Capitolul 16

28.4K 1.8K 124
                                    

Nathan Atwell.

      Era ceva nou pentru mine să mă simt aşa în preajma ei. Aş putea să jur că nu e totul despre atracție fizică, nici din partea mea, nici din partea ei. Reyna mă privea neîncrezătoare, fără să spună nimic, deşi ne aflam de jumătate de oră în camera de hotel.

       Nu ştiu exact ce e asta, dar ştiu că vreau mai mult decât atât. Merită măcar să încerc pentru că pe ea nu mi-o pot scoate sub nici o formă din cap. Pentru prima dată în viață nu ştiu ce să spun, cum să încep şi mai ales cum să clarific asta.

      - Vreau să am o relație cu tine, spun brusc.

       Sunt mai mult decât sigur că asta vreau, deşi între noi nu e iubire. Cert e că nu am mai simțit asta până acum, totul limitându-se la atracție fizică.

      - De aproape o lună nu mi te pot scoate din cap şi cred că o să înnebunesc, Reyna.

       Nu spune nimic, doar mă priveşte. Nu ştiu cum de s-a ajuns la asta, dar mi-e teamă să nu fiu respins. Asta nu îmi stă în fire şi nu vreau  să cred că blonda din fața mea m-a schimbat atât de mult. Nu îmi pasă atât de mult de asta, o vreau. Vreau să fie doar a mea.

     - Spune ceva, şoptesc în urechea ei şi o trag mai aproape.

     - Vreau o relație cu tine.

         Nu ştiam unde o să ducă asta, dacă va ține mult sau puțin timp, dar în momentul de față e tot ce vreau şi tot ce am nevoie.

N/A.
Pentru că toată lumea întreabă de ce este atât de scurt, chiar dacă am menționat în comentarii, am decis să scriu aici. Capitolul a fost șters de Wattpad și nu l-am avut salvat nicăieri.
Acum nu mai țin minte exact ce scria în el. Eu am luat o pauză de la scris de aproape doi ani, cu mici reveniri, după ce am terminat Indecent. Ar trebui să recitesc tot ca să îl pot rescrie.
Pentru cei interesați, în capitolul ăsta au făcut sex. Îmi pare rău că s-au pierdut detaliile.
Mulțumesc pentru înțelegere!

IndecentWhere stories live. Discover now