Capitolul 9

5.3K 284 5
                                    


  Drace,tu mai lipseai.

-Iubitule,ţi-am pus o întrebare dacă nu te deranjează. Cu cine ziceai că vrei să-ţi petreci restul vieţii?


Matt începu să radă complet satisfăcut de situaţie. Se duse spre Emma cu un deget ridicat,care arată faptul că avea de gând să-i explice situaţia cu cel mai mare drag.


-Cu tine,spun eu brusc atrăgând toate privirile spre mine.


-Poftim? Spun toţi dintr-o dată.
-Cu tine,Aiden ne vorbea despre tine..de ce crezi că era aşa de tensionată situaţia? Jocuri frăţeşti..doar îi ştii pe ei,mereu gata să se întreacă pentru a câştigă ceva.


-Şi care era mă rog miza de dată asta?


-Viaţa. Viaţa e mereu miza. Lupţi sau trăieşti,dar de dată asta nu vorbeam despre asta..vorbeam despre relaţii,iubire..


-Eşti îndrăgostită de Matt?


-Nu,ţipă Aiden.
Emma se întoarce spre el cu o faţă furioasă şi mai bine nu întorc privirea spre Matt,pentru că nu vreau să văd un vulcan care aproape erupe. Din nou.
-Voiam să zic că nu,nu e . Asta am întrebat-o şi eu înainte să apari tu,dar mai vorbeam şi despre faptul că Matt o place pe ea.
-Da-l-ar domnu s-o iei de nevasta şi să plecaţi odată amândoi din casă asta!
Matt da din cap plictisit de glumele ei,iar eu îmi muşc buza fericită că aproape am dus-o bine cu minciuna.



După ceva timp,Matt era plecat la serviciu alături de tatăl lui,Emma era la salon,iar eu mă aflăm în sufragerie cu Nelly şi bineînţeles Aiden. Nelly era aşezată pe canapea lângă mine şi amândouă îl priveam pe fiul ei,care aranja bibelourile preferate mamei sale. Nelly zâmbea când îl privea,iar eu ....eu...


-Păi am terminat aici,spune el într-un final,aşa că o să plec acum,sus,să dorm.
Spune aceste cuvinte privindu-mă fix pe mine,care las privirea în jos. De fiecare dată când mă uit în ochii lui verzi simt cum mă pierd,nu mai ştiu ce să zic,nu mai ştiucum mă cheamă sau câţi ani am..sunt pierdută doar privindu-l .


-Ce-a fost asta? Spune Nelly după ce se asigura că Aiden a ajuns sus.


-Ce anume?
-Privirea asta.
-Care privire?
-Privirea care mă face să cred că sunteţi îndrăgostiţi.


Era aşa de evidentă privirea care venea din partea mea? Din a lui..lucrurile pe care mi le-a spus în grădina..abia acum stau să le analizez puţin. A zis că mă iubeşte,că nu vrea o aventură cu mine..atunci de ce nu renunţă la Emma? De ce l-am ajutat să iasă din asta? Puteam să-I spun direct scorpiei că cei doi se lupta acolo pentrumine,pentru inima mea,dar bineînţeles că Kimberley Torres nu ar fi niciodată atât de egoistă. Nici în cazul în care fericirea ei este pusă în joc.

-Nu,spun şi mă roşesc toată,vi se pare...vreau să spun că-


-Nu,nu vrei să spui nimic. Nu ai cum să-ţi dai seama că eşti îndrăgostit. Dar îţi spun din experienţă mea,când vezi o persoană şi inima îţi bate tare,asta e un semn,cândvezi aceiaşi persoană că se duce la o altă fată şi vorbeşte cu ea într-un anume mod,vei avea alt sentiment care te răvăşeşte şi acesta va fi gelozia,dar în momentul încare persoana aia vine la tine,iar tu nu şti ce să faci,vrei să-I spui că-l plăci,dar ţi-e frică..asta este modul prin care îţi dai seama că eşti îndrăgostită. Acum spune-mi ..te regăseşti în asta?


De ce să mint persoană care mi-a făcut viaţă mai bună? Care m-a scos dintr-o mizerie şi m-a adus în propria împărăţie?

-Da,mă regăsesc în toate. Şi da,sunt îndrăgostită de el.

Nelly zâmbi uşor punându-şi mâinile peste ale mele. În ochi mi se formau lacrimi,care aveau de gând să curgă,dar această le zări imediat şi mi le ştearsă.


-Nu trebuie să plângi. Nu trebuie să suferi doar pentru că eşti indragosita. Toată lumea se indragostete,e ceva normal..Dragostea aduce fericire,dar şitristeţe,împliniri,dar şi dezamăgiri. Dar nu trebuie să plângi din cauza asta..nu e un motiv de suferinţă..


-Atunci ce înseamnă?

-Înseamnă că eşti vie. Trăieşti.

-Să fii indragosita de cineva cu care n-o să fii niciodată,asta chiar e un lucru banal.


-De unde ştii că el nu simte la fel?
-N-o face.


Atunci de ce m-a aparat? Am ajuns la nivelul la care nu mai pot distinge ce e adevărat şi ce e fals. Ce se petrece în capul meu,şi ce se petrece în faţa tuturor. Ce pot face când minciună este pe placul meu?

-Scumpo,până una altă toţi sfârşim cu cei pe care îi iubim,doar nu ne îndrăgostim degeaba. Destinu ne face să simţim iubire pentru cineva ca mai apoi să fii fericită cu acel cineva,dar nu se ştie dacă destinul este crud sau nu.


-Aiden,vrei te rog să nu ne mai asculţi de pe scări şi să vii aici? Nelly spune asta râzând,iar eu tresar uimită când îl văd pe el coborând scările. Ne ascultase tot acest timp. 

ONE BOY-Thousand feelingsWhere stories live. Discover now