Capitolul 16

4K 212 8
                                    


  Era întinsă pe canapea mâncând o salată. Ea nu mănâncă salată niciodată. 




-Ce dracu e în neregulă cu tine? Spun cât pot de calm


-Iubitule, ai păţit ceva? 



-Cum de nu mi-ai spus una ca asta? E cel mai important lucru pe care aş fi vrut să-l aud în viată mea. Dar nu de la altcineva, ci de la tine. 



Privea în jos supărată şi cred că îşi dăduse seama despre ce vorbesc. 



-Am vrut, dar este aşa greu... 



-E greu? Avem un copil. Un copil. Nu pot să cresc un copil acum ... 


-Un copil? Ai înnebunit? 


A început să radă puţin când am zis cuvântul "copil" . Nu e însărcinată? 


-Toate stările prin care ai trecut, greţurile, fără poftă de mâncare, mănânci salată..am crezut că.. Emma mi-a spus că te vede în fiecare dimineaţă la doctor. Mereu ainişte analize sau ce or fi ele în mâna. Am crezut că eşti însărcinată, chiar dacă nu îmi aminteam un moment în care am făcut-o fără protecţie. Scuze, poate că am exagerat. 



-Ce dracu vorbeşti tu cu Emma,huh? Ţipă ea mai tare la mine 



-Asta e lucrul care contează cel mai puţin în momentul de faţă. Ce faci tu la spital? 



Mă înnebunea din toate punctele de vedere. OK, NU e însărcinată, dar ceva ciudat se întâmplă cu ea şi mama ei de treaba că nu vrea să-mi spună. 


-Nimic. Adică da ok, e ceva. Şi crede-mă că o să aflii la un moment dat, dar nu acum. Te rog înţelege-mă!

Doamne! Femeia asta mă bagă în Pământ! Nu avea rost să insist pentru că am mai făcut-o şi în alte situaţii, dar a fost în zadar. Ce putea să-mi ascundă aşa tare? Chiar mie..IUBITULUI EI.

Nu am vrut să mă enervez mai tare aşa că mi-am luat geaca şi am trântit uşa în urma mea spunându-I să nu vină după mine.


Femeia îmbrăcată senzual se învârtea în jurul meu, iar eu nu mai realizăm culoarea pe care o avea la sutien pentru că eram beat mort. Persoane pe care nu le distingeamîmi aduceau la fiecare zece minute câte ceva să-mi pun în pahar şi trebuia să recunosc că îmi fusase dor de starea asta nepăsătoare. Dacă Kim îmi ascunde lucruriimportante, atunci şi eu am dreptul de a-I asunde faptul că am fost aici. Dar cred că duhoarea pe care o s-o las în urma mea când mă duc acasă mă va da sigur de gol. 




-Frate, nu ai mai fost o groază pe la noi! Mike,prietenul meu din copilarile sau tipul cu petrecerile se pare că era cel care îmi dădea de băut. 



Am dat doar din cap afirmativ pentru că nu îmi găseam cuvintele.
Fata blondă care se învârtea ca o căţea în călduri în jurul meu s-a urcat pe mine şi de atunci a început distracţia. M-a sărutat puternic şi eu i-am răspuns imediat. Mi-am băgat mâinile pe sub bluza ei transparentă şi am ajuns acolo unde nu trebuia, dar nu îmi mai pasă. Trăiam momentul! Îmi trăiam viată.

Dimineaţa următoare sau nici nu ştiu dacă era dimineaţă pentru că uitându-mă la ceas văd pe ecran 15:03. Unde dracu am fost şi ce am făcut? Imagini îmi veneau în minte, dar nici una nu era clara. Sticla de vodkă pe care o aveam în mâna m-a făcut să-mi amintesc că am fost la petrecerea lui Mike şi că am băut ca un bou. Dar sutienul galben care era pe capota maşinii mele m-a făcut să-mi amintesc şi de blonda aia pe care am sărutat-o şi am făcut ce nu trebuia să fac.

Kim mă va omorâ. Cum dracu am făcut una că asta? Ce fel de persoană sunt eu? Sunt Aiden. Latura mea cea proastă şi handicapată care din păcate face parte din mine...

Aş putea folosi multe scuze cum că din cauza secretelor ei am făcut asta sau să-I spun că nu are încredere în mine sau că pur şi simplu m-am îmbătat şi nu am ştiut ceera de capul meu. Sau să nu-I spun deloc..oricum ea nu ştia pe nimeni de acolo. Deci nimeni nu are cum să-I spună ceva de mine. Caz terminat.

Întru în cameră şi sufletul mi se rupe când o văd pe Kim cu lacrimi cu lacrimi in ochi, ochi care erau foarte umflati. Nu-mi pasă cum şi-a dat seama sau de unde ştie,fiindcă tot ce conta acum era să o fac să mă ierte.

ONE BOY-Thousand feelingsWhere stories live. Discover now