Capitolul 7-Partea a III-a

1.8K 74 9
                                    


Toți aplaudă uimiți, privind-o doritori pe femeia care mă surprinde de fiecare dată. Cât de puternică poate fi? Oare soțul ei știe de această pasiune a ei pe care nu a spus-o oricui? Până una alta, în prima zi în care am cunoscut-o mi-a descris masina mai bine decât m-aș fi descris eu singur.

Un bărbat cu barbă, îmbrăcat în alb se duce spre ea cu banii pe care urma să îi primească câștigătorul, iar eu mă apropi și mai mult.

-Ce cauți aici, Kim? Spun serios și se face liniște.

-Dar tu? Eu am venit să câștig. Nu e prima oara.

A mai fost aici? Eu unde naiba eram când ea își risca viața în aceste locuri macabre în care i se puteau întâmplă o mulțime de lucruri care mai de care mai înfiorătoare. Tâmpitul de Jason știe despre toate acestea și nu îi pasă deloc?

"-Felicitări!"

A fost tot ce am putut spune. Nu am niciun drept asupra ei sau asupra actiuniilor pe care le face. Poate să facă ce vrea. E o femeie puternică și am încredere în ea.

Se urcă în masină lăsând în urma ei un fum puternic și un sunet înțepător și toți își îndreaptă atenția asupra mea.

Femeia blondă care înainte de cursa mă sorbea din priviri se așază lângă mine și își pune mâna pe umărul meu stâng făcându-mă să o privesc în ochii ei căprui.

-Pentru ea a fost toată lupta asta? Te-ai luptat pentru ea și nu știai că joci contra ei? Spune ea și mă lasă uimit de gradul ei de percepere a situației.

Chiar așa era. Eu nu veneam în locul acesta dacă nu voiam să aflu adevărul despre Jesy și despre planurile ei neterminate.

-Poate mă poți ajuta tu. Eu cu ea am trecut prin atât de multe situații dificile, dar ea nu își amintește nimic din toate acestea. Tot ce știe și ce crede ea este că soțul ei, care se presupune că nu e un mincinos, o iubește din tot sufletul lui.

-Cine e soțul ei? Întreabă blonda curioasă.

-Jason Dakota.

-Șeful pistei? Spune ea și rade

-Poftim? Mă ridic eu în picioare

-După ce Jesy a murit, pistă i-a revenit lui, la fel și o mare parte din banii câștigați în ultimul timp. Nu am știut că fata aceasta este soția lui. Vine destul de des pe aici.

Dau din cap și mă gândesc ce ar trebui să fac mai departe. O rog să nu spună la nimeni despre ce am vorbit și mă urc în mașină lăsând în urmă mea zgomot și mult fum la fel ca puternica, câștigătoarea și superba Kimberley Torres. Pardon, Kimberley Dakota.

Apelez nervos numărul de telefon al lui Jason și îmi dau ochii peste cap în momentul în care văd că acesta nu răspunde. Sun iar și mă rog ca soția lui să nu fi ajuns acasă.

-Alo?! Spune el adormit

-Dacă pe ea ai reușit să o minți, ei bine, află că la mine nu este cazul! Știu cu ce te ocupi și știu și cine ești și cum ai cunoscut-o pe ea. În scurt timp, micul tău secret nu va mai fi doar în mintea mea ci și în a ei. Va află totul, m-ai auzit?

Îl aud cum rade ironic și mă enervez și mai tare.

-Cât de penibil poți să fii, King? Tu îți dai seama că ceea ce știi tu nu este pe deplin adevărat și că ea nu te va crede oricum. Nici cu adevărul în față ea tot nu te-ar alege pe tine.

Aș vrea să îmi spună toate aceste lucruri că să pot să încep numărătoarea:câte secunde mai are de trăit. Cuvintele lui mă rănesc, este adevărat, dar doar pentru că au legătură cu ea. Tot ceea ce ține de ea mă rănește, deoarece nu pot să vorbesc despre ea decât la trecut.

