☼BÖLÜM 4☼

15.5K 456 56
                                    

KEYİFLİ OKUMALAR 

MEDYA AZRA 

"Sen gerçekten salaksın" deyip, bir sigara yaktım. Üstümü giyinmiş, yüzüme krem sürmüş ve yatağıma geçmiştim. Tabii ki bunları o yanımdayken yapmamıştım.

"Hayır. Yani aslında olabilir ama konumuz şimdi bu değil, bana yardım etmen lazım"

"Neden böyle bir şey yapacakmışım?" Oturduğu yerde sıkıntıyla kıpırdadı.

"Bak gerçekten yalnızım. Bu işi tek başıma yapamam. Üstelik bu zor bir iş bunu başarmam lazım" dedi. Sigaramdan bir duman daha çektim. Giydiğim kazak beni fazlasıyla sıkıyordu.

"Neden başarmak zorundasın? Ayrıca neden benden yardım istiyorsun? Adam tut ya da illa kadın diyorsan kadın tut. Ha birde bu dediğin kişiyi bulmak oldukça zor olacaktır" oturduğu yerden kalkıp, yatağımın kenarına oturdu.

"Bunu biliyorum o yüzden senden yardım istiyorum ya" Gerçekten neden benden yardım istiyordu ki? Tam anlamıyla açıklamıyordu. Üstelik bulmaya çalıştığı kişinin ne ismini nede cismini biliyordu. Bunu yapamazdım. Artık normal insanlar gibi sıradan bir hayat yaşamak istiyordum.

"Sana yardım edemem. Ayrıca bu istediğin şey hiçte küçük bir şey değil. Deveye hendek atlatmak gibi birşey. Resmi bırak ismini bile bilmiyorsun. Hem neden onu arıyorsun?" sigaramı söndürüp arkama yaslandım.

"Bu özel bir şey"

"Tamam o halde çıkabilirsin" dedim. Yanıma geldi ve ellerimi tuttu.

"Yardım et. Anlamıyor musun bu benim için çok önemli" Ellerimi sert bir şekilde ellerinden kurtardım.

"Sen nasıl bir erkeksin?"

"Nasıl yani?"

"Bekle bir dakika" dedim ve koşarak banyoya gittim. Bir tane jilet buldum ve tekrar odaya girdim. Bana şaşkınlıkla bakıyordu.

"Sakın çeneni açma" dediğimde, kafasını salladı. Yatağımın üzerinde duran sigara ve çakmağı aldım. Sigaramı yakıp, üzerimde bulunan kazağı çıkardım. Altımda sadece siyah bir askılı vardı. Bana anlamayan gözlerle bakıyordu. Eşofmanıda çıkarıp attığımda sadece iç çamaşırımla kalmıştım. Gözleri açılıp, ağzı o şeklini alırken konuşmaya başladı.

"Biz şey mi yapacağız" dediğinde, bu yaşta bir erkeğin neden bu kadar sümsük ve aptal olduğunu düşündüm. Yatağımda ki yastığı yüzüne fırlatıp,

"Aptal! Saçmala" diye çırladım. Beyaz olan yanakları kızardı.

"Şimdi birini seç. Kendime hangisiyle zarar vermeliyim? Bir sigarayı vücuduma mı basmalıyım? Yoksa kendimi bu jiletle kesmeli miyim?" Ona iyi bir oyun oynayacaktım. Bazı şeylerin farkına varması gerekiyordu.

"Sakın! Neden kendine zarar veresin ki? Yapma lütfen" deyip bana engel olmak için ayaklandı.

"Sakın gelme. Otur ve birini seç, başka şansın yok" yerine oturup bana acıyla baktı.

"Azra saçmalama lütfen"

"Sana birini seçmeni söyledim. Korkma ölmeyeceğim"

"Seçemem"

"Tamam o halde. Ben jileti seçiyorum. Gözlerini kırpmadan beni izle" dedim. Tamam anlamında kafasını salladı.

Yanıma geçip oturdum. Sol tarafımda kalıyordu. Jileti paketinden çıkarıp, sol kolumu ona doğru biraz yaklaştırdım. Jileti ona uzatıp,

"Şimdi koluma keseceksin. Sadece biraz kan akacak o kadar" dedim. Hayır anlamında kafasını salladı.

"Hadi! Yapabilirsin. Korkma bir şey olmaz. Bak kollarıma, her tarafı delik deşik. Tıpkı bir boka benziyorum. Bana birşey olmaz hadi" dedim. Elimde ki jileti aldı. Sol elimi sabit tutarak, beni iyice kendisine yaklaştırdı.

SERSERİNİN CENNETİ (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now