Partea a III-a

2.1K 72 3
                                    


Și ambii trec peste. Sunt nevoiți să o facă. După ce viața i-a despărțit din nou, el a început să înțeleagă că destinul nu ține cu ei și nu îi vrea împreună, mai ales după ce a văzut-o fericită în brațele altui bărbat, care se pare că i-a luat locul.

Dar ea?

Ea și-a îndeplinit visul, s-a mutat într-un alt oraș și în sfârșit conduce firma pe care și-a dorit-o alături de un alt "el" pe care îl iubește cu toată ființa.

Acum, restaurantul Crystal nu mai există și se pare că cei doi nu se mai sincronizează din niciun punct de vedere. Dar, într-un final, unuia i se face dor de vechea viața, de vechiul "acasă" care nu înseamnă doar patru pereți, ci și două brațe larg deschise. Ea nu își mai amintește mare lucru despre el, dar el știe totul despre ea, totul despre istoria pe care o au în spate împreună.Ea e îndrăgostită de altcineva, iar el se luptă cu el însuși pentru a se putea îndrăgosti iar. Se lupta cu vocile din capul său care îi spun că e blestemat să o caute pe ea în fiecare femeie cu care vrea să lege ceva mai departe. Condiția pentru care el ar putea fi fericit ar fi că ea să se întoarcă.


Dar unde e ea? Sau mai bine zis...își mai poate aminti ea de ce a lăsat în urmă?Totuși, ceva îi aduce din nou împreună și e imposibil ca cei doi să nu simtă nimic când privirile lor sunt concentrate una asupra celeilalte.

ONE BOY-Thousand feelingsWhere stories live. Discover now