Capitolul 10

5.1K 271 3
                                    


  -Aiden,eu..nu am vrut să..

-Ai vrut să spui exact ce ai spus. 

Nelly zâmbi spre mine,punându-şi mâna stânga pe umărul lui Aiden,apoi ieşi pe uşa din spate care ducea spre grădina.

-Kim,mi-ai mai spus o dată că simţi ceva pentru mine,spune şi se aproprie.

-Aiden,nu are sens,nu are sens să simt nimic pentru nimeni..e stupid. Eşti cu Emma,ea te iubeşte tu o iubeşti,eu ce drace să fac în ecutia voastră?

-Poate că aşa e.

Ştiam că el nu va renunţă la toate astea,dar nu mă aşteptăm să mă confirme. Dau ochii peste cap şi simt umilinţă şi sentimentul ăla de batjocură care apare doar când eleste lângă mine şi zice ceva ce nu-mi convine.

-Vreau să spun că noi doi..suntem atât de diferiţi. Tu eşti soarele,iar eu sunt luna. Şi la mijloc nu este nimic sunt doar stele..dar nu le putem unii pe toate că săformăm ceva,am dreptate?

-Trebuie neapărat să formăm ceva ca să fim împreună?
Aiden mă privi speriat din cauza cuvintelor mele,nu ştia nici el ce să zică şi nici eu nu ştiam ce mai aveam de gând să zic,pentru că până acum am lăsat doar inima săvorbească şi am ajuns la dracu-n praznic.

-Trebuie să plec,spun şi urc scările spre camera mea.

Sunt aici de o luna,doar una şi s-au întâmplat atâtea:m-am îndrăgostit de monstrul care mi-a dat doar dureri de cap,familia mea adevărată există,am întâlnit o scorpie,care stă la mijloc în viaţă mea,am frânt inima lui Matt şi mi-am pierdut încrederea în sine..
TREBUIE SĂ PLEC.
Mă întorc în chirie sau dorm pe străzi,sincer nu mă interesează asta atâta timp cât renunţ la familia King..
Nelly va fi aşa de supărată de plecarea mea.Dar renunţ. Renunţ să-mi pese de altcineva în afară de mine. EU. Eu sunt personajul principal în viata mea şi sentimentele mele contează.

"Dragă,familie,sau nici măcar nu ştiu cum să încep..
Pot spune familie unor persoane pe care le ştiu decat de o luna? Probabil că da.
Va mulţumesc,în special ţie Nelly pentru că mi-ai schimbat viaţă şi cu ocazia asta am aflat şi eu lucruri noi despre mine: am şi o a două familie,una reală,familiareală,dar nu am nevoie de ea că să supravieţuiesc. Trebuie să învăţ să fiu propria mea familie. Ştiu toate astea de la domnul Will,care mereu a fost un model bun de urmat..poate de la el a luat Matt înţelepciunea şi toate calităţile..
Aiden,tu..ai apărut în viaţă mea ca un ghimpe..un ghimpe care s-a înmulţit..ai devenit o durere mare de cap,ce-i drept Şi mă amuză faptul asta. Rad pe seama mea când îmiamintesc că sunt îndrăgostită de această durere în fund,dacă ar fi să-ţi zic aşa.
Dar până una altă îmi pare rău că m-au jucat cu sentimentele voastre şi că am venit aici cu inima bună şi caldă,v-am promis că voi rămâne mereu..dar de aş rămâne dacă văfac rău pe zi ce trece? Poate că voi nu simţiţi asta,dar eu văd în ochii voştri durere..şi adevărul e că nu vreau să fiu o altă grijă de-a voastră pe lângă toate celelalte.
O să fiu bine. Am destui bani cât să mă întorc la apartament sau să-mi cumpăr altul nou,am destui bani pentru o luna ca să mă întreţin,iar cu timpul o să fiu din nou acea chelneriţa pe care aţi întâlnit-o,pentru că se pare că tot la tave am ajuns..
Îmi pare rău,e tot ce pot spune..
Cu dragoste,Kim. 


P.S : Nu ştiu dacă Emma va vedea acea scrisoare,dar dacă o vede..pe ea n-am suportat-o niciodată,dar ştiu că în spatele acelei scorpii se află o fată care plânge şi carevrea doar afecţiune având un trecut dureros în spate.

Nu am mai avut nimic de făcut,nimeni nu a mai venit la mine că să poarte o discuţie sau ceva de genul şi chiar mă bucur,deoarece m-ar fi făcut să mă simt mai prost decâtdeja mă simt. Seara a venit atât de repede şi am aşteptat ca toţi să adoarmă. Mi-am făcut bagajele imediat şi am luat tot ce am adus,nimic în plus. Am mers încet cugeanta pe care o adusasem aici punând-o în sufragerie şi apoi întorcându-mă înapoi spre camera lui Nelly cu scrisoarea. I-am lăsat-o în faţă uşii alături de lănţişorulmeu..Singurul lucru pe care îl mai aveam de la adevăraţii mei părinţi l-am lăsat părinţilor mei de suflet,de fapt mamei mele de suflet. Am ştiut că Nelly ar fi cea maipotrivită să citească scrisoarea prima,doar nu o puteam lasă în faţă uşii lui Aiden că Emma să se trezească mai repede şi să mă trezesc cu scrisoarea ruptă în bucăţi şiaruncată în toaletă.

Am luat geanta pe umăr şi cu o ultima privire am ieşit din casa,care mi-a fost cămin timp de o luna şi m-a făcut să-mi schimb părerea despre tot şi toate.
Dar de dată asta nu e la fel. Când am venit aici aveam doar un entuziasm şi o geantă,iar acum am o geantă şi o inima care bate doar pentru el şi mintea care îmi spune căsunt mai îndrăgostită ca niciodata.

ONE BOY-Thousand feelingsWhere stories live. Discover now