35

4.5K 233 16
                                    

*Dilos pozicija*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*Dilos pozicija*

- Nežaisk su manimi, - suurzgė man į veidą Zayn stipriai laikydamas man už riešų ir laikydamas juos man prie galvos. Baimė sukilo visame kūne, nes prisiminimai vėl po truputį sunkiasi į mano gyvenimą. Pradėjau giliai kvėpuoti ir muistytis. Po akimirkos Zayn atleido mano riešus, todėl atsisėdau ant lovos ir pasitraukiau toliau nuo jo. - Dila, aš... atsiprašau.

Jis lenkėsi arčiau manęs, tačiau aš atsitraukiau dar toliau nuo jo.

- Ne! - Staiga sušukau. Jis stebėjo mane savo persigandusiomis akimis, kaip ir aš su savosiomis. - Tiesiog nereikia.

Pakilau iš lovos ir ją apėjusi pasiėmiau marškinėlius nuo grindų ir jau ketinau žengti žingsnį, tačiau dvi rankos aplink mano liemenį man sutrukdė tai padaryti.

- Aš atsiprašau, Dila, labai atsiprašau, - sumurmėjo Zayn man į ausį, kol buvo apsikabinęs mane iš už nugaros.

- Paleisk mane! - Muisčiausi, tačiau jis nepaleido manęs. Panika sukilo mano kūne ir netikėtai ašaros pasipylė mano skruostais. - Prašau, - sukūkčiojau.

- Dila, aš toks kvailys, aš labai at-

- Tiesiog nustok! - Surėkiau ir pagaliau išsilaisvinau iš jo glėbio. Žiūrėjau į jį apsiašarojusi ir giliai kvėpavau, nes baimė užplūdo mane. Jis žiūrėjo į mane su gailesčiu, o gal baimingu žvilgsniu?

Aš esu dabar tokia išsigandusi. Velniškai bijau. Atrodo, kad kai jis mane priliečia, toks nakties vaizdas užpildo mano mintis. Kūkčiojau apsikabinusi save, rankoje vis dar laikydama marškinėlius. Zayn dėjo žingsnį į priekį, tačiau aš atsitraukiau atgal ir nevalingai purčiau galvą.

- Atsiprašau, Dila. Aš nenorėjau tavęs išgąsdinti. Atleisk man, tai daugiau nepasikartos.

Papurčiau galvą su juo nesutikdama ir tik dar labiau pradėjau kūkčioti. Staiga išgirdau, jog durys buvusios už manęs prasivėrė, todėl atsisukau į jas.

- Dila? - Išsigandęs paklausė apsimiegojęs Harry, tačiau pamatęs mano veidą kaip mat prasibudino. - Kas čia vyksta, po velnių? - Nužvelgęs mane paklausė.

Neiškentusi pribėgau prie jo ir stipriai apkabinau. Jis viena ranka apglėbė mano liemenį, o kita buvo pasirėmęs į durų staktą.

- Ką tu jai padarei? - Piktai paklausė Harry.

- Nieko, ji tie-

- Nemalk šūdo, Zayn! - Sušuko Harry ir atsisuko į mane. - Ar jis tau ką nors padarė?

Papurčiau galvą į šonus ir jis stipriau apglėbė mane savo glėbyje. Prieš išeinant jis piktai žvilgtelėjo į Zayn ir stipriai trenkė durimis. Kūkčiojau jam į krūtinę ir leidausi vedama jo.

- Jis toks niekšas, užmušiu jį, jeigu dar kartą pamatysiu prie tavęs, - sumurmėjo Harry ir pravėrė savo kambario duris.

Įėjau kartu su juo ir jis atsargiai mane pasodino ant lovos.

WHY ME? ( Zayn Malik )Where stories live. Discover now