28

5K 236 5
                                    

P.S. Zayn vis dar su trumpais plaukais. Tingėjau fotkės ieškot, tai gerai bus ir ši. 

*Zayn pozicija*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*Zayn pozicija*

Prisiglaudžiau prie Dilos ir labiau ją prispaudžiau prie mašinos durelių. Mergina padėjo savo rankas man ant pečių ir sugriebusi už marškinėlių prisitraukė arčiau. Kad ir kaip buvo gaila, tačiau ši nuostabi akimirka baigėsi mums pritrūkus oro. Žiūrėjau į merginą, kuri taip pat nenuleido žvilgsnio nuo manęs. Dila nusišypsojo ir pradarė mašinos dureles. Suraukiau antakius ir stebėjau merginos judesius. Ji čiupo mane už rankos ir apsukusi mane nugara į mašiną, įstūmė į jos vidų. Stebėjau Dilą, kuri taip pat įlipo į mašiną ir uždarė dureles po savęs.

- Dila, ką darai? - Sutrikau, kai mergina atsisėdo man ant kelių.

- Nieko, - papurtė galvą į šonus ir pasilenkė link mano veido. Ji trumpam sulietė mūsų lūpas, bet tada atsitraukė ir čiupusi už savo marškinėlių, juos nusivilko.

- Dila, apsirenk, - sumurmėjau, kol ji vis dar žiūrėjo į mane savo tomis akimis, kurios nuo alkoholio dar labiau suspindėjo.

- Tu man patinki, Zayn, - neaiškiai sumurmėjo ir klubais pasitrynė į mane. Aiktelėjau ir mano lūpas paliko gilus atodūsis.

- Liaukis, Dila, - su urzgiau ir padėjęs rankas ant jos klubų bandžiau ją patraukti nuo savęs, tačiau ji priešinosi.

Ji įrėme savo delnus man į krūtinę ir prisiglaudė arčiau. Mūsų veidus skyrė vos keli sumauti centimetrai. Dila nuleido savo rankas iki mano liemens ir užčiuopusi marškinėlius bandė juos nuvilkti, tačiau aš sustabdžiau ją sugriebdamas jos rankas.

- Dila, po velniais, - sumurmėjau, kol ji keistai šypsojosi. - Tu to nenori, patikėk.

- Aš to noriu, - ji sumurmėjo ir vėl pajudino savo klubus, kas varė mane iš proto. Ji pusnuogė sėdi ant mano liemens, tačiau aš negaliu ja pasinaudoti. Ji nesuvokia ką daro, ji girta.

- Tai kalba alkoholis, o ne tu, Dila, - sumurmėjau ir nubraukiau nuo jos veido užkritusią sruogą.

Ji giliai atsiduso ir pasitraukė nuo mano liemens atsisėsdama ant sėdynės. Ji atrodė pikta, kas man kėlė juoką, tačiau susilaikiau ir nieko nesakiau. Perbraukiau delnu per veidą ir sukikenau, bet tada sulaukiau pikto Dilos žvilgsnio. Ji nusisuko ir pasirėmė galva į durelių langą. Pastebėjau, jog ji vis dar be marškinėlių, todėl pakėliau juos nuo grindų ir uždėjau ant jos kūno. Ji tik vėl pasižiūrėjo į mane ir net nepadėkojusi vėl nusisuko. Nusišypsojau nuo jos tokio užsispyrimo ir nusisukęs į kitą pusę užmerkiau akis.

*Dilos pozicija*

Pramerkiau akis ir pastebėjau šviesą aplink save. Giliai įkvėpiau ir greitai atsitraukiau nuo Zayn, nes buvau pasirėmusi į jo petį. Delnais pasitryniau akis ir įsistebeilijau į jo ramų veidą. Šaltis perbėgo per mano kūną, todėl norėjau įsisukti į savo arškinėlius, tačiau jų nebuvo ant mano kūno. Mano akys išsprogo ir dar kartą pasižiūrėjau į Zayn, kuris po truputį budinosi. Nuleidau akis į grindis ir pastebėjau savo marškinėlius, todėl greitai juos pakėliau ir priglaudžiau prie krūtinės.

- Labas rytas, - prikimusiu balsu pasisveikino Zayn ir jis pamatęs išsigandusį mano veidą nusijuokė.

- Z-Zayn, kodėl aš pabudau be marškinėlių? - Sumurmėjau.

- Gal todėl, kad naktį juos nusiėmei? - Nusijuokė ir jaučiau, kad kažkas ne taip.

- Nusiėmiau? - Sutrikau.

- Tu vakar bandei mane išprievartauti, bet gali būti rami, aš niekam apie tai nesakysiu, - nusijuokė Zayn.

- O Dieve, - sumurmėjau ir delnais užsidengiau veidą, kuris dabar turbūt buvo raudonas it pomidoras. - Kokia gėda.

- Nesi jaudink, aš nepasidaviau tavo vilionėms, nors buvo velniškai sunku. - Juokėsi jis. - Tu buvai kaip nesava, Dila. Lyg kitas asmuo.

- Aš labai atsiprašau, Zayn, - sumurmėjau. - Tai daugiau nepasikartos.

Zayn suraukė savo antakius ir papurtė galvą.

- Žinoma, kad pakartosim, tačiau tada tu būsi blaivi ir galėsi galvoti savo galva, o ne alkoholio dėka, - nusišypsojo Zayn ir nubraukė plaukų sruogą nuo mano veido. Elektra perėjo per mano kūną vos Zayn prisilietus prie manęs. Ką jis su manimi daro?

Žiūrėjau į jo rudas akis, kol nesuskambo mano mobilusis. Suraukiau antakius, nes skambinimo garsas sukėlė mano galvoje skausmą. Pasilenkiau link priekinės sėdynės ir sugriebiau savo telefoną. Ekrane švietė Harry vardas.

- Kas skambina? - Pasiteiravo Zayn.

- Harry, - atsakiau ir Zayn veidas subjuro.

- Neatsiliepk, - sumurmėjo Zayn ir prilietė mano skruostą savo delnu, tačiau aš jo nepaklausiau ir paspaudžiau atsiliepimo mygtuką, kas suerzino Zayn ir jis atitraukė ranką man nuo skruosto.

- Ei, Harry, kaip laikaisi? - Greitai sumaliau.

- Čia ne Harry, mieloji Dila, - pasigirdo iki gyvo kaulo pažįstamas balsas.

- Yaser, - sumurmėjau jausdama šleikštulį bei paniką.



Sunkiai man rašėsi ši dalis. Ak, man atrodo, kad šiek tiek nusivažiuoju, nes man kažkodėl nepatinka toks Dilos elgesys, bet nieko įdomiau nesugalvojau. Ech... Norėjosi šiek tiek romantikos...
Kaip manot, kas nutiko Harry?   Ir, žinoma, ką sugalvojo Yaser? :))

WHY ME? ( Zayn Malik )Where stories live. Discover now