24

4.9K 235 21
                                    

*Dilos pozicija*

Stovėjau it medis ir atrodo, kad užmiršau net kaip kvėpuoti. Zayn čia sėdi prieš mane. Atrodo, kad gyvenimas tyčiojasi iš manęs.

- Atnešk degtinės butelį, - nusijuokė Zayn ir apglėbė rankomis merginas, kurios sėdėjo jam iš šonų. Sumirksėjau porą kartų ir įsistebeilijau į jį. Ar tai tikrai Zayn? Jis buvo nusiskutęs plaukus. - Ar tu kurčia?!

Greitai apsisukau ir su išsprogusiomis akimis nubėgau iki Silos.

- Kas tau nutiko? - Paklausė ji pamačiusi mano veido miną.

- Z-Zayn, - sumurmėjau ir ji susiraukė.

- Taip, tai Zayn, - lyg niekur nieko tarė. Pakėliau akis į ją ir nustebau. Iš kur ji jį pažįsta? - Jis šio klubo šeimininkas. Bela tik trumpam jį pavadavo.

- Pavadavo? - Nustebau ir vogčiomis atsisukau į Zayn. Jis juokėsi su tomis merginomis ir atrodo, kad į mane visiškai nereagavo.

- Tu jį pažįsti? - Pasiteiravo Sila.

- Ne, tiesiog jis pasirodė labai šiurpus bei bauginantis, - sumurmėjau ir pakėlusi pertvarą, nuėjau iki alkoholinių gėrimų ir ištraukiau degtinės butelį.

- Na, taip, jis toks. Bet pažiūrėk į jį, - nusijuokė Sila. - Jis karštas ir atrodo taip, lyg mes visos būtume jo nevertos. - Jei tik tu žinotum, Sila, kad vos prieš porą savaičių jis paskui mane šliaužiojo, jei tik žinotum...

- Čia ne mes jo nevertos, čia jis mūsų nevertas, - tariau ir paėmusi padėklą, ant jo padėjau degtinės butelį ir ėjau link jo stalelio. Kuo ėjau arčiau stalelio, tuo mano kojos pradėjo labiau linkti. Nežinau kas mane taip veikė, ar baimė, ar kažkoks kitoks jausmas?

- Jūsų užsakymas, - tariau ir padėjau degtinės butelį. Zayn nė nežvilgtelėjo į mane, o tiesiog murmėjo vienai merginai kažką į ausį, nuo ko ji kikeno. Susiraukiau ir nuėjau nuo stalelio. Priėjau prie prekystalio ir alkūnėmis į jį pasirėmiau. Kas man blogai? Liūdžiu dėl to, kad Zayn neskiria man dėmesio? Juk jis man tiek pridarė blogo.

- Dila, kas nutiko? - Paklausė prie manęs priėjusi Sila.

- Nieko, tik truputį blogai jaučiuosi, - melavau, nors išties tai buvo tiesa.

- Eik namo, pailsėsi, - sušnabždėjo Sila ir paglostė mano ranką. Pakėliau galvą ir nusišypsojau jai.

- Ne, viskas gerai. Aš galiu dirbti, - tariau ir pasiėmusi šluostę pradėjau valyti prekystalį.

Apie vidurnaktį prasidėjo striptizų šokėjų pasirodymai. Stovėjau už prekystalio prie baro ir stebėjau tas merginas. Kaip joms ne gėda? Ar jos pagalvoja, jog užtraukia gėda visai šeimai bei pateikia savo pusnuogį kūną kažkokiems seniams? Man gėda už jas.

- Man alaus, - pasigirdo vaikino balsas, todėl nieko nelaukusi paėmiau bokalą ir pripildžiau jį alumi. Na, taip, Silos paliepimu šį vakarą aptarnauju klientus prie baro. Nusišypsojau jam ir padaviau bokalą į rankas. - Ačiū, - sumurmėjo vaikinas ir padavė pinigus.

Stebėjau prie tų merginų besikabinėjantį Zayn ir dar labiau juo pasišlykštėjau. Jis kvailys. Prieš porą savaičių sakė, jog jam patinku, o dabar kariasi ant kaklo kitoms merginoms. Dila, juk gerai, kad jis prie tavęs nelenda? O gal blogai?

Nusipurčiau nuo šių kvailų minčių ir toliau ėmiausi darbo. Apsisukau link gėrimų ir pradėjau juos rūšiuoti.

- Dila? - Pasigirdo balsas už manęs. Apsisukau ir išvydau Lo? Ne, Louis.

