80.-Chapter

829 59 4
                                    

Tohle všechno je život. Lidé se obětují pro své blízké, lidé umírají, lidé dělají špatná rozhodnutí, které nejdou vrátit zpět. Od doby, co umřel můj otec a obětoval svůj život za ten můj, se změnilo tolik věcí. Nedokázal jsem otce zradit, a tak jsem přestal s mým byznysem a stejně tak přestali všichni moji blízký. Ryan je teď učitel na jedné z nejlepších univerzit v Kanadě, našel si i přítelkyni, což je jedna z věcí, kterou asi nikdo z nás nečekal. Jmenuje se Jasmine, stejně jako naše dcera, která zemřela. Jasmine je neuvěřitelně milá a laskavá, myslím, že si Ryan nemohl najít nic lepšího, protože ona je, jako stvořená pro něj.

Alfredo se našel ve fotografování a natáčení, takže momentálně studuje tenhle obor na vysoké a plánuje se tomu věnovat. Jsem rád, že si našel něco, co ho baví a udržuje spokojeného. Fredo nemá přítelkyni, jako Ryan a ani žádnou momentálně nehledá. Ptal jsem se proč, protože jsem myslel, že má nějaký problém se sebejistotou, ale on řekl, že nikoho teď nechce. Má plány se soustředit pouze na jeho kariéru, a někdy v budoucnu založit rodinu, což je dobrý plán.

Pokud chcete vědět, co dělám já, tak jsem převzal firmu, která patřila mému otci, stejně tak jak mě prosil. Jsem v tom velice dobrý, což mě hodně překvapilo, protože jsem se nikdy nezabýval technikou, ale převážně je tahle práce o byznys, a jak víte, tím se už nějakou tu dobu zabývám. Jsem spokojený se svým životem, a taky neskutečně vděčný svému otci, bez kterého bych tohle všechno nikdy nemohl zažít.

Potom, co jsem si uvědomil, že je můj otec mrtvý, jsem přestal fungovat. Nedokázal jsem se smířit s tím, že kvůli mně, takové bezvýznamné nule, by můj otec obětoval svůj život, ale jak šel čas, tak jsem si uvědomil, že i když mi to rve srdce, tak bych neměnil. Vím, že to zní ohromně sobecky nespravedlivě, ale můj otec by to takhle chtěl. Neříkám, že jsem rád, že umřel. Jsem vděčný, že mi dal novou šanci začít život jinak. Dal mi šanci, abych začal život, který jsem si vysnil už od mala a já mu nikdy nepřestanu být vděčný. Bez mého otce bych byl mrtvý a nestál bych v téhle místnosti půl hodiny před mou svatbou.

Dnes je 21/07/2017 a také den, který patří mezi jeden z nejkrásnějších a nejúžasnějších dní mého života, protože si konečně splním můj dlouhodobý sen. Tento den se Katherine konečně a oficiálně stane mou ženou. Stojím v pokoji pro hosty v našem domě a prohlížím si svůj černý oblek v jednom z velkých zrcadel, které v tomto pokoji je. Nemohu tomu uvěřit, že se to opravdu děje. Zhluboka jsem se nadechl a podíval se na hodiny. Byl jsem neuvěřitelně nervózní, ale zároveň jsem přetékal štěstím a nadšením. Můj zrak se přemístil na dveře, které se pomalu otevírali a do místnosti vešel Dylan, který nemotorně chodil a smál se od ucha k uchu. Měl tmavě modrou košili a světlé džíny, samozřejmě v dětské velikosti, což to všechno dělalo ještě více roztomilé, než už byl.

„Ahoj chlape, jak je?" Zasmál jsem se nad ním a klekl si na jeho velikost, zatímco šel ke mně blíž. Vzal jsem ho do náručí a vyhodil do vzduchu.

„Ahoj, tati." Zašišlal a usmál se. Vypadal přesně, jako Katherine. Měl tmavé hnědé oči, které byly obklopeny miliony řasami, kterými na mě mrkal. Když se usmál, tak měl na levé straně dolíček, stejně jako jeho matka.

„Promiň, Justine, tady Dylan neumí poslouchat a musí být zvědavý." Vešla do dveří má matka, která měla v náručí mou dceru, která se narodila 21/05/, takže dva měsíce před svatbou. Katherine mi řekla, že je těhotná několik měsíců, potom co umřel můj otec. Bylo to naprosto neuvěřitelné, byl jsem tak hrozně šťastný, jako jsem i teď.

„Takže Dylan neumí poslouchat?" Zamračil jsem se na něj a on jen sklonil hlavu, protože si myslí, že ho nikdo neuvidí, když nevidí on je.

