Capitolul 3

7.5K 388 5
                                    


  Du-te dracu' Aiden King. Du-te dracu' de idiot. Asta gândea Kim în acest moment. Stătea întinsă în patul ei confortabil,dar la nervii pe care îi avea simţea cum stăîntinsă pe pietre. De ce lucrurile nu pot fi mai usore? Nu a suferit destul?
Se ridică în fund ,aşezându-se pe covorul roz şi atingandu-şi din nou lănţişorul care o mai ţinea în viaţă.


-Covorul asta mă reprezintă pe mine. Sau ar trebui să mă reprezinte? Vorbea ea de una singură cât de încet putea pentru a nu fi auzită. O bulă roz într-o camera atât deîntunecată. În momente că acestea,tot ce am nevoie este o îmbrăţişare. O îmbrăţişare călduroasă de la cineva cauia să simt că îi pasă. Mama,tată? Vouă de ce nu v-a păsat? De ce m-aţi lăsat să trăiesc ca o orfană,să nu ştiu nimic de mine,de voi? Aţi crezut că mă pot descurcă singură în viaţă asta?Nu pot,bine? NU POT,începe ea săţipe. Aiden şi Emma, după ce au făcut dragoste în modul care doar lui Aiden îi făcea plăcere,s-au întins relaxaţi rezumându-se doar la câteva pipăituri pe sub pătură.
-Ar fi seara perfectă dacă nu aş şti că o sărăntoacă împarte aerul din casa noastră cu noi. Emma era cea mai încordată persoană din casa asta. Voia mereu ca totul să fieca ea,să fie pe placul ei,exact cum îşi impune ea. Nici Aiden nu era aşa de stresat de prezenţa lui Kim mai rău decât Emma.
-Iubito, ştiu că nu-ţi convine,dar deja am rezolvat asta. O să-I ofer o maşină scumpă cu condiţia să părăsească casq asta,să uite de familia King şi să nu dea Domnu' săspună ce nu trebuie alor mei.
Emma se uită la el gânditoare bucurându-se de idea pe care "dragul ei viitor soţ" a adus-o.
-Mmm,dacă nu mă gândesc că dai o groază de bani pe curul ei planul ar fi grozav. Dar mai bine o văd afară şi cu câţiva bani în minus pentru noi,decât aici şi cu totstresul pe capul meu. Înainte că Aiden să mai adauge ceva,Emma gândi imediat întrebarea care nu îi dădea pace de ore bune. –Iubitule,tu ca bărbat..ai fi atras de o femeie ca ea?
Aiden zâmbi uşor pregătit să pronunţe "Nu-ul",dar făcu o mică ezitare. Kimberly Torres. Era a dracului de frumoasă şi dacă stătea mai mult să o privească putea să vadăfaptul că e chiar mai frumoasă ca Emma. Pe dracu ce tot zice?! Era frumoasă..şi foarte inteligentă. Exact pe placul lui.Dar nu o consideră decât o simplă "aventură"ştiind că nu are ce sa scoata mai mult de la ea.
-Nu,o minte el cât de bine cu putinţă.


Se adunaseră toţi în sufragerie pentru a lua micul-dejun. Kim avea cele mai mari emoţii pentru că nu ştia ce trebuie să facă,dar aştepta că Nelly sau Will să-I spune totul cu certitudine. Emma era aşezată lângă Aiden,Will era la capătul mesei,Matt stătea lângă mama sa,iar Kim stătea în picioare.

-Dragă mea,spune Nelly cu nişte farfurii în mâna,ia loc,astăzi mă ocup eu cu servitul mesei,dar la cină cred că mă poţi ajuta. Acum doar bucură-te de mâncare şi la finalsă-mi spui cum ţi s-a părut.
Kim se uită uimită la fiinţă minunată cu sufletul atât de bun care îi vorbea. Nelly era cu adevărat un înger pe Pământ şi acum se vedea clar cu cine semăna Matt. Cu toate astea încă se întreba de caracterul domnului King. Oare Aiden a căpătat "calităţile" de la tatăl lui?
-Nelly,zic că exagerezi aici,spune Emma cu un şerveţel în mâna. Ai angajat-o pe fata asta ca să muncească nu ca să fie servită. Nu a venit aici că să se bucure de casă,a venit ca să ajute la întreţinerea ei. Aiden simţea cum izbucneşte în ras şi tocmai de-asta lua un şerveţel şi şi-l puse la gură pentru a nu I se observă zâmbetul larg. Will îşi văzu de mâncare fără să bage în seama vorbele Emmei.
-Emma,nu te băga în asta,spune Nelly cu o voce supărată şi dezamăgită în acelaşi timp.Poftă bună!
Nelly simţea din nou că viperă asta nu ar trebui să stea pe lângă fiul ei. Niciodată nu a suportat-o şi ar da-o afară în orice clipă dacă ar fi după ea. Dar a ales săaştepte să umple paharul şi Aiden să pună punct relaţiei.
Kim se simţea din ce în ce mai incomod şi îi venea să izbucnească într-un plâns,dar gustă din mâncarea incredibilă zambinudu-i lui Nelly pentru treaba incredibilă pecare a făcut-o.

ONE BOY-Thousand feelingsWhere stories live. Discover now