51

4K 221 16
                                    

*Dilos pozicija*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*Dilos pozicija*

Šiek tiek pasimuisčiau ir pramerkiau nuo ašarų sulipusias akis. Pasukau galvą į šoną tikėdamasi išvysti Zayn, tačiau nuliūdau jo neradusi. Pasirėmiau rankomis į lovą ir pasikėliau, kad galėčiau atsisėsti. Patraukiau antklodę nuo savo kūno ir išlipau iš lovos. Lėtais žingsniais nuėjau iki vonios kambario. Vos jame atsiradusi nusimečiau Zayn marškinius bei kelnaites nuo savęs. Stengiausi nežiūrėti į veidrodį, nors tai buvo beveik neįmanoma.

Pradariau dušo kabinos dureles ir įėjau į jį. Pajungiau šiltą vandenį ir palindau po srove. Kūnas akimirksniu atsipalaidavo. Užmerkiau akis ir pakėliau galvą į lubas. Paėmiau kempinę ir į ją įpyliau šiek tiek dušo želės. Paspaudžiau kempinę ir ji kaip mat suputavo. Išmuilavusi savo kūną bei šampūnu išsitrynusi galvą palindau po srove ir mano kūnas vėl buvo švarus.

Išėjau iš dušo ir nusisausinau kūną bei galvą. Apjuosiau kūną rankšluosčiu ir išėjau iš vonios kambario. Priėjau spintelę ir ištraukusi apatinius bei liemenėlę, greitai juos apsirengiau. Taip pat paėmiau juodus Zayn marškinius ir užsivilkau juos.

Priėjau duris ir pradariau jas. Iškišau galvą pro duris įsitikindama ar saugu. Keista, tačiau po pagrobimo labai visko prisibijau. Išėjau iš kambario ir priėjusi laiptus pradėjau jais lipti žemyn, tačiau tada sustojau, nes išgirdau keiksmus iš apačios.

- Šūdas! Po velnių!

Lėtai jais nusileidau ir ėjau link tų garsų šaltinio. Iškišau galvą pro virtuvės duris ir nustebau pamačiusi Zayn stovintį prie viryklės. Tyliai sukikenau ir jis atsisuko.

- Tai visiškai nejuokinga, - sumurmėjo jis ir toliau nusisukęs nuo manęs kažką darė. Priėjau arčiau jo ir pakreipiau galvą, kad pamatyčiau, ką jis slepia, tačiau jis pamatęs mane greitai užstojo viryklę. - Dila.

- Atsiprašau, aš tiesiog smalsi, - truktelėjau pečiais.

- Gerai, - atsiduso jis ir atsisuko į mane su lėkšte apdegusių blynų. - Tai turėjo būti blynai, bet gavosi kažkas neaiškaus.

Žiūrėjau į lėkštę ir nesusilaikiusi pradėjau juoktis. Zayn piktai mane stebėjo, todėl lioviausi kikenusi.

- Išmesiu juos, - sumurmėjo ir nusisuko nuo manęs, tačiau priėjau arčiau jo ir neleidau jam prieiti šiukšliadėžės.

- Ne, - protestavau. - Aš noriu jų paragauti.

- Nereikia man tavo gailesčio, - pavartė akis, tačiau griebiau jam iš rankos lėkštę su blynais ir apėjusi stalą atsisėdau ant kėdės. Zayn stebėjo mane, kai rankomis paėmiau blyną ir įsidėjau jį į burną. Na, iš Zayn tikrai nebus geras kėpėjas. Vaidinau, kad blynai skanūs ir Zayn šyptelėjo.

- Jie tikrai skanūs, - sumurmėjau. Zayn dar plačiau išsišiepė.

- Ačiū, - tarė jis ir vėl apsisuko link viryklės. Patraukiau lėkštę su blynais toliau nuo savęs ir žiūrėjau į Zayn. Jis šoktelėjo ir girdėjau kaip kažkas nukrinta į kriauklę. - Šūdas!

- Zayn, kas nutiko? - Paklausiau ir pakilau nuo kėdės.

- Bandžiau sutepti sumuštinius, - sumurmėjo ir pastebėjau, jog jam iš piršto bėga kraujas.

- Kodėl, juk yra blynų? - Sumurmėjau.