„Maličko." Zabrblal si pro sebe a já se usmál. Oba dva jsou neuvěřitelní. S Katherine jsme se báli, že Dylan bude žárlit nebo nebude mít jeho sestru rád, ale všechno se to obrátilo. Dylan jí obdivuje a je hrozně opatrný, když dojde na ní.

„A jak se má naše princezna?" Zeptal jsem se mamky a položil Dylana na zem, protože jsem si chtěl pochovat svou dceru.

„Má se dobře. Žije si, jako v ráji." Zasmála se a moje mamka se zasmála a hned běžela za Dylanem, který zase odcházel bůh ví kam. Je to hodně zvědavý dítě, stejně jako jeho matka. Oni dva jsou kopie s věkovým rozdílem.

„Jsi tak krásná, Anabelle." Lehce jsem se usmál nad svou dcerou, kterou jsem držel. Víte, měli jsme s Katherine hodně hádek ohledně jména, ale potom když jsme přemýšleli nad významy těch jmen jsme se shodli nad Anabelle, což je jméno z Latinské Ameriky, které v překladu znamená krása a vděk. 

 "Justine, už je čas." Přesunul jsem pohled na Ryana, který stál ve dveřích. Přikývl jsem a šel jsem s Ryanem, který je můj svědek. Na cestě k oltáři jsem předal Anabelle mé mamce a Katherinina mamka hlídala Dylana. Stoupl jsem si na místo před kněze a zhluboka se nadechl. S Katherine jsme se shodli na tom, že svatba nebude v kostele, ale máme jí na jedné části naší zahrady, která je odlehlá s výhledem na moře. Je to nádherný výhled, abych pravdu řekl a myslím, že jsme se rozhodli správně. Třásly se mi ruce, ale nemohl jsem být více nadšený, než jsem v ten moment byl, a když začala hrát svatební hudba, tak se mi málem zastavilo srdce nad tím pohledem, který se mi nabízel.

Katherine byla naprosto nádherná. Panebože já si tohle nezasloužím. Mám nejkrásnější dívku, která kdy byla na téhle planetě, dvě naprosto úžasné děti a skvělé kamarády. Není nic, co bych v tento moment mohl chtít víc. Možná aby tu semnou mohl být i můj otec, ale vím, že kdyby to byl, tak by byl hrdý, že jsem si našel takového anděla.

Sledoval jsem jí, jak šla ke mně s jejím otcem. Usmívala se a já jsem jí úsměv oplácel celou dobu, co šla ke mně. Políbila svého otce a stoupla si přede mě. Koukal jsem na ní a nemohl uvěřit svým očím. Vážně se to děje a mě přijde, jako by to byl všechno pouze sen. Byl jsem tak strašně zakoukaný, že jsem si neuvědomil, že brečím, a tak jsem si rychle utřel slzy a chytl Katherine za ruce.

„Dámy a pánové sešli jsme zde v tento den, abychom pouto Justina Drew Biebera a Katherine Savanny Somersové uzavřeli v pouto manželské. Tímto se zapřísaháváte, že budete po svém boku v dobrém i zlém, ve zdraví i v nemoci, v chudobě i v bohatství, takže se vás ptám, pane Justine Drew Biebere. Berete si zde přítomnou Katherine Savannu Sommersovou za svou právoplatnou manželku?" Tenhle moment si budu pamatovat do konce svého života. Ten adrenalin, který proudí mým tělem, protože jsem natěšený z toho, že se dnešek vážně děje.

„Ano." Usmál jsem se a cítil, jak si opět slzí oči. Nechtěl jsem brečet, ale nedokázal jsem to ovládat.

„A ptám se vás, slečno Katherine Savanno Sommersová, berete si zde přítomného Justina Drew Biebera za svého právoplatného manžela?" Katherine se mi koukla do očí a přikývla.

„Ano beru." Nadšeně řekla. Nevěřil jsem, že se tohle všechno vážně děje. Skrz všechno, co jsme spolu zažili je tenhle moment tady. Oficiálně je moje.

„Prosím vyměňte si prstýnky," řekl kněz a my jsme udělali, jak bylo řečeno, „tímto vás oficiálně prohlašuji za manžele. Můžete políbit nevěstu."

Jakmile to řekl, tak jsem si za bok přitáhl Katherine ke mně a políbil jí, tak jako ještě nikdy předtím. Chtěl jsem, aby to byl výjimečný polibek, na který ani jeden z nás nezapomeneme.

„Miluju tě." Zašeptala, když jsme se odtáhli, a i přes všechen ten hluk jsem jí perfektně slyšel, protože v ten moment jsme to byli zase jenom my dva, jako na začátku. My dva proti celému světu.

„Já tebe taky."

Friends sister is beautifulKde žijí příběhy. Začni objevovat