Capitolul 8.

32.5K 2.1K 93
                                    

C A P I T O L U L 8.  



Ultima săptămână pe care urma să o petrec în casa lui Blair se pare că începuse cu stângul. Prietena mea se afla din ce în ce mai des la compania tatălui său, în timp ce eu treceam tot mai rar pe acolo. Îmi rezolvam strict problemele mele de muncă, iar relaţia cu tata devenise tot mai mult una de tip şef-angajat.



Ştiu că am avut şi eu o vină în toată treaba asta şi că m-am comportat imatur în săptămâna ce tocmai trecuse, dar chiar aşteptam nişte scuze din partea lui. Am făcut prea mult timp tot ce a dorit el.



În ultimele zile am început să stau din ce în ce mai mult singură, întrucât Blair nu era mai niciodată acasă, iar Nathan... Ei bine, cred că încercam să ne evităm reciproc din Dumnezeu ştie ce motiv. Totul după seara în care ne-am întâlnit la Bondys. Nici măcar acum nu ştiu ce se întâmplase atunci şi de ce se comportase astfel.



- Domnişoară Maxwood, vă cheamă tatăl dumneavoastră , o aud pe secretara tatălui meu vorbind din prag , în timp ce eu mă pregăteam să plec.


- Spune-i că vin imediat, spun sec şi continui să-mi fac ordine pe birou.


Chiar mă întreb ce mai vrea de data asta. Ultima oară când m-a chemat a fost să mă întrebe unde am pus un contract, când de fapt nici măcar nu avusesem treabă cu el. Îmi iau geanta şi ies din birou, apoi intru în cel alăturat fără să bat la uşă.


- Ce s-a întâmplat? întreb, iar el îşi ridică privirea spre mine.


- Vreau să vorbim , zice sec şi îmi face semn să mă aşez. Fac întocmai şi aştept să aud ce are de spus.


- Te ascult.


- Îmi pare rău, doar că nu cred că o să mă mai pot descurca mult cu toate afacerile astea. Mereu am avut nevoie de ajutorul tău, Reyna. Ştiu că nu a fost deloc plăcut pentru tine.


- Am nevoie de timpul meu. Cred că mi-am petrecut jumătate de viaţă în locul ăsta.


- Ştiu şi sunt dispus să ţi-l ofer, dar nu ştiu cât o să mai pot ocupa biroul ăsta.


Oftez, ştiind exact la ce se referă.


- Nu sunt pregătită. Ţi-am mai spus asta.


- Dar va veni ziua în care, indiferent că eşti sau nu pregătită pentru atâtea responsabilităţi, va trebui să ocupi biroul ăsta.


- Tată, dacă îţi iei tratamentul şi nu te enervezi, va fi bine.


IndecentWhere stories live. Discover now