☼BÖLÜM 34☼

11.7K 408 68
                                    

YENİ BÖLÜM! OKUMADAN GEÇMEYİN! TOPLAM 104 BİN OKUNMA! BUNUN İÇİN SİZE MİNETTARIM. HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM. LÜTFEN BANA YAZMAKTA ÇEKİNMEYİN. DİLEDİĞİNİZ ZAMAN YAZABİLİRSİNİZ :)

DİĞER BÖLÜM BOMBA GİBİ OLACAK! BUNUN GARANTİSİNİ VEREBİLİRİM. AYRICA, BU BÖLÜMÜDE SEVDİĞİMİ SÖYLEBİLİRİM. ÇAĞAN'CILAR SEVECEKTİR BU BÖLÜMÜ :) 

BU ARADA ARKADAŞLAR, KİTABIN İSMİ "SERSERİNİN CENNETİ" OLDUĞU İÇİN HERKES ÇAĞAN'I SEÇECEK DİYOR. AMA İSİME FAZLA TAKILMAMANIZI RİCA EDİYORUM. ÇÜNKÜ BU BÖLÜMDE DE, 'SERSERİ VE CENNET' KELİMELERİ GEÇİYOR. KİTAPTA İKİ BAŞ KARAKTER VAR ERKEK OLARAK. BİR PUSAT VE DİĞERİ DE ÇAĞAN TABİİ Kİ :)

BU BÖLÜMÜ ELİF'E İTHAF EDİYORUM.

MEDYA ÇAĞAN! KEYİFLİ OKUMALAR!

*****

Hayatımda ilk defa kendim için bir şey yapıyorum. Sevdiğim adamı arkamda bırakarak, beni seven bir adamla gidiyorum. Doğru mu yapıyorum? Bilmiyorum.

Biliyorum arkamda bıraktığım adamı hala çok seviyorum. Bunu inkar edemem… Zaten inkar edecek gücü kendimde bulamıyorum. Çünkü hala onu çok seviyorum.

Biliyorum bir tanem sen Azra’nın kalbinde bitemezsin… Çünkü orada hep en güzel yerdesin.

Yokken de öyleydin. Gözyaşlarımla besliyordum seni… Bir bebeği büyütür gibi büyütüyordum…

Göz bebeğim gibi bakıyordum sana. İncitmeden, yıkmadan, kırmadan…

Bir zamanlar ‘Gelsin artık’ diye ağladığım adama şimdi arkamı dönmüş gidiyorum. Bu canımı o kadar çok acıtıyor ki… Sana kolay geliyorsa bile bana hiç kolay gelmiyor.

Çünkü ben hep bir kez daha diyenlerdenim. Bir kez daha sarılayım, bir kez daha öpeyim, bir kez daha kokusunu içime çekeyim.

Yaksın kavursun içimi… İliklerime kadar hissedeyim o soğuk kokusunu…

O kadar güzeldi ki seni yeniden bulmak. Bir çocuğun en sevdiği oyuncağını kaybedip, uzun süre sonra bulması kadar güzeldi. O kadar mutluydum, o kadar huzurluydum.

Bir yabancı gibi bakan gözlerin dahi umurumda değildi. Başkasına ait olman bile umurumda değildi. Yok olduğunu sandığım adam karşımdaydı.

Başkasının elini tutsa bile, başkasına sarılsa bile, bir başkasını gözümün önünde beni sevdiği gibi sevse bile…

Derdim dermanım, acım ilacım. Bakma bana öyle gideceğim. İlk defa senin gibi bencil davranacağım.

Bunu bana çok göremezsin…

Ama itiraf etmeliyim bir kez daha sarılmak isterdim. Çünkü bunu hiç doya doya yapamadım. Hep bir bahane vardı ortada… Benim kalemimi kıran bahaneler.

Bana acıların en büyüğü yaşattığın halde neden hala seni seviyorum? Senden nefret etmem gerektiği halde neden edemiyorum? Özlememem gerekirken neden deli gibi özlüyorum? Neden hala sarılmak istiyorum? Neden seninle olmak için can atıyorum? Neden çıkmıyorsun şu lanet aklımdan? Neden aklımda bir tek soru işareti bulunmadan, kafam rahat bir şekilde gidemiyorum? Onca yaşanmışlığı, onca acıyı neden hala ilk gün ki gibi taşıyorum şu lanet yüreğimde?

SERSERİNİN CENNETİ (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin