☼BÖLÜM 31☼

10K 373 101
                                    

YENİ BÖLÜM! GECİKME İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM AMA İNANIN KENDİME HAYRET ETTİM. ÇÜNKÜ TEK BİR CÜMLE DAHİ YAZAMADIM. YAZDIYSAMDA HEMEN GERİ SİLDİM. BU BÖLÜMÜNDE İÇİME SİNDİĞİNİ SÖYLEYEMEYECEĞİM. AMA UMARIM SİZ BEĞENİRSİNİZ. 

SİZDEN RİCAM BU ARALAR BANA BİRAZ MÜSAADE EDİN. KAFAMI TOPLAMAM LAZIM YOKSA CİDDEN KÖTÜ BÖLÜMLER GELECEK :( ZATEN KONU BULMAKTA ZORLANIYORUM.

İTHAF İSTEYEN OLURSA LÜTFEN SÖYLESİN. VE BANA MESAJ ATABİLİRSİNİZ YANİ ÇEKİNMENİZE GEREK YOK. DESTEK OLDUĞUNUZ İÇİNDE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM. HATALAR VARSA CİDDİ ANLAMDA ÜZGÜNÜM.

SİZİ ÇOK SEVİYORUM.

BÖLÜMÜ İREM'E İTHAF EDİYORUM.

Çırpınıyordum. Nefesim kesiliyordu. Bu sandığımdan daha kötüydü. Suyun altında bile ağlamak ne demekti? Bu nasıl bir çaresizlikti böyle? Bu nasıl bir korkuydu?

Ölüyordum…

Ölürken bile Pusat’ı düşünmek ne saçmaydı! Ölürken bile onun hayalini kurmak! Aşk değildi bu! Aşk değil aptallıktı sadece.

Oysa sadece tek bir şey istemiştim. Onun yanımda olmasını ve hep beni sevmesini! Ne kadarda küçük bir şeydi bu! Buna rağmen olmadı!

Sadece mutlu olmak istemiştim. Mutlu olmak bana ne kadarda uzak bir kelimeydi.

Bir kızın çırpınışları! Bir kızın kırık kalbi ve bir kızın yalnızlığı…

Vücudumda ki izler… Hepsi çaresizliğimi hatırlatıyordu bana!

Çağan geliyordu gözümün önüne ‘Beni bırakma Azra. Asla bırakma’ deyişi… Özür dilerim Çağan, özür dilerim seni bıraktığım için. Seni sevemediğim için! Pusat’ı sevmekten ve beklemekten vazgeçemediğim için özür dilerim.

Özür dilerim Pusat! Çünkü ben hep seni sevdim. Seni sevdiğim için ve seni beklediğim için özür dilerim! Senden vazgeçmeyi bir türlü başaramadığım için! Seni unutamadığım için özür dilerim.

Özür dilerim Eren seni yalnız bıraktığım için! Artık yanında olamayacağım için! Güzelim deyişini bir daha duyamayacağım için özür dilerim.

Özür dilerim Killian! Seni yarı yolda bıraktığım için! Bütün bu acılara artık dayanamadığım için! Senin o iyi kalbini hak etmediğim için özür dilerim…

Özür dilerim Çilek! Ben güçlü olamadım! Ben dayanamadım! Ben yaşayamadım özür dilerim…

Özür dilerim Anne! Sana layık bir evlat olamadığım için! Kendimi uyuşturucu için sattığım için! Senin o masum kızın olarak kalamadığım için özür dilerim! Annem ne olur affet beni! Bana kıyamayacak tek kişi sensin…

Özür dilerim bebeğim! Seni koruyamadığım için! Özür dilerim seni öldürmelerine izin verdiğim için!

Özür dilerim Azra! Sana mükemmel davranamadığım için. Seni prensesler gibi yaşatamadığım için! Güldüremediğim için! Sana işkence etmelerine müsaade ettiğim için özür dilerim!

Ve kalbim senden de özür dilerim…

Artık çırpınmıyordum, sadece suyun beni derine götürmesine izin veriyordum.

Ve bu son! Artık bitti…

*****

Bir ses duydum kulaklarımda…

SERSERİNİN CENNETİ (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now