Capitolul 8- Partea a II-a

3K 132 8
                                    


Am dormit la familia King aseara. M-am bucurat intr-un fel de faptul ca Aiden nu si-a facut aparitia. Nu aveam nevoie de o reintalnire cu trecutul. Trecutul care tot imi impune sa realizez ca a existat. Trecut care nu-mi starneste nicio emotie. 

Astazi eram propusa sa vorbesc cu Aiden lucruri foarte importante. De cand am venit aici nu am avut o conversatie stabila si, deoarece el este motivul sosirii mele, cred ca merit ceva si din perspectiva lui. Inca ma gandesc daca, dupa aceasta conversatie pe care sper sa o am cu el, o sa plec sau nu. Cred ca ceea ce el urmeaza sa-mi spuna este decizia care imi va schimba din nou cursul vietii. 

-Buna dimineata, draga mea! Cum te simti? Nelly intra in camera mea cu o tava plina cu mancare. Ma simteam minunat vazand ca exista cineva caruia ii pasa de mine. 

-Nu trebuia sa te deranjezi! spun zambit

-Cum te simti? Nelly se aseaza langa mine mangaindu-mi parul lasat liber

-Astazi as vrea sa vorbesc cu Aiden. Dar nu as vrea ca iubita lui sa fie de fata..as vrea sa caut raspunsurile pe care le astept inca de cand am venit..Crezi ca este in regula?

-Sunt sigur ca si Aiden vrea acelasi lucru. Este in camera lui, singur. Abia ce a venit, dar nu stie ca esti aici. Du-te si vorbeste cu el! 


Am preferat sa raman in pijamale, sa nu-mi fac nimic la par si nici macar sa trec prin baie. Vreau sa vorbesc cu el intr-un mod obisnuit cum presupun ca o faceam si inainte cand ne trezeam amandoi in acelasi pat. 

Am un moment de ezitare cand ma vad in fata usii lui. Cu ce as putea incepe? Ce as putea zice? Las gandurile pentru alta data si ciocanesc incet sperand sa nu auda. Niste zgomote din interior imi fac inima sa tresara, iar contacul vizual cu el ma facea sa lesin. 

-Putem vorbi? 

Se uita la mine intr-un mod ciudat, dar am vazut un fel de emotie in ochii lui atunci cand m-a vazut. Se vede ca am avut un trecut frumos impreuna. 

-Kim, eu..incepe el, dar il intrerup. 

-Aiden, as vrea sa vorbesc eu acum. Uite, parintii mei au ascuns fata de intreg orasul in care am trait faptul ca eu am supravietuit operatiei, stiu asta. Stiu ca tu ai intrat intr-o depresie cand ai aflat de moartea mea si..

-Depresie? intervine el. Voiam sa-mi pun capat zilelor. Nu suportam gandul ca tu, marea mea dragoste, plecasei intr-o alta lume in care iubirea noastra nu ar putea exista. Te iubeam atat de tare incat puteam face orice pentru tine! ORICE! 

Interventia lui mi-a pus capat discursului meu. Avea ochii inlacrimati si stiam ca eu sunt motivul. 

-Chiar am fost fericiti? intreb privind in jos si aud cum el incepe sa rada usor

-Kimberley, am fost extrem de fericiti impreuna! Ne-am vazut paradisul in ochii celuilalt. Ne-am vazut viitorul de fiecare data cand buzele noastre se atingeau. Si cand tu ai plecat..eu nu am mai vazut nimic din toate astea. Doar un gol negru pe care ma gandeam ca nimeni niciodata nu il va umple. 

-Si te-ai inselat, spun si ma ridic in picioare

-Poftim?

-Jesy ti-a umplut acel gol. Jesy m-a inlocuit. Jesy m-a..

-Jesy a fost acolo cand tu erai moarta. Jesy a fost motivul trairii mele. Nu mai voiam sa traiesc intr-o lume in care tu nu erai. Ea..m-a salvat. 

-Ok, am o intrebare atunci..Daca ea a fost prezentul care te-a facut sa te simti mai bine cand trecutul disparuse, ce ai face daca trecutul ar vrea sa inlocuiasca iar prezentul si sa fie si viitor?


Buna, dragii mei! Stiu, este probabil cel mai scurt capitol, dar am vrut sa pun accent intr-un fel pe discutia dintre Kim si Aiden. Intial, nu aveam de gand sa postez astazi absolut nimic, dar mi-am facut putin timp. O sa postez in continuare chiar daca v-a dura ceva!

Va multumesc ca inca imi sunteti alaturi!

ONE BOY-Thousand feelingsWhere stories live. Discover now