☼BÖLÜM 12☼

10.3K 374 75
                                    

YENİ BÖLÜM! BU BÖLÜMÜ İLK KİTABI OKUMAYANLAR DİKATLİ OKUSUN BENCE :) İLK KİTABI OKUYANLAR ZATEN BİLİYORLAR.

MEDYA ÇAĞAN!

Arkama bakmadan eve doğru yürümeye başladım. Bu kararın ne kadar doğru yada ne kadar yanlış olduğunu henüz bilemiyordum.  Anahtarla eve girip, Eren ve Defne'ye bakmadan odama çekildim. Üzerimi değiştirip yatağa geçtim. Saatimi sabah 7'ye kurdum. Biraz özenebilirdim sonuçta.

1 Yeni Mesaj

Kimden: (Numara)

Saat 10'da seni kapıdan alacağım. İyi geceler Maymun.

Mesaja cevap vermeden numarasını kaydettim. Gözlerimi kapayıp uyumayı diledim.

Beni rahatsız eden gürültüye en sonunda dayanamayarak bakmaya karar verdim. Saat gecenin 3'ydü! Yataktan kalkıp odadan çıktım. Eren ve Defne banyodaydı ve sesleri rahatsız edecek türde yüksekti. Yanlış anlamayın Defne kusuyordu! Kapıyı çalıp içeri girdim. Eren, Defne'nin sırtını sıvazlamaya çalışıyor ve Defne el hareketleriyle gitmesini istiyordu. Onu öyle görmesini istemiyor olduğu kesindi.

"Sen git Eren" dedim. Hayır anlamında kafasını salladı.

"Alt tarafı kusuyor hadi git ben ilgilenirim" dedim. Defne'de onaylamaya çalışır saçma sapan birkaç hareket sergiledi. Eren çıktığında, Defne'nin sırtını sıvazlamaya ve saçlarını elimle arkaya toplamaya çalıştım.

Sonunda bittiğinde, yüzünü yıkayıp ağzını çalkalaması gerektiğini söyledim.

"İyi misin biraz daha?"

"Evet iyiyim. Bugün yediklerimi hazmetmemiş olabilirim"

"Kesinlikle. Ne var ne yoksa hepsi çıktı. İğrenç" dediğimde, burun kıvırdı. Banyodan çıktığımızda, Eren tedirgin tedirgin etrafta volta atıyordu.

"Eren korkma ölmeyecek bana güven" dedim. Olmayan saçlarımı dağıtmaya çalışıp güldü.

"Onu ilk defa böyle görüyorum" deyip, dudaklarını Defne'nin alnına koydu.

"Ateşimi var Azra baksana" dedi. Elimi Defne'nin alnına koydum. Biraz var gibiydi ama bunu Eren'e söylersem fazlasıyla panik olurdu.

"Hayır yok. Baksana Eren, en iyisi bugün ben Defne'nin yanında yatayım?" dedim. Defne'ye göz kırptım. Oda anlamış olacak ki beni tasdikleyen cümleler sıralamaya başladı. Eren'i benim yatağıma gönderdikten sonra Defne'yi zorla duşa soktum.

"Buz gibi yapma suyu, ama ılık olsun" dedim. Beni onaylayıp duşa girdi. Midesine iyi geleceğini düşünerek nane ve limon kaynatıp içine bal attım. Ateşi düşmezse diye yanıma bir tane ateş düşürücüde aldıktan sonra odaya girdim. Üzerini giyinmiş yatağına geçmişti. Elimi anlına koyup ateşine baktığımda, düşmediğini gördüm.

"Defne uyan" dedim. Gök gürültüsü sıçramama neden oldu. Rüzgar sesleriyle oldukça ürkütücü oluyordu.

"Defne şu ilacı ve nane limonu iç hadi" dedim. Oflayarak yerinde doğruldu.

"Teşekkür ederim Azra. Eren beni böyle görseydi eminim endişeden ölürdü" dedi. Kıkırdadım.

 "Hadi uyu artık" deyip, Defne'nin telefonundan saate baktım. 5 buçuk olmuştu. Üstünü örtüp ateşi düşüne kadar bekledim. Saat 6 buçuk olduğunda dayanamayarak gözlerimi kapattım.

*****

"Azra! Azra uyan artık" hem dürtülüyor hemde sesle taciz ediliyordum. Gözlerimi açıp Eren ve Defne'ye baktım.

SERSERİNİN CENNETİ (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now