58

4K 201 8
                                    

*Dilos pozicija*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*Dilos pozicija*

Greitai Zayn rankos nebelietė manęs. Jis pakilo nuo sofutės ir ketino prieiti arčiau to vaikino. Aš taip pat pakilau ir čiupau Zayn už rankos. Jis visas piktas atsisuko į mane.

- Važiuojam iš čia, - sumurmėjau. Jis kelias sekundes žiūrėjo į mane. Nenorėjau, jog jis sukeltų čia scenos.

Jis giliai įkvėpė ir nusisuko link to vaikino. Jau ramiau atsikvėpiau, jog Zayn nelaidys kumščių, bet turbūt padariau tai per anksti. Zayn užsimojo ir trenkė tam vaikinui tiesiai į veidą. Merginos sėdėjusios šalia aiktelėjo, kaip ir aš.

- Daugiau niekada nedrįsk teršti mano merginos garbės, nes kitą kartą baigsis blogai, - pagrasino Zayn, kol aš stovėjau už jo. Nedrįsau pakelti akių į jo "draugus".

Zayn čiupo man už rankos ir sunėręs mūsų rankų pirštus pradėjo mane tempti laukan. Nesipriešinau tam ir ėjau paskui jį. Zayn mikliai atrakino mašinos dureles ir pradaręs dureles liepė sėsti vidun.

Žiūrėjau kaip Zayn apeina automobilį ir po to pats jame atsiduria. Pajudėjome iš to klubo ir nepratarėme vienas kitam nė žodžio. Žvelgiau pro langą ir jaučiau kaip po mažu man į širdį sminga to vaikino žodžiai : "Ar tavęs netrikdo tai, jog ją buvo lietęs Yaser?". Bet ar Zayn tikrai tai netrikdo?

- Atsiprašau, - sušnabždėjo Zayn, todėl atsisukau į jį.

- Už ką? - Suraukiau antakius.

- Už tai, ką tau teko išgirsti, - sumurmėjo.

- Tu dėl to nekaltas, - atsisukusi į jį tariau.

Zayn sustabdė mašiną ir stipriai suspaudė vairą. Jis buvo akivaizdžiai supykęs. Atsidusau ir šiek tiek atsitraukusi nuo sėdynės padėjau savo ranką ant Zayn rankos. Jis atsisuko į mane ir sutriko, kuomet aš patraukiau jo rankas nuo vairo ir perlipau pas jį, ant jo liemens. Zayn nenuleido akių nuo manęs ir padėjęs savo rankas ant mano šlaunų švelniai jas glostė. Įvėliau savo pirštus į Zayn plaukus ir pradėjau švelniai glostyti. Jis atlenkė galvą ir atsipalaidavo nuo mano paprasto prisilietimo.

- Kodėl tu turi man tokį efektą? Prie tavęs aš kaip nesavas, - sumurmėjo vis dar neatmerkęs akių.

Šyptelėjau ir palenkusi galvą pakštelėjau į jo žandikaulio liniją. Zayn dar labiau atlenkė savo galvą, o rankomis prisitraukė mane arčiau savęs. Bučiniais leidausi žemyn jo kaklu. Prasegusi kelias jo marškinių sagas įsisiurbiau į vietą šalia raktikaulio ir palikau ten meilės žymę. Pirštų galiukais užčiuopiau kitas marškinių sagas ir lėtai jas atseginėjau. Zayn pramerkė akis, todėl pakėliau galvą ir sutikau jo rudų akių žvilgsnį. Mes tiesiog žiūrėjome vienas į kitą ir nepratarėme nė žodelio. Zayn pakėlė ranką ir užkišo man už ausies plaukų sruogą. Jis pasilenkė link manęs ir sulietė mūsų lūpas. Mėgavausi jo lūpų skoniu, kuris mane taip svaigina. Zayn liežuviu lyžtelėjo mano apatinę lūpą, todėl pravėriau burną ir mūsų liežuviai pradėjo kovoti dėl vietos.

Nuleidau rankas ir baigiau atsagstyti marškinių sagas. Padėjau rankas Zayn ant pečių ir numoviau jo marškinius. Pajaučiau pirštus sau prie kaklo, o po to atlaisvėjančią suknelę, kuri tuoj pat buvo nuo manęs nuvilkta. Zayn kiek atsitraukė ir įsistebeilijo į mano kūną. Man pasidarė kiek nejauku, todėl nuraudau.

- Tokia tobula, - sušnabždėjo ir pakštelėjo į lūpas. - Ir tik mano.

Rodos drugeliai po jo žodžių pabudo ir surengė vakarėlį mano pilve. Truputį atsitraukiau. Jaučiau vairą remiantis sau į nugarą, tačiau tai nekliudė numauti Zayn kelnes ir palikti jį vien su apatiniais.

Zayn rankos mikliai atsegė mano liemenėlę ir nusviedė į mašinos galą. Sukrutėjau, kai jo ranka atsidūrė ant mano krūtinės. Užverčiau galvą į lubas, kai Zayn pradėjo pirštais žaisti su mano krūtine.

Jaučiau Zayn daikčiuką remiantis sau į užpakalį, todėl sudejavau. Nuleidau galvą ir žvelgiau vaikinui į akis, kol šiek tiek pasikėlusi nusmaukiau jo trumpikes.

- Galiu? - Paklausiau žiūrėdama jam į akis ir jis pradėjo linkčioti galva.

Nuleidau galvą į jau sustangrėjusią Zayn varpą ir ranka ją užčiuopiau. Zayn lūpas paliko keiksmas. Pasilenkiau ir palenkiau šalia sėdynes esančią rankenėlę, kad būtų daugiau vietos. Įsipatoginau ir pajudinau ranką, kuri buvo apsivijusi Zayn draugužį. Jo lūpas vis palikdavo aimanos su mano vardu. Atitraukiau ranką ir Zayn staigiai atsisuko į mane. Jis mikliai nusmaukė mano kelnaites ir griebė už liemens. Net aiktelėjau kaip staigiai jo visas ilgis atsidūrė manyje.

- Kaip aš to pasiilgau, - sušnypštė Zayn pro sukąstus dantis.

- Aš... aš taip pat, - sumurmėjau. Pakėliau klubus ir pamažu juos nuleidau su Zayn pagalba.

Įsirėmiau į Zayn pečius ir užvertusi galvą nenustojau judinti savo klubus. Buvau net pamiršusi koks malonumas užlieja besimylint. Kvėpuoti, kaip ir judėti, pasidarė sunku, todėl Zayn čiupo už mano užpakalio. Atsidusau ir sudejavau Zayn vardą, kai malonumo banga perliejo mano kūną.

Tankiai bei giliai kvėpavau atsirėmusi Zayn ant pečio. Vaikinas kiek sujudėjo ir atsidusau vis dar jausdama jį savyje. Zayn patraukė plaukus nuo mano veido ir pakštelėjo į lūpų kamputį.

WHY ME? ( Zayn Malik )Where stories live. Discover now