11.Chapter

5.3K 250 4
                                    

Kathrine

Jeho rty jsou tak sladké a plné, nedokážu se odtáhnout. Vím, že dělám chybu ale nejde odolat.Když se odtáhl, koukali jsme si navzájem do očí. Roztápěla jsem se v čokoládě polité karamelem.

"Neměli bychom Justine." Zašeptala jsem. Chtěla jsem přestat, ale jeho oči mě přesvědčili o opaku. Zajel mi rukou pod triko.

"Ach tak dobře.Jednou a naposled." Políbil mě a já si sundala triko. Sedla jsem si na něj obkročmo přímo na jeho rozkrok. Zastonal, když jsem se pomrvila na jeho rozkroku. Nebála jsem se, že mu ublížím, rány má jen na levé části břicha. Rukama mi rozepl podprsenku a chvíli jen koukal na mé prsa pak je, ale chytl do rukou a začal je mačkat. 

"Justine." Zašeptala jsem a on se usmál.

Stoupla jsem si na postel a sundala si legíny a kalhotky nechala na Justinovi. Sedla jsem si vedle něj a stáhla mu kalhoty i s boxérkama. Hned na mě vykoukl jeho kamarád, který měl až nadpřirozenou délku a šířku. Justin se zasmál, když viděl jak na jeho penis koukám. Nasucho jsem polkla a políbila ho.

"Chceš předehru?" Zašeptala jsem u jeho obličeje a on hned nesouhlasně zakroutil hlavou.

"Tak dobře." Vzala jsem jeho penis do ruky a nasměrovala ho na můj vchod. Slastně jsem vzdychla, když už byl ve mně. Justin  mě chytl za boky a já zahla hlavu dozadu. Začala jsem přirážet pánví čím dál rychleji. Oba jsme vzdychali nahlas, že to možná slyšeli i sousedi .Justin začal trochu přirážet pánví naproti té mé.

Když už jsem cítila, že se moje vyvrcholení blíží, přidávala jsem na tempu.

"Bože." Hlasitě jsem zakřičela, když jsem se udělala. Nepřestávala jsem přirážet, protože se Justin ještě neudělal. Naposledy jsem přirazila a cítila příjemné teplo v podbřišku. Slezla jsem z Justina a sedla si na okraj postele.

"Co jsme to udělali." Zašeptala jsem a sehla se pro Justinovi věci, které jsem mu naštvaně hodila. Ve svém pokoji jsem se oblékla a sedla si napostel.

Co jsme to udělali.

"Můžeš si zato sama, ty huso!" Zařval anděl na mém rameni.

"Vždy jsi to chtěla, udělat přiznej si, co k němu cítíš!" Zakřičel na mém druhém rameni dábel.

"Co k němu cítíš?" Zeptalo se svědomí.

"Já nevím." Zašeptala jsem si pro sebe.

Friends sister is beautifulKde žijí příběhy. Začni objevovat