-Și tu îți dai seama că dacă ea nu își pierdea memoria din cauza ta, ea nu ar fi fost acolo cu tine, nu? Spun repede ceva ce îmi trece prin minte

-Tu crezi că o făceai fericită? Ai făcut-o să trăiască coșmarul vieții ei. A fost răpită într-un subsol, amenințată cu moartea de către Jesy si oamenii lui, apoi forțată să omoare la rândul sau. Tu vezi asta că fiind un trecut frumos? Îmi tot vorbești despre amintirile voastre minunate, dar crede-mă, ești norocos că ea nu își mai amintește nimic! Prea norocos!

-Tu o faci fericită? Cum? Mințind-o?

Aud o ușa deschizându-se și apoi Jason îmi închide telefonul. Probabil Kim a ajuns acasă.

Nu știu ce o să fac. O să vorbesc cu ea. O să îi spun că "iubirea" lui pentru ea se datorează unei răzbunări pe care el a vrut să o ducă până la capăt. A stat cu ea în tot acest timp, a așteptat că eu să ies că să mă rănească și mai tare. Dar dacă chiar simte ceva pentru ea? Gândul că a atins-o de atâtea ori îmi da fiori și îmi provoacă greață. Nici nu îmi mai amintesc cum se simte sărutul ei.

Ziua următoare mă gândesc dacă să mă întorc sau nu pe pistă. Mă gândesc că ea ar putea fi acolo. Pe de o parte aș vrea să o văd, dar pe de altă parte chiar nu aș vrea să mai pună piciorul în locul acela întunecat și extreme de periculos. Și mă întreb din nou: oare Jason știe? Oare lui îi mai pasă de pistă care este chiar a lui?

Îmi verific telefonul și văd multe apeluri pierdute de la fratele meu și de la mama mea. Nu pot sa cred că această este a două zi în care pur și simplu parchez masina undeva și adorm. Nu vreau să ajung acasă. Mă voi întoarce în locul acela abia atunci când ea va fi lângă mine.

Telefonul îmi sună și mă uit adormit pe ecran. Nu aveam numărul trecut la contacte. Îmi trece prin cap faptul că ar putea fi tot ei doi sunând de pe un alt număr, dar răspund oricum.

-Alo?! Spune o voce atât de cunoscută sufletului meu

-Kim? Spun eu surprins

-Bună! Ai treaba în seară această? Spune ea și zâmbește

Nu pot să cred că acest înger s-a gândit la mine.

-Pentru tine, nu sunt ocupat niciodată.

-Super, pentru că mă gândeam dacă vei veni pe pistă diseară. Mai vreau o cursa.

Poftim? Vreau atât de tare să o văd, mai ales că mă invită ea, dar nu acolo este locul. Nu acolo este locul în care ea ar trebui să fie, cu toate că știu cât de fericită e atunci când conduce.

-De ce acolo?

-Pentru că am auzit ce voiai să câștigi seara trecută. Voiai un răspuns referitor la Jason. Dacă câștig, vreau să aflu întrebarea și posibilul răspuns.

-Și dacă câștig eu? Zâmbesc eu cu toate că știu că ea nu mă vede

-Nu va fi cazul, dar dacă totuși vei câștigă o să te ascult, o să citesc scrisorile și o să vreau să știu toată povestea noastră. Iar Jason nu se va bagă în această discuție. De acord?

-Ne vedem acolo!

Bună, dragii mei! Vreau să va anunț că pregătesc un capitol extraordinar de decisiv pentru carte! Acest capitol este esențial pentru ceea ce urmează! Despre ce credeți că este vorba? Cine va câștigă cursa?

Va pup și va îmbrățișez cu drag pe fiecare în parte și va mulțumesc pentru așteptare!

Capitolul următor va fi postat tot săptămâna această! 

ONE BOY-Thousand feelingsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum