1.Chapter

10K 382 10
                                    

Katherine

Už vidím, jak pro mě jede princ na koni. Slézá z koně a chce mě políbit, ale já ho PRAŠTÍM PÁNVIČKOU!

Rychle jsem si sedla na postel a fascinovalo mě, jakou mám fantasii. Přehodila jsem si nohy přes postel a cupitala dolu. Scházela jsem dolů, kde byl jenom Chaz a táta nikde.

"Chazi, kde je táta?" Zeptala jsem se rozespale a on se jen smál jako idiot.

"Co to máš s vlasy?" Koukla jsem v předsíni na své vlasy teda, jestli to byly vlasy.

Rychle jsem je hřebenem učesala a pustila rádio. Hráli Rihanna a Eminem, dala jsem to na hlas. Chtěla jsem si vzít snídani, ale zazvonil zvonek a můj línej bratr se ani nepohnul. Povzdychla jsem si a šla otevřít. Vykoukl na mě Ryan a Justin. Kamarádíme se spolu všichni asi od deseti let, i když si ze mě občas dělají srandu.

Přivítala jsem je a šla zpět do kuchyně a hledala můj jogurt. Kelímek jsem uviděla u Chaze, ale byl prázdný.

"To. Byl. Můj. JOGURT." Zaječela jsem na něj a zkřížila si ruce na prsou. Zvedl ruce na obranu a já si šla pro nový do lednice. Sehnula jsem se a uslyšela, jak někdo zapískal. Otočila jsem se a uviděla vysmátého Ryana a velice naštvaného Chaze.

"Kath mazej se obléct, nesnesu to, jak se tu promenáduješ skoro nahá." Je fakt že mám triko pod zadek a potom jen spodní prádlo.

"To není pravda, jen nesneseš fakt, že jsem víc sexy než ty." Zasmála jsem se a najednou se ozvalo ze dveří.

"Kdo že je tu sexy víc než já." Ten hlas bych poznala na míle daleko.

"Ahoj, Jayi."Obejmula jsem ho a jeho ruce padli na moje boky.

"Bacha na ruce, Bieber." Varoval ho Chaz a já se šla převlíct. Hodila jsem na sebe černý legíny a k tomu bílé tílko COOL STORY BRO. Seběhla jsem dolu a vzala si konečně ten jogurt.

Justin

Kdybych měl odvahu ji to říct. Říct ji co k ní cítím, ale bylo by to pro ni nebezpečné tam venku, kdybychom byli něco víc. Nechci na to teď myslet sedl jsem si s klukama na gauč a koukali jsme na Velký Gatsby. Po asi půl hodině musel Ryan domů a Chaz do obchodu, samozřejmě se mu Kath nezapomněla vysmát. Smála se tak, že spadla ze sedačky na zem.

Pomohl jsem ji vstát a ona vypla televizi a táhla mě k ní do pokoje. Třeba mi vyzná lásku, ale to mám až moc velkou fantasii. Já si ji nikdy nezasloužím.

Sedli jsme si na postel a ona mi vzala levou ruku a prsty přejížděla po sově, která patří k mým asi pěti tetování, ale plánuju jich o hodně víc.

"Proč sis to nechal vytetovat?" Koukl jsem ji do očí a dal si ji na klín nevadí jí to ona s tím začala.

"Protože jsem s nimi víc sexy." Usmál jsem se, i když důvod je úplně jiný.

"To není pravda slušelo ti to i bez nich." Obejmul jsem ji a povzdychl si. Má pravdu nejdřív jsem byl na prvním s tátou, ale pak to bylo jako droga a taky to mám místo sebepoškozování. Najednou dole práskly dveře a Chaz zařval, že přišel. Kath ze mě rychle slezla a lehla si na postel. Je tak krásná, ale nikdy moje nebude.

Friends sister is beautifulKde žijí příběhy. Začni objevovat