17.Chapter

4.2K 237 8
                                    

Katherine

Nikdy mi nebylo tak jako teď. Cítím se na dně a on tu není, jak slíbil. Vím, že jsem ho vyhnala, ale já bez něj nevydržím. Potřebuji ho. Slíbil, že mě chytí až budu padat. Já kráva jsem ho vyhnala, proč by semnou byl, kdyby mě neměl rád? Jsem totálně pitomá nána.

Flashback-14.Chapter

Všechno se na mě teď nahrnulo a já začínám pomalu padat a není tu nikdo kdo by mě chytil.

"Katherine co se děje?" Ustaraně se Justin zeptal a pohladil mě po tváři.

"Justine asi padám." Sklopila jsem pohled.

"Jestli budeš padat já tě chytím." Zvedl mi hlavu tak že jsme si koukali do očí.

"Ale co když tam nebudeš?"

"Tak stačí když roztáhneš křídla a já tě naučím létat." Usmála jsem se stejně jako Justin.

"Děkuju." Obejmula jsem ho.

"Pro tebe všechno princezno."

Now

Setřela jsem si slzy z tváře a stoupla si. Sešla jsem dolů a obula si boty. Vzala jsem si mobil, který jsem dala do kapsy u bundy a venku klíčem zamkla. Rychlým krokem jsem šla k Justinovi domů. Bylo něco kolem jedenácté hodiny večerních, a tak jsem pospíchala, aby mě někdo nezmlátil nebo neznásilnil. K mé smůle začalo pršet a já měla lehkou bundu, nasadila jsem si aspoň kapuci na hlavu a pokračovala. Déšť neustupoval a já byla celá promokla až na kost. Už jsem byla skoro u Justina doma. I z dálky jsem viděla že se všude po domě svítí. Přeběhla jsem přes silnici a šla k nim před dveře. Zhluboka jsem se nadechla a zazvonila. Slyšela jsem dupot schodů a pak chrastění klíčů.

Dveře se začaly pomalu otvírat a já spatřila jeho uslzenou tvář, jeho uplakané a oteklé oči a jeho tvář bez andělského úsměvu. Když mě uviděl v jeho očích byly jiskřičky nadšení. Vtáhl mě dovnitř a silně obejmul. Objetí jsem mu opětovala a brečela na rameno.

"Proč si přišla?" Zeptal se slabým chraplavým hlasem.

"Nedokážu bez tebe být. Je mi to líto, promiň mi, jak jsem na tebe vyjela. Nevím, co to semnou bylo asi hormony nebo nevím." Snažila jsem se mu omluvit.

Odtáhla jsem se od něj a vše co jsem mu říkala jsem myslela vážně.

"Miluju tě, Katherine." Zašeptal mi do ucha, ale to mě trochu zarazilo.

"Miluju tě, Justine." Odpověděla jsem mu. Jeho oči se tisíckrát zvětšili a ruce si dal na můj pas. Najednou už jsem necítila nohy na zemi a uvědomila si, že semnou Justin točí ve vzduchu.

"Čekal jsem 9 let, než tahle slova vyjdou z tvých krásných úst." Usmála jsem se a políbila ho. Chvíli byl napnutý ale pak se uvolnil a tím polibek prohloubil.

Právě jsem porušila svůj slib, že se nezamiluju do Justina Drew Biebera. Pamatuji si ho, je to něco jako básnička, díky které jsem přežívala až do teď.

Flashback-6.Chapter

Zakroutila jsem hlavou a vstřebávala vše co se během dvou minut odehrálo. Abyste věděli s Jasonem jsem dřív když byl naživu chodila, ale náš vztah nebyl moc vážný. No znáte to takové ty falešné románky. Svou lásku jsme ale neskrývali a oba si svěřovali problémy nebo jiné věci.

Když ale umřel jediný, kdo mi zbyl byl Justin. Slíbila jsem si, že do něj se nezamiluju, aby nedopadl stejně nebo podobně a já se opět netrápila. Ovšem teď by tu zbyl jen Chaz, a to by nebylo dobré.

Now

Ted sedím bez bundy a bot s Justinem na jeho posteli. Přitáhl si mě k sobě za boky a obejmul mě.

"Proč si tak zaražená?" Nechápavě mi zašeptal do ucha.

"To bys nechápal." Zvedla jsem k němu pohled. On jen pokrčil jedno obočí, čím mi naznačil abych pokračovala.

"Když umřel Jason tak jsem si dala slib, že se do tebe nezamiluju." Justin dal obočí do normálu a já si povzdychla.

"A?" Zvědavě se zeptal.

"A porušila jsem to na plné čáře." Oba jsme se usmáli a políbili se.

Chtěli jste to tak a tak to je :)

Friends sister is beautifulWhere stories live. Discover now