Va multumesc!

2.4K 58 6
                                    


Dragii mei, nu pot sa cred ca spun acest lucru, dar S-A TERMINAT.

Povestea de iubire dintre cei doi s-a incheiat. Stiu ca nu este un final fericit. Sunt constienta de acest lucru. A fost prima carte pe care am inceput-o fara a ma gandi cum se termina. Scriam un capitol si nu ma gandeam la ce o sa fac cu celalalt. Doar scriam ceea ce simteam eu ca trebuie sa se intample la momentul respectiv. Stim cu totii ca toate cartile, aproape toate, se termina frumos. Cu o nunta cu orice altceva. Am vrut ceva diferit. Si stiu ca, daca as citi cartea aceasta din perspectiva voastra as face foarte urat citind finalul.

As fi poate putin suparata, nervoasa...:))

Habar nu am cum as fi. Voi sa imi spuneti.

Cartea aceasta mi-a adus si mie, nu doar lui Aiden, o mie de sentimente. Sentimente pentru voi, dar si pentru personajele pe care am ajuns sa le indragesc mereu. M-am simtit a fi Kim, de mai multe ori si asta e placut.

Cand am scris ultimul capitol, m-am gandit de asemenea la idea de a mai scrie o carte. ONE BOY-Thousand feelings 3, dar m-am razgandit.

Va multumesc pentru toata sustinerea! A fost cea mai apreciata carte a mea si acest lucru a fost realizat numai datorita voua!Am fost si in top de cateva ori si sper sa ramanem acolo!

 Daca as putea, v-as imbratisa pe toti! Sper ca veti fi alaturi de mine in continuare, pentru ca nu este ultima carte pe care o voi scrie pe wattpad. O sa ma indrept acum spre cartea "Ultimul Ramas", care are deja prologul postat si care sper sa prinda ca aceasta!

Va iubesc pe toti! Si astept toate parerile aici sau la ultimul capitol.

ONE BOY-Thousand feelingsWhere stories live. Discover now