- Pripažink, jie šlykštūs, - tarė.

Nieko jam nebe atsakiau, nes buvau prigauta meluojant.

- Duokš, - leptelėjau ir bandžiau paimti už jo rankos. Jis ją atitraukė. - Zayn, nebūk mažas vaikas.

Pavarčiau akis ir kol jis nespėjo sureaguoti greitai griebiau jam už rankos. Apžiūrėjau pirštą ir supratau, jog jis tik šiek tiek įsipjovė.

- Dila, man skauda, - sumurmėjo kaip mažas vaikas.

- Ką man padaryti, kad tau neskaudėtų? - paklausiau žiūrėdama jam į akis. Jis prikando lūpą ir jo akys perbėgo per mano kūną. Jis greitai nusipurtė.

- Nieko, - burbtelėjo. Turbūt pasirodysiu kaip kokia kvailė, tačiau pritraukiau jo ranką arčiau savo veido ir apžiojau jo sužeistą pirštą. Zayn sutriko. Kilstelėjau antakį ir pradėjau jį čiulpti. Sau prieš veidą mačiau sutrikusias Zayn akis ir negalėjau jų perprasti. Jaučiau kraujo skonį savo burnoje, tačiau nenustojau dariusi to, ką dariau. Pastebėjau, jog Zayn atsipalaidavo ir atsiduso.

- Tavo žvilgsnis žudo, - leptelėjo jis. - Ugh, Dila, liaukis.

Prispaudžiau jį prie spintelės ir ištraukiusi jo pirštą iš burnos pakštelėjau į jį. Pakėliau galvą ir liečiau Zayn nosį savąja. Sekundei žvilgtelėjau į jo akis ir sujungiau mūsų lūpas. Jis ne iš karto atsakė į mano bučinį, tačiau po kurio laiko pradėjo judinti savo lūpas.

- Dila... Ne, - sumurmėjo jis, kai užčiuopiau jo marškinėlių kraštus. Jis neleido man jų nuvilkti, todėl pakišau savo rankas po jais ir godžiai tyrinėjau jo kūną. Atitraukiau savo lūpas nuo jo ir pradėjau bučiniais leistis iki jo kaklo. Pakštelėjau į jo žandikaulio liniją ir sukandau odą toje vietoje. Nežinau, kodėl, tačiau troškau jo. Atrodo, kad tik jis gali man padėti pamiršti vakarykščius įvykius savo prisilietimais.

Mano delnai leidosi žemyn jo pilvo presu, kol pasiekiau treningų kraštus. Nagu perbraukiau per odą prie jų ir Zayn sudrebėjo. Taip velniškai norėjau, kad jis mane paliestų, tačiau jis nieko nedarė, kas mane pykdė.

- Zayn, paliesk mane, - sumurmėjau jam į ausį ir krimstelėjau ją. Pakišau ranką po jo treningais ir delnu perbraukiau per įdubimą jo trumpikėse. Jis giliai atsiduso man į veidą.

- Negaliu, - alsuodamas prabilo.

- Prašau, - sumurmėjau ir mano ranka atsidūrė po jo trumpikėmis. Delnu sučiupau jo draugužį ir Zayn nusikeikė.

- Šūdas, Dila, liaukis, prašau, - sušniokštė pro sukąstus dantis.

Pirštu perbraukiau per jo draugužio galiuką ir jis užlenkė galvą į lubas.

- Tu taip mane kankini, - sumurmėjo.

- Paliesk mane, - vėl tariau.

- Negaliu, - atsakė tą patį ir man pasidarė pikta, todėl ištraukiau savo ranką iš jo trumpikių.

- Kodėl? Aš tau nebepatraukli? - Paklausiau ir jaučiau kaip mano pyktis veržiasi lauk.

- Ne... Aš... - mikčiojo jis.

- Pripažink tai, tau nepatinka, kad Yaser mane lietė, ar ne? Tu dabar manęs nebenorėsi? - Paklausiau ir mano akyse pradėjo kauptis ašaros.


AHA! Kaip manot, koks bus Zayn atsakymas? Kodėl jis toks abejingas Dilai? Bei ar patiko, kad Dila pasidarė tokia drąsesnė?

WHY ME? ( Zayn Malik )Where stories live. Discover now