93

2K 138 22
                                    

*Zayn pozicija*

Evan'as jau penktą kartą atsikėlė. Niekada negalvojau, kad bus taip sunku pasirūpinti vaiku. Buvo gal šešta ryto, o aš jau apie pusvalandį sūpavau jį rankose. 
Lėtai vaikščiojau po kambarį ir bandžiau jam padainuoti, kad šis užmigtų. Jis pradėjo ramintis, todėl tęsiau savo dainavimą. Žvilgtelėjau į jį, o šis užmerkęs akis snaudė. Lengviau atsidusau ir praėjau pro veidrodį. Stebėjau savo atvaizdą ir negalėjau patikėti, kad toks mažas sutvėrimas atima tiek daug energijos. Atrodžiau kaip vaikščiojantis lavonas, man trūko miego.
Lengvai padėjau mažylį ant lovos ir pasitryniau akis. Norėčiau pamiegoti, tačiau negaliu, nes reikės važiuoti pas Dilą ir melstis, kad ji pabustų. 

~*~

Neturėjau laiko pamaitinti Evan'o, todėl teks tai padaryti ligoninėje. Važiavau link jos, o su kita ranka kračiau buteliuką su pienu, kad išsimaišytų mano pagamintas mišinys. Per veidrodėlį žvilgtelėjau į sūnų, kuris žvalgėsi po automobilį. Vėl žvilgtelėjau į kelią ir teko staigiai sustabdyti automobilį, nes būčiau atsitrekęs į kitą automobilį. Nuo staigaus stabdymo buteliukas su pienu trenkėsi į vairą ir dabar aš buvau šlapias.
- Šūdas, po velnių! - nusikeikiau ir išgirdau krykštavimą iš mašinos galo. Atsisukau į Evan'ą, kuris šypsojosi. - Juokinga, kai tėčiui nesiseka?
Jis nenustojo šypsotis, o man galiausiai reikėjo tęsti važiavimą.
Atsidūręs ligoninės stovėjimo aikštelėje, išlipau iš automobilio ir pasiėmiau sūnų ant rankų. Taip pat pagriebiau krepšį, kuris atsidūrė man ant peties.
- Turbūt tau gerai, kai tu naktį galėjai miegoti ar ne? - šyptelėjau Evan'ui, kai jis sučepsėjo.
Ėjau link ligoninės, o visų žvilgsniai buvo nukreipti į mane. Iš šalies turbūt atrodžiau gerai, visas apsikrovęs krepšiais ir dar su vaiku rankose.
- Kad tik tu žinotum, kiek karštų merginų dabar į mus spokso, - sušnabždėjau Evan'ui, - tačiau nė viena iš jų manęs nedomina, nes pati tobuliausia moteris yra tavo mama. - Pakštelėjau sūnui į kaktą.
Pradariau palatą ir išvydau Džesiką. Ji nustebo pamačiusi mane.
- Kodėl tu ne pas Dilą? - paklausė ji.
- Ji reanimacijos palatoje, o ten nieko neįleidžia, - tariau ir atsargiai paguldžiau Evan'ą.
- Zayn, ji pabudo, - sušnabždėjo. Pakėliau akis nuo sūnaus ir žiūrėjau į Džesiką. Ji pabudo? Kodėl aš to nežinojau?
Apsisukau ir ėjau link palatos durų.
- Zayn, palauk, - šūktelėjo Džesika, - jai reikia atsigauti, nes-
Neišgirdau jos žodžių, nes skubėjau pas savo mažutę. Pagaliau ją pamatysiu, pagaliau galėsiu ją laikyti savo glėbyje.
Priėjau prie registratūros ir sužinojau, kokioje ji palatoje. Man sakė, kad dar negaliu jos lankyti, tačiau man tai buvo nė motais.
Ėjau, o gal bėgau, kad tik greičiau ją pamatyčiau. Priėjau reikiamą palatą ir nedvejodamas pradariau duris. Nustebau pamatęs Liam, kuris vos durims prasidarius atsisuko į mane. Per stovintį daktarą negalėjau pamatyti Dilos.
- Dila, - sušnabždėjau, kai daktaras žingsniu nuo jos atsitraukė. Ji žiūrėjo į mane, tačiau nepratarė nė žodžio.
- Zayn, - priėjo prie manęs Liam ir bandė išvesti iš palatos. Kas čia vyksta? - Eime pasikalbėti.
- Aš noriu pasikalbėti su Dila, - sušukau ir tuo metu daktaras ėjo mūsų link.
- Jai reikia laiko atsigauti, - tarė daktaras, kol Dila stiklinėmis akimis stebėjo šią sceną ir nepratarė nė žodžio.
Atsikračiau Liam rankas nuo savęs ir pasidaviau. Išėjau iš palatos, o paskui mane daktaras su Liam.
- Kas jai? - iš karto paklausiau. Buvau susinervinęs, sutrikęs bei išsigandęs.
- Ji susitrenkė galvą, todėl jos atmintis šlubuoja, tačiau greitu laiku tai turėtų išsispręsti, - paaiškino daktaras. Atmintis šlubuoja? Kas per nesąmonė?!
- Kaip suprasti? - suraukęs antakius paklausiau daktaro. Jis jau norėjo prabilti, tačiau Liam jam sutrukdė.
- Ji tavęs neprisimena, Zayn.

PAMPARAM! Jo, laido_princess'ės laki vaizduotė atgijo ir ji sugalvojo dar vieną nesąmonę. Taigi, istorija dar šiek tiek prasitęs, bet tikrai neilgam, gal ištemsiu iki 100 dalių. 
Rėžkit nuomones, nes manau, kad kilo daug klausimų. :D 
P.S. jei rasit klaidų, atsiprašau, nes noriu ištrinti klaidas, o trinasi visos eilutės žodžiai ir taip, kol baigiasi pastraipa. ( gal suprasit ) Nesuprantu, kas užėjo tam wattpad'ui..
P.P.S. atsiprašau, kad trumpa...

WHY ME? ( Zayn Malik )Where stories live. Discover now