Capitolul 41

18K 1.2K 126
                                    


               Se priveau curioşi unii pe alţii, fără să spună nimic. Erau toţi la fel de uimiţi, dar din motive diferite. Dylan îşi privea atent iubita, analizând-o din cap până în picioare, privirea oprindu-i-se de fiecare dată pe abdomenul ei. De asta plecase de lângă el? Încă nu-şi putea da seama dacă fusese atât de incompetent să o lase însărcinată sau problema era la Reyna. Avea în faţă două femei, una dintre ele gravidă şi încă nu putea ghici dacă idiotul era el sau Nathan.

         - Ok, gata! Care dintre voi e însărcinată? întreabă el brusc.

              Femeile se privesc una pe alta, dar nu spun absolut nimic. Reyna ştia că dacă ar fi fost însărcinată, iar Dylan ar afla asta, ar fi aflat imediat şi Nathan. Brunetul probabil şi-ar fi ieşit din minţi la o astfel de veste. Sam o privea compătimitor, dar încă nu avea curajul să spună nimic.

            - Iubito...

             Începe Dylan şi se apropie de ea. Nu ştia dacă să o omoare pe Reyna pentru ceea ce avea de gând să facă sau să se roage ca Dylan să nu reacţioneze aşa cum se aştepta ea. Îşi ridică privirea tristă spre el şi îşi aşează teatral palma pe abdomen. Şatenul înghiţi în sec, realizând că nu Nathan era cel idiot, ci el.

           - Îmi pare rău, se plânge roşcata, aşezându-şi faţa în palme.

          - Eşti sigură că...

          - Nu am făcut testul, spune repede.

            Bărbatul îi apucă braţul şi o trage în braţele lui. O priveşte drăgăstos, neputându-şi imagina cum de nu realizase până acum cât de mult o iubeşte. Un copil ar fi fost minunat.

          - Te iubesc, îi şopteşte la ureche.

            Roşcata măreşte ochii surprinsă de ceea ce aude. O iubea? Nu-şi putea da seama dacă asta e real sau e doar un vis de-al ei.

         - Şi vreau un copil cu tine, aşa că te iubesc indiferent dacă testul va fi pozitiv sau nu.

            Înghiţi în sec şi îl strânse în braţe. În ce naiba se băgase? O iubea pe Reyna, dar îl iubea şi pe Dylan. Ce ar fi putut face? În cazul ei, testul ar fi ieşit clar negativ şi nu ar fi vrut să-l vadă pe Dylan dezamăgit. Venise până aici pentru ea, aflase unde locuiesc, deşi cu siguranţă Meredith avea o legătură cu asta şi îi şi spusese că o iubeşte! Se îndepărtează uşor de el, ia testele de pe masa de sticlă, apoi o trage pe Reyna după ea.

           - Chiar e nevoie să mergeţi amândouă? întreabă şatenul confuz.

          Rămâne doar cu întrebarea pentru că niciuna dintre ele nu avea de gând să-i răspundă. Era sacru pentru femei să meargă în grup la baie. Dacă se gândea puţin, poate chiar Dumnezeu lăsase asta ca o condiţie obligatorie în a fi femeie. Intră amândouă în dormitorul Samanthei şi se privesc confuze.

             - Ce facem acum? Cum naiba o să ies eu din asta? întreabă Sam şi se aşează pe pat.

            - Dă testele alea şi taci. Vedem noi ce facem.

             Blonda se îndreaptă nerăbdătoare spre baie, în timp ce Sam rămâne pe pat. Dylan voia un copil, tocmai i-o spusese. Cam brusc ce-i drept, încă nu realiza nici că el era aici, darămite că o iubeşte şi mai vrea şi un copil. Cu toate astea, ţinea mult la Reyna şi ştia că nu ar fi vrut ca Nathan să afle despre o posibilă sarcină, iar Dylan sigur nu ar fi trecut peste faptul că l-a minţit şi i-ar fi spus lui Nathan. Dacă ar fi continuat cu minciuna şi ar fi spus că ea e însărcinată, nu s-ar fi simţit tocmai bine faţă de Dylan, dar măcar ar fi fost şi el şi Reyna mulţumiţi.

IndecentWhere stories live. Discover now