěřím a když se mě někdo pokusí okrást, tak se zabíjí. Nemůžu si dovolit chyby a zrady.

Všechno má své následky. Každý špatný krok následuje smrt, proto je časté že někdo u mě nepřežije. Nejsem, ale tak velká zrůda, abych zabil hned po první chybě. Když uděláte malou chybu, tak vám dám šanci odejít nebo zůstat s tím, že vás po další chybě čeká smrt. Potom už se ale nesmiluju.

Zavibroval mi telefon s tím, že už tady kluci jsou od Ryana. Vstal jsem a vyšel z domu, který jsem poté zamkl a nasedl s Alfredem, který čekal před domem, protože má auto v opravně, do mého auta. S klukama jsme hned vyjeli do San Francisca, což je okolo šesti hodin nejlepší trasou. Docela mě mrzelo, že jsem musel od Katherine odjet, ale povinnosti jsou povinnosti. Neřekl jsem Katherine upřímně všechny důvody, proč odjíždím. První je, že Drew zabil mou přítelkyni bez dobrého důvodu. Druhý je, že mi stejně Drew dluží i nějaké peníze, které mi nevrátil a poslední je, že ještě musím navštívit po cestě zpět domů mého slavného otce.

Musel jsem si s tátou ještě promluvit o tom bezejmenném chlapovi, který nám dluží už něco před tři miliony a nikdo neví, kde je. Myslíme si, že by o něm můj otec mohl něco vědět, ale opravdu abych pravdu řekl nechce se mi za ním. Nerad jezdím za mým otcem, protože vím, že na mě vždycky něco má. Můj táta vždycky hraje na psychiku, proto se s mojí mamkou rozvedli. On jí psychicky prostě ovládal a potom i vydíral. Má to v povaze.

„Jak je na tom Kath?" Zeptal se Fredo z ničeho nic. On je takovej ten kamarád, kterej má o všem přehled a dává vždycky takový moudrý rady, což bude možná tím, že je nejstarší z nás všech, kdo jsme si v gangu nejblíž.

„Bude naštvaná. Včera ráno jsme se pohádali, a ještě předevčírem večer kvůli tomu, že chci zabít Drewa." Povzdechl jsem si a prohrábl si jednou rukou vlasy.

„A řekl jsi, že jedeme dneska?" Zeptal se.

„Včera jsem jí řekl, že pojedu až dnes, ale neřekl jsem jí čas." Fredo si povzdechl.

„Ty ten váš vztah moc neřešíš." Řekl a já se na něj na sekundu podíval a potom opět koukal na cestu.

Friends sister is beautifulKde žijí příběhy. Začni objevovat