PROLOG Partea a ll-a

3.7K 172 3
                                    


  -Aşa mult te-ai schimbat sau doar pretinzi asta? 


Se plimbă pe lângă mine, privindu-mă din toate unghiurile şi punându-mi întrebări la care habar nu aveam răspunsul.

-Şi tu de ce pretinzi că ştii atât de multe despre mine? Tot ce am auzit din gura ta au fost minciuni. 

-Kim, tu crezi că au fost minciuni, dar e purul adevăr rostit de bărbatul pentru care ţi-ai fi dat şi viata. Poate că părinţii tăi nu vor să recunoască asta, pentru cădracu ştie de ce ei cred că aşa este mai bine. Vor ca tu să-ţi începi viaţă de la zero, dar iubito, puteai scrie un român cu toate momentele petrecute împreună.

O lacrimă îi curge din ochi băiatului de la masă doisprezece, pe care habar nu am cum îl cheamă cu toate că mi-a repetat numele de atâtea ori. De ce aş fi uitat jumătatedin viaţă mea? Ştiu că am fost bolnavă, dar nu a fost aşa grav şi mi-am revenit imediat. Părinţii mei mi-au spus asta. El vrea iubire de la mine, dar eu habar nu am cum sesimte asta. 

-Ăm.. 

-Aiden. 

-Aiden, poate că nu îmi mai amintesc ce am făcut în urmă cu un an sau doi, dar chiar dacă ar fi cum zici tu nu cred că m-aş mai putea îndrăgosti şi în viaţa asta de tine. Poate că ai fost trecut, dar e decizia mea dacă ai putea fi şi prezent sau viitor. Şi am decis deja.

Se întoarce brusc cu spatele şi dă cu putere în masa de lângă el. Ochii par acum injectaţi, iar culoarea feţei se schimbă şi ea imediat.

-Şi acum ce vrei să fac, huh? Cum mă uit la persoana pe care o iubesc şi ea îmi zice că e vremea să plece? Cum mă uit la persoana pe care o iubesc şi cu care am atâteaamintiri, iar ea nu-şi mai aminteşte nici numele meu?

-Iubitule, ai terminat acolo? Fata pe care am auzit că o cheamă Jesy îşi face apariţia imediat lângă Aiden, iar acesta o sărută apăsat pe buze. 

Nu simt nimic. 

-O seară bună, Kendes! 

Zâmbesc în continuare ştiind că mi-a greşit numele intenţionat.   

ONE BOY-Thousand feelingsWhere stories live. Discover now