55

4K 207 18
                                    

*Dilos pozicija*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*Dilos pozicija*

Atsitraukėme ir žvelgėme vienas kitam į akis. Zayn nykščiu nuvalė drėgną mano skruostą. Šyptelėjau ir prislinkau arčiau jo. Zayn išskleidė rankas, todėl puoliau jam į glėbį.

- Aš tave taip pat be proto myliu, - sušnabždėjo jis. - Tačiau... aš noriu, kad man viską papasakotum. Noriu sužinoti, kas yra tas Louis ir kas nutiko Dubline.

Šiek tiek atsitraukiau nuo jo. Jis žiūrėjo į mane savo budriomis akimis. Nusukau žvilgsnį nuo jo. Nenoriu to prisiminti, tačiau teks, nes antraip Zayn nepaliks manęs ramybėje su tuo reikalu.

- Louis... Su juo susipažinau Dubline, - trumpam nutilau ir vėl pasižiūrėjau į Zayn. - Jis pasirodė visai mielas vaikinas, tik per daug įkyrus.

- Kaip suprasti įkyrus? - Paklausė Zayn. Pastebėjau, jog jis bando išlikti ramus, tačiau tai jam nesiseka.

- Na... jis ilgą laiką laukdavo manęs kavinėje, kurioje dirbau. Beje, vieną kartą sekė mane iki pat namų, tačiau jį aprėkiau ir jis paliko mane ramybėje.

- Kuo tas Louis susijęs su Yaser? - Vėl paklausė Zayn.

- Louis mane pagrobė, - trumpai atsakiau. Zayn suspaudė kumščius ir nusikeikė.

- Jis tave sumautai pagrobė?! Kalės vaikas, - Zayn pakilo iš lovos ir pradėjo vaikščioti po kambarį. Staiga jis sustojo ir užsižiūrėjo į mane. - Ar jis nuskriaudė tave?

- Jis man trenkė, - prisipažinau ir nuleidau galvą.

- Surasiu jį ir užmušiu, - murmėjo Zayn sau panosėje.

- Ne, nereikia, - pakilau nuo lovos, tačiau Zayn nekreipė į mane dėmesio. Jis išsitraukė telefoną ir kažką jame sumaigęs, pridėjo jį sau prie ausies.

- Liam, man reikia, jog rastum tokį vaikiną, vardu Louis, - jis trumpam nutilo. - Man neįdomu kaip, tiesiog rask jį. Aš atvažiuoju.

Baigęs pokalbį Zayn nė nežvilgtelėjo į mane. Jis priėjo prie durų ir jau norėjo išeiti, tačiau griebiau jam už rankos. Jis atsisuko į mane ir piktai žvilgtelėjo.

- Ne dabar, Dila. Turiu reikalų, - greitai tarė.

- Tu niekur neisi, - rimtai tariau ir paleidau jo ranką. Aš jam išsipasakoju, o jis nori mane palikti vieną? Na jau ne.

- Dila, tas šunsnukis drįso prieš tave pakelti ranką, - burbtelėjo Zayn.

- Tu taip pat esi taip daręs, - žodžiai patys paliko mano burną prieš suvokiant jų prasmę. Zayn veidas iš supykusio kaip mat pasikeitė į nuliūdusį.

- Tu teisi, aš taip pat šunsnukis, - sumurmėjo ir apsisuko link durų. Mano refleksai suveikė ir man pavyko prie durų atsidurti greičiau nei jam. Nuo bėgimo man suskaudo kulkšnį, tačiau numojau ranka į tą skausmą. Užstojau jam kelią ir įrėmiau rankas į jo krūtinę.

WHY ME? ( Zayn Malik )Where stories live. Discover now