77

3.2K 162 13
                                    

*Zayn pozicija*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*Zayn pozicija*

- Nebegaliu, - sumurmėjau. - Šūdas.

- Nejaugi taip imsi ir paprastai pasiduosi? - Nusijuokė Liam ir gurkštelėjo skardinę alaus.

- Ji mane žudo, - burbtelėjau.

- Jau iškentėjai mėnesį, iškentėsi ir daugiau, - vėl juokėsi iš manęs Liam.

Jis nesupranta, ką reiškia gyventi mėnesį be sekso. Aš nebegaliu. Vos grįžtu namo, Dila jau vaikščioja pusnuogė po namus. Ji specialiai taip elgiasi, kad aš nesusitvardyčiau ir, po velnių, tai veikia. Norėčiau ją taip išdulkinti, kad daugiau nedrįstu niekada man paprieštarauti.

- Kaip reikalai dėl Yaser? - Išblaškė mintis Liam.

- Mes to kalės vaiko dar neradom, - susiraukiau ir pažiūrėjau jau į tuščią savo alaus skardinę. - Net neįsivaizduoju kaip jam pavyko pabėgti.

- Nesijaudink, rasi jį, - šyptelėjo Liam. Žvilgtelėjau į laikrodį ir pastebėjau, jog jau būtų pats laikas grįžti namo.

- Tai jau vyksiu, - pakilau nuo kėdės. Ėjau link laukujės durų, o Liam man iš paskos. Apsiaviau batus ir atsisukau į draugą, tačiau pamačiau už jo stovinčią Džesiką.

- Kaip mėnuo be sekso? - Nusijuokė ji. Pavarčiau akis.

- Tai tas mulkis nelaiko liežuvio už dantų, - atsidusau ir Liam truktelėjo pečiais. - Atrodo, lyg būčiau iškastruotas. - atsakiau į Džesikos klausimą ir ši pradėjo kvatoti.

- Laikykis, - juokėsi Džesika. Šyptelėjau jai ir išėjau iš namo.

VOS GRIŽĘS įžengiau į namus ir lengvai atsidusau, tačiau, regis, padariau tai per anksti. Čia virtuvėje jau stovėjo Dila. Ji vilkėjo pižaminius šortukus bei trumpučius marškinėlius.

- O, tu jau grįžai, - pamačiusi mane šyptelėjo. - Vakarieniausi?

- Ne, aš jau sotus, - nurijau seiles, nužvelgęs jos ilgas kojas. Jeigu taip ilgai į ją vėpsosiu, tai tikrai nesusivaldysiu.

Nusiaviau batus ir nuėjau į svetainę. Atsisėdau ant sofos ir pasiėmiau valdymo pultelį. Spustelėjau jį. Rodė kažkokį filmą, todėl pradėjau jį žiūrėti. Netrukus vieta šalia manęs buvo užimta. Atsisukau į Dilą, kuri valgė spragėsius. Stengiausi nežiūrėti į jos kūną, todėl sutelkiau visą dėmesį į filmą. Staiga mergina ištiesė savo kojas ant manųjų. Žvilgtelėjau į ją.

- Taip patogiau, - paaiškino.

Ji panardino savo ranką spragėsiuose ir sugriebusi saują, įsikišo ją į burną.

- Nori? - Paklausė. Linktelėjau ir mergina atsiklaupė ant sofos. Čiupusi kelis spragėsius į ranką Dila ištiesė juos man. Išsižiojau ir spragėsiai atsirado mano burnoje. Kramčiau juos, kol Dila stebėjo mane būdama vos už dešimt centimetrų nuo mano veidą. Žvilgtelėjau į merginos lūpas ir apsilaižiau savąsias. Kaip norėčiau dabar pat jas pabučiuoti...

- Manau jau eisiu miegoti, - sumurmėjo Dila ir padėjusi spragėsius ant stalo, pakilo nuo sofos. Sekiau akimis merginos siluetą. Po velnių viską!

Pakilau nuo sofos ir Dilai nespėjus užlipti laiptais į miegamąjį, prispaudžiau merginos kūną prie sienos. Ji aiktelėjo.

- Zayn, ką tu-

Ji nebaigė sakyti, nes aš prispaudžiau jos lūpas savosiomis. Taip gera vėl jausti jų skonį. Godžiai bučiavau merginos lūpas, o ji visiškai nesipriešino. Dila čiupo man už šonų ir prisitraukė arčiau savęs. Viena mano ranka buvo merginai ant skruosto, o kita pamažu leidosi merginos kūnu. Iš pradžių pirštais liečiau merginos smakrą, kaklą, pečius, liemenį ir tada galiausiai pasiekiau jos užpakaliuką. Abiem rankom čiupau už jo, todėl mergina šoktelėjusi apsivijo mano liemenį kojomis. Bučiniais leidausi jos kaklu, kol mergina nevaldė dejonių.

- Tu net neįsivaizduoji kokia buvo kankynė, matant tave taip apsirengusią, tačiau negalint prie tavęs prisiliesti, - sušnabždėjau ir mergina garsiau sudejavo.

Atsitraukiau nuo Dilos ir mergina lėtai pramerkė akis. Vienu rankos judesiu nuplėšiau nuo merginos kūno marškinėlius. Po jų ji nevilkėjo nieko. Bučiniais nuliejau merginos krūtinę, o ši pešė mano plaukus. Timptelėjau už Dilos šortukų, o ji numovė mano marškinėlius. Net nepranešęs įkišau vieną pirštą į merginos vietelę. Dila aiktelėjo bei sudrebėjo. Pumpavau savo pirštą į merginą, kol ji nevaldė savo dejonių, kurios sklido iš jos lūpų. Pajautęs, jog Dilai artėja orgazmas, sulėtinau judesius.

- Zayn... Ugh... Prašau, - tarp dejonių šnabždėjo mergina. Šį kartą ilgai nelaukiau ir nekankinau merginos, nes pats buvau jos išsiilgęs. Nusismaukiau kelnes bei trumpikes. Dila jau žiojosi kažką sakyti, tačiau užčiaupiau ją, kai mano draugužis atsirado joje. Atsidusau iš malonumo, o mergina įsitvėrė į mano pečius ir užvertė galvą į lubas. Judėjau kiek galėdamas greičiau bei giliau. Jaučiau, kaip Dilos kūnas dreba, todėl sulėtinau judesius tai išeidamas, tai vėl įeidamas į merginą. Prieš pasiekiant orgazmą įsisiurbiau į merginos lūpas ir kartu vienu metu baigėme. Dila dūsavo ir bandė atgauti kvapą. Mergina pakėlė galvą ir mūsų akys susitiko.

- Mhm... - sumurmėjo ji. - Žinai, jei tu būtum nepasidavęs, būčiau aš.

- Tu sukčiavai, - sušnabždėjau.

- Aš tiesiog norėjau viską pagreitinti, tačiau tu puikiai laikeisi, - šyptelėjo ji ir pakštelėjo į lūpas.

- O dabar, mieloji, mes atsigriebsim už visą mėnesį, - klastingai šyptelėjau ir įsisiurbiau į merginos paburkusias lūpas.



Ta Perrie tattoo ant Zayn rankos <3 

WHY ME? ( Zayn Malik )Where stories live. Discover now