Thank you for everything

620 34 15
                                    

Po několika letech, co píšu tenhle příběh, jsem se naučila díky vám, tolik věcí, za které jsem neuvěřitelně vděčná. Nikdy bych nečekala, že mě začne psaní, takhle moc bavit, ale je to pravda.
Vy jste mě naučili neuvěřitelně moc věcí a jenom to, že jste četli můj příběh, který jsem se snažila vylepšovat, co nejvíce jsem mohla, mě dělalo neuvěřitelně šťastnou.
S tímhle příběhem jsem, dá se říct, vyrostla a chci aby jste věděli, že jsem ráda, že jste tu pro mě byli a četli moje příběhy.
Možná vás bude zajímat, proč tento příběh ukončuji a ten důvod vám hned povím.
Bavilo mě psát tenhle příběh, ale jak jsem četla ostatní příběhy, tak jsem si uvědomila, že už nemůžu pokračovat, protože mám, tolik nápadů, ale nemohu je zapojit do tohohle příběhu. Takže jsem začala psát nový příběh, ale momentálně jsem velice zabraná do toho nového příběhu a nemám čas na Friends Sister Is Beautiful, a proto to musím ukončit.
Vím, že vás to mrzí a mě to taky strašně moc mrzí, ale jednou by to muselo skončit, ale doufám, že budete číst i mé další příběhy a že se s vámi potkám u dalších mých příběhů.
Moc ale moc vás miluju a doufám, že jsem vás udělala aspoň trochu šťastný. Děkuju za tento úžasný zážitek a zkušenost.
Nikdy na vás nezapomenu a snad se potkáme u jiných příběhů.
All the love xx
-May

Friends sister is beautifulKde žijí příběhy. Začni objevovat