Capitolul 2- Partea a II-a

3.4K 169 8
                                    


Dimineata urmatoare, mi-am verificat telefonul si am ramas uimit cand am vazut cele trei mesaje de la aceasi persoana: Jesy

"A fost frumos aseara, ai vrea sa mai iesim candva?"

"Adica doar daca vrei, nu o lua ca pe o obligatie sau ceva. "

"Te-am speriat deja? "

Mesajele ei m-au amuzat foarte tare, dar nu i-am scris nimic inapoi. M-am spalat pe dinti, mi-am aranjat parul si apoi m-am dus spre dulapul cu haine. Am luat pe mine o pereche de blugi negri stramti si o camasa albastra.

Lucrurile se schimba, dar amintirile raman. Asta am spus in momentul in care privirea a zarit-o pe Kim in tabloul de pe dulap. Era o poza cu noi doi, fericiti, in care zambetul ei era atat de puternic incat facea poza sa radieze. Avea o viata frumoasa alaturi de mine, iar eu ma schimbasem atat de mult pentru ea. Chiar ma gandeam daca disparitia ei ma va face sa revin din nou acel Aiden arrogant..

De fapt, da, disparitia ei m-a facut sa sufar enorm de tare la inceput, si inca sufar, dar in tacere si mai putin.

Scutur din cap si nu mai las amintirile sa-mi invadeze mintea.

Un ciocanit puternic ma face sa-mi dau ochii peste cap.

-Mama, nu mi-e foame! O sa mananc ceva la vreun restaurant.

-Sunt eu, Matt.

Asta ce dracu mai vrea? Il doare capu?

Deschis usa indifferent si fata lui serioasa imi da putin de gandit. Ce vrea fratele meu la ora 9 dimineata. Asta chiar e dubios.

-Eu zic sa nu mai pierdem timpul si sa trec direct la subiect, pentru ca deja te vad speriat de prezenta mea. Voiam sa te intreb daca tu stii de ce parintii lui Kim nu s-au mai intors in oras pentru a-si continua afacerea?

E imbecil? Am spus clar ca nu mai vreau sa vorbim despre asta si el vine la mine si ma intreaba fix asta.

-Ce naiba intrebare e asta? Si de ce dracu ma intrebi asta? Ti-am spus clar ca nu vreau sa vorbesc despre asta!

Deja eram foarte nervos si daca nu era 9 dimineata sigur il luam si la bataie fara sa-mi mai pese de consecinte. El era inca serios. Nu parea ca-I pasa vreun pic de faptul ca ea a fost iubita mea si a murit.

-Frate, uite, stiu ca nu vrei sa vorbesti despre asta, dar e adevarat ce spun. Ceva ii tine pe domnul si doamna Torres acolo si daca pe tine chiar nu te mai intereseaza nimic despre viata lor atunci BINE. Dar eu o sa aflu ce se intampla, de unul singur.

Spuse asta si tranti usa in urma lui. Nu stiam ca Matt poate fi si nebun in adevaratul sens al cuvantului. Dracu sa-l ia! I-am spus sa ma lase in pace cu subictul asta.

"Vreau sa te vad" – tastez repede un mesaj lui Jesy

"Sunt in fata la universitate" raspunde ea imediat

"Vin acolo" spun si imi iau geaca din cuier

Peste 2 ani:

Multe s-au schimbat in acesti doi ani. Relatia mea cu Jesy este una de scris romane si sunt foarte fericit alaturi de ea. Si ea alturi de mine. In fiecare zi imi repeta faptul ca i-am schimbat viata si asta ma face sa explodez de fericire.

Parintii mei sunt si ei, la randul lor, bucurosi pentru mine si chiar o adora pe Jesy, care s-a mutat la noi in a treia luna de relatie.

Matt, nu mai este acasa de foarte mult timp, s-a dus sa viziteze orase, tari, continente..Chiar nu m-a interesat persoana lui in tot acest timp. Nici nu i-am dus lipsa si nici nu i-o duc.

Ma gandesc serios sa o cer in casatorie pe Jesy, pentru ca pierdem timpul degeaba, iubindu-se fara a fi ceva oficial.

Anii acestia m-au schimbat mult. Am iubit, am suferit si acum iubesc iar. Vreau sa iubesc pentru tot restul vietii mele fara sa mai sufar.

Si chiar asta vreau sa fac: sa ma casatoresc cu ea.

Ieri am fost alaturi de prietena ei, Florence, la un magazine de bijuterii si am ales un inel potrivit pentru viitoarea mea sotie. Astazi, am invitat-o sa luam cina la restaurantul Crystal, unde am de gand sa-I dau vestea cea mare.

Imi iau pe mine un costum negru, la fel ca pantofii, si o camasa alba. Parul mi-l las dezordonat, cum stiu ca il iubeste ea.

Cobor scarile si o vad pe femeia vietii mele langa mama mea. In ce univers paralele fetele termina pregatirea mai rapid ca baietii?

Purta o rochie rosie, iar parul il avea liber. Un machiaj aproape invizibil arata pefect pe chipul ei aproape perfect. O iubesc asa tare!

Un sarut apasat pe buze mi-a facut inima sa tresara si sa simta mii de sentimente. Sunt sigura ca si ea simtea la fel.

Ajunsi la restaurant, vorbim putin despre lucrurile pe care le vorbim mereu, dar niciodata nu ne saturam.

-Aiden, dar de ce ai vrut sa ma invite intr-o zi de miercuri sa luam cina impreuna? Credeam ca mergem samabata.

Acum era momentul. Caut cutiuta aflata in buzunarul din spate si zambesc spre ea.

Ma ridic in picioare si ma duc langa scanul ei. II mangai fata cu mana stanga si ea se uita mirata spre mine.

Ma pun in genunchi in fata ei si ea isi pune ambele maini la gura uimita. Vad lacrimile din ochii ei si ma induiosez si eu.

-Iubito, din prima zi in care te-am vazut mi-am dat seama ca aceasta zi, prima mea cerere in casatorie iti va fi dedicata tie. Sarea in sus de fericire si asta ma facea sa ma ridic pur si simplu in picioare si s-o sarut. Dar nu am facut-o. Am ramas concentrat. –Vreau sa te fac fericit toata viata mea. Vreau sa avem o familie. Te vreau pe tine in rochie de mireasa! Te iubesc! Jesy, vrei sa fii sotia mea?

S-a asezat pe scaun si abia mai putea respira. Nu stiam ca cererile in casatorie emotioneaza o femeie asa de tare.Dar sunt fericit!

-Stop!

Ma intorc nervos in spate si il vad pe Matt alergand spre noi! Asta de unde mai pica? Vrea sa-mi distruga viata DIN NOU? O sa-l omor dupa asta! Fata lui Jesy se schimba radical si asta ma facu sa ma enervez si mai tare.

-Te joc in picioare, nenorocitule, spun puternic catre Matt

-Aiden! Termina! Am venit aici sa-ti spun ceva inainte sa faci cea mai mare greseala din viata ta! Am fost in New York! Kim traieste! Kimberley Torres e in viata!

L a auzul acestui nume cutia din mana mi-a cazut si tot am mai putut sesiza a fost ceata care mi-a invadat viziunea.


ONE BOY-Thousand feelingsWhere stories live. Discover now