Partea a ll-a

4K 150 0
                                    

  Şuviţa de păr îmi zbura dintr-o parte în altă din cauza geamului deschis în salonul din New York. Spitalul din N.Y.
Sunt aici de mai bine de 5 luni şi astăzi o să mă bage în sfârşit in sala de operaţie. Părinţii mei au cumpărat şi un apartamnent aici, dar de câteva ori am leşinat aşa căau decis că este mai bine dacă rămân definitiv internată la spital. Am trecut prin cele mai orbile nopţi şi zile. Mă simţeam ca un om mort. Degeaba mai trăieşti dacă nu tepoţi bucura de viaţă. Aiden m-a sunat timp de câteva zile bune, dar ultimul lui telefon a fost cam ciudat. Asta s-a întâmplat acum 5 zile, când mi-a spus că are de lucrula birou. Îl simţeam puţin distant, poate că şi eu eram de fapt, dar ce era de făcut? Nu ne-am mai văzut de o groază de timp şi ştiam că relaţia noastră nu va mai fiîntocmai ca o relaţie normală.


-Kim, eşti gata? Asistenta îşi face apariţia în camera mea de salon, iar eu dau din cap afirmativ


Îmi văd părinţii la capătul holului puţin cam agitaţi. Mama aproape că plângea, iar tatăl meu încerca s-o consoleze cu toate că şi pe el îl durea la fel de tare. Faptul căei sunt acum, aici, mă face să-I iert de toate clipele în care nu au fost. Până una altă, sunt familia mea şi o să-I iubesc necondiţionat până la sfârşitul vieţii.


PARTEA ll

După ce viaţa i-a despărţit din toate punctele de vedere, cei doi se întâlnesc din nou.
Kimberley Torres îl întâlneşte la fel ca prima oară pe Aiden King, arogantul şi romanticul tip, doar că acum au alte lucruri de povestit.
Când în sfârşit acesta reuşise să treacă peste, crezând că iubirea vieţii lui este moartă, acesta scapă miraculous de boală întorcându-se de unde a plecat. 

Jesy l-a făcut pe Aiden să treacă peste, dar acum că ea s-a întors ce e de făcut? 

-M-a făcut să te uit. M-a făcut să renunţ la tine, la noi... 

-"Noi?" 

"Întoarcerea ei nu înseamnă nimic pentru tine? Pentru mine reprezintă o a doua şansă." –Matt King 

Iubirea este sentimentul pe care Kim nu şi-l mai aminteşte şi refuză să creadă că s-a putut îndrăgosti vreodată. Nu vede niciun strop de afecţiune atunci când îl priveştepe bărbatul, care la un moment dat a făcut-o să se simtă în al noulea cer. 

Minciuni nemaintalnite. O nouă apariţie. Noi probeleme şi noi secrete. 

-Tu plângi acum, iar eu nu simt nimic. Asta clar nu e iubire. 


Aceasta este Partea a ll-a a cartii. Dupa cum ati observat am schimbat si coperta, deoarece vorbim despre o alta aventura a celor doi.

ONE BOY-Thousand feelingsWhere stories live. Discover now