- Ką čia veiki? - Paklausiau nustebusi.

- Aš tavęs ieškojau, - nusišypsojo jis.

- Tu rimtai nesveikas, - sumurmėjau.

- Ar žinai kiek laiko man reikėjo kamantinėti Mią? Ji buvo kaip užsispyrusi ožka.

- Išdavikė, - sušnabždėjau ir mintyse keikiau ją. Nejaugi jai buvo sunku palaikyti liežuvį už dantų?

- Ar tu čia dirbi? - Paklausė jis ir dabar tikrai maniau, jog jis kvailys.

- Ne, tiesiog savo malonumui valau taures bei pilstau gėrimus kažkokiems alkoholikams, - tariau ir jis nusijuokė.

- Tu šmaikšti, - nusijuokė Louis ir netyčiomis taip pat nusišypsojau. - Todėl man ir patinki.

- Nejuokauk, - nusijuokiau ir netyčia mano žvilgsnis susitiko Zayn akis. Jis stebėjo mane, tačiau vos suprato, kad pagavau jo žvilgsnį, jis greitai nusuko akis. Jis mane stebėjo?

Louis žvilgsnis taip pat pasekė manąjį.

- Kas jis toks? - Paklausė suraukęs antakius.

- Jis šio klubo savininkas, - tariau ir aptarnavau kažkokį senį, kuris rėkė, jog nori tekilos.

- Žinai ką, dar susimatysim, man jau metas, - sumurmėjo ir pakilęs nuo kėdės išėjo iš klubo. Kodėl visi elgiasi taip keistai?

Kaip bebūtų man dirbti vis vien reikia, todėl apmąstymams laiko neturiu. Neilgai trukus Sila mane išvarė iš baro, nes aš nebegalėjau aptarnauti visų klientų. Kodėl jų tiek daug?

Apžiūrėjau salę ir pamačiau šokančių bei geriančių vyrų, kurie visi reikalavo dėmesio, kurio merginos tikrai nenorėjo. Ėjau pro šokių aikštelę, kol kažkas man nesučiupo už rankos. Apsisukau ir išvydau kažkokį apgirtusį vaikiną. Mano kūnu perbėgo baimė ir aš iš visų jėgų bandžiau iš si laisvinti iš jo gniaužtų.

- Mes tik pašoksim, - sumurkė jis man į ausį. Aš pradėjau panikuoti ir kumščiais trankyti jo krūtinę, tačiau jis kai medis nesijudino. O svarbiausia, jog niekas į mus nekreipė dėmesio.

- Paleisk ją, - pasigirdo grėsmingas balsas už mūsų. Pasikau galvą link vaikino balso. Zayn. Nežinau kodėl, tačiau baimė išnyko. Kas man blogai, rimtai? Tas vaikinas, kuris mane laikė, greitai atleido rankas, todėl atsitraukiau nuo jo, tačiau atsitrenkiau į Zayn krūtinę.

- Jei dar kartą pamatysiu, jog prie jos lendi, nukirsiu tau rankas ir sušersiu šunims, - rimtai tarė Zayn net mane išgąsdindamas. Apsisukau į tą vaikiną, tačiau jis jau buvo dingęs žmonių minioje. Pakėliau galvą ir sutikau rudas Zayn akis. Kaip bebūtų keista, tačiau jis buvo blaivas, visiškai.

- Daugiau nesivelk į problemas, Dila, nes kitą kartą manęs šalia gali nebūti, - vėl rimtai bei ramiai kalbėjo Zayn. Linktelėjau, tačiau jis reikalavo, jog ištarčiau tai.

- Gerai, - tariau ir kaip bebūtų keista, Zayn pakėlė ranką, todėl užmerkiau akis. Jis užkišo mano plaukų sruogą, kuri buvo užkritusi man ant veido.

- Prižadėk, - sušnabždėjo Zayn man į ausį nuo ko mano kūnu perbėgo malonūs šiurpuliukai. Rimtai, kas su manimi dedasi?

- Prižadu, - tariau ir pažvelgiau į Zayn akis. Jis linktelėjo ir su tuo paliko mane šokių aikštelėje vieną, sutrikusią bei pasimetusią.

Kas čia ką tik buvo?



Kas čia dabar vyksta? Zayn gal nėščias?

O Dila? Nejaugi jos nuomonė apie Zayn keičiasi? Bet ar ji elgiasi teisingai? Ar verta pasitikėti Zayn?

WHY ME? ( Zayn Malik )Where stories live. Discover now