Capitolul 14

5K 199 8
                                    


  -Acesta este adevărul,iubitule,mai am doar o luna de trăit... 



-Este o gluma,nu? Pentru că nu îmi amintesc să fie aprilie sau orice altă zi în care tu să-mi faci glume proaste. 



Respiraţia lui era din ce în ce mai puternică,puteam simţi asta pe frunte de fiecare dată când se oprea din vorbit. Aş fi vrut să fie o farsă,dar cancerul din păcate,nu este o glumă. 



-Ştii,când ţi-am spus că merg cu mama să fac nişte analize,nu? Am fost. Le-am făcut şi ieri au venit rezultatele...am primit vestea după ce ai plecat de la hotel,fix dupăce toate se aranjaseră într-un mod perfect. 


-Nu vei muri. Se aproprie de mine mai mult,iar siguranţă care se vedea în ochii lui verzi mă făcea să cred că eu chiar n-o să mor. –Îţi promit.Nu vei muri.. 




-Aiden..nu mi-e frică de moarte. Doar că nu vreau să fiu acolo când mi se întâmplă.. 



Razele soarelui învăluie camera hotelului şi îmi vine din nou rău când mă gândesc la visul oribil pe care l-am avut. A trecut o săptămâna de când am aflat vestea cearea,o săptămâna în care îl tot mint pe Aiden că nu-i ascund nimic. O săptămâna în care mama mă bate la cap să plec cu ea în străinătate la un doctor mai bun. O săptămânade care o să-mi fie dor când o să mai am câteva zile de trăit. Se pare că aveam cancer de foarte mult timp şi nefăcând vreun tratamen acesta s-a extins,agravându-se pe fiecare zi ce trece.
După o clipă de fericire a venit şi bomba asta care îmi va aduce finalul. Acesta este finalul meu. Un trecut oribil,un prezent ok şi un viitor..care nu o să existe. Trebuie să mă obişnuiesc odată cu idea că lucrurile rele au devenit un obicei pentru mine.


Aiden iese din dus,purtând doar un prosop alb,iar părul lui ciufulit m-a făcut să zâmbesc. 

 

-Bună dimineaţa! Spune şi mă sărută apăsat pe buze. -Neaţa,cum ai dormit? 

 

-Cum am dormit eu? Asta trebuie să te întreb eu pe tine,te-ai foit toată noaptea..Pentru o secundă am crezut că ţi-e rău sau..nu ştiu. Ai avut un coşmar?


Da. Realitatea a apărut şi în vise. Se pare că nici acolo nu pot fi fericită.


-Nu,mi-a fost puţin cald.



-Nu m-aş supăra ca dată viitoare să dormi dezbrăcată...


Privirea mea l-a făcut să-şi dea ochii peste cap. Ştia bine că nu-mi plac lucrurile de genul acesta,dar cu toate astea el continuă să se comporte aşa. Până una altăAiden King niciodată nu va fi în totalitate schimbat. 

 

-Cee? Spune şi sare din pat. Ar fi un lucru bun pentru tine,ca să ai un somn plăcut şi relaxat,dar şi pentru mine,deoarece nu te-ai mai foii atât şi ...
-Nu vreau să aud mai departe,mă ridic şi eu.


Dintr-o dată toată camera era în ceaţă şi tot ce puteam auzi erau strigătele lui Aiden pronunţându-mi numele. Picioarele au rămas fără putere şi am simţit lovitura cândcorpul meu s-a prăbuşit pe podea.

ONE BOY-Thousand feelingsWhere stories live. Discover now