34

4.6K 227 6
                                    

*Zayn pozicija*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*Zayn pozicija*

Žiūrėjau į Dilą su viltimi, jog man atsakys teigiamai, tačiau ji tiesiog tylėjo ir įsistebeilijo į vieną tašką. Gal man nevertėjo jos paklausti? Šūdas, tas mano ilgas liežuvis. Negalėjau išsėdėti vietoje. Norėjo prisitraukti Dilą arčiau savęs ir stipriai apkabinti, tačiau nesulaukęs jos atsakymo nieko negaliu daryti.

Stebėjau ją, kol ji nuleido galvą ir pradėjo žaisti su savo pirštais. Manęs neapleido bloga nuojauta, kad ji atsakys neigiamai. Bet kodėl aš iš vis to paklausiau? Ar aš pats ją myliu, jog švaistausi tokiais klausimais?

Pakilau nuo sofos ir sulaukiau sutrikusio, o gal išgąstingo Dilos žvilgsnio. Praėjau pro ją ir ėjau link laiptų. Aš tikrai buvau kvailys, jog maniau, kad ji man atsakys teigiamai. Aš sumautas kvailys.

Padėjau koją ant pirmo laiptelio, tačiau greitai nuo jo nulipau, nes buvau sugriebtas už rankos ir atsuktas į Dilos pusę. Ji žvelgė į mane, kol aš suraukiau antakius.

- Aš ats... - buvau nutrauktas, bet kol kas geriausiu būdu, koks galėtų man nutikti.

Dila staigiai mane pabučiavo ir prirėmė prie sienos. Atrodo, jog mano kojos aptirpo, kai jos putlios lūpos susidūrė su manosiomis. Tai buvo taip netikėta. Atsakiau į jos bučinį ir prisitraukiau ją dar arčiau savo kūno apjuosdamas savo rankas aplink merginos liemenį. Atmerkiau akis, kai Dila sukando mano lūpą ir aistringiau mane pabučiuodama. Pakėliau jos marškinėlius ir pradėjau tyrinėti jos švelnią odą. Ji atrodo tokia trapi, kad atrodo, jog net paprastas mano prisilietimas galėtų ją sulaužyti.

Mergina bučiniais nusileido per mano žandikaulio liniją iki kaklo. Nuleidau savo rankas iki jos užpakaliuko ir spustelėjau jį. Jos lūpas paliko duslus atodūsis. Kilstelėjau ją už šlaunų, kad galėtų apsivynioti kojomis aplink mano liemenį. Apsukau mus ir dabar ji buvo prispausta prie sienos. Žvelgiau į jos akis, kurios buvo kupinos aitros bei troškulio. Ji nori manęs.

Suliečiau mūsų kaktas ir nenustojau žiūrėti į jos akis ir lūpas, kurios buvo paraudusios nuo manųjų.

- Taip, - atsiduso ji. Kilstelėjau antakį nesuprasdamas apie ką ji kalba. - Aš... aš myliu tave, Zayn.

Žodžiai, kurie privertė mano širdį suspurdėti ir akimirkai sustoti. Negaliu patikėti, kad ši nuostabi mergina mane myli. Ji sušiktai mane myli. Dila mane myli.

- Zayn? - Nusijuokė Dila išblaškydama mane.

- Taip?

- Tu dabar šypsaisi kaip kvailys, - nusijuokė ji ir nieko kito negalėjau padaryti, kaip tik pabučiuoti ją.

- Dabar tai tikrai niekada tavęs nepaleisiu, - sumurmėjau atsitraukdamas, bet vis dar laikydamas ją prispaustą prie sienos. Ji tik nusišypsojo ir stipriai mane apsikabino per kaklą paslėpdama savo veidą mano kaklo įlinkyje.

Jos šiltas kvėpavimas atsimušdamas į mano kaklą sukūrė jaukus šiurpuliukus, kurie perbėgdavo per visą kūną. Užmerkiau akis ir mėgavausi jos apsikabinimu. Pajaučiau šlapią bučinį sau ant kaklo, kuris iš karto privertė mane pramerkti akis. Dila kilo bučiniais aukštyn kaklu. Pasiekusi mano veidą, ji pakštelėjo į mano nosį, nuo ko aš sukikenau, bet buvau užčiauptas bučiniu į lūpas.

- Tavo bučiniai veda mane iš proto, - sumurmėjau vos mums atsitraukus.

- Nejaugi, Zayn? - Flirtuojamai sušnabždėjo, kas mane nustebino.

- Taip, Dila, - sušnabždėjau. - Kad ir ką tu darytum, tu mane užburi.

- Tikrai? - Vėl sušnabždėjo ir užkišo savo ranką man po marškinėliais.

- Taip, - atsidusau, kai ji nagu perbraukė per mano pilvo presą. Atrodo, kad oras aplink mus išnyko, nes kvėpuoti pasidarė taip velniškai sunku. Dilos ranka nusileido žemiau mano liemeniu ir ji perbraukė per odą, kuri buvo diržo srityje.

- Ar tau patinka kaip tave liečiu? - Sušnabždėjo Dila priartėjusi prie mane veido.

- Velnias, tai man net labai patinka, - burbtelėjau ir jos veidą papuošė šelmiška šypsena.

Tačiau po akimirkos ji ištraukė ranką ir truputį pastūmusi mane nusileido ant grindų. Žiūrėjau į ją sutrikęs, kol ji kikeno. Kas per velnias?

Kikendama ji nusisuko nuo manęs ir pradėjo lipti laiptais vizgindama savo dailiu užpakaliu. Ji specialiai taip elgiasi? Ji tokia erzinanti...

Kol čia stovėjau, jos jau nebebuvo, todėl atsidusau ir pradėjau lipti laiptais. Priėjęs kambarį perbraukiau per plaukus ranka ir įėjau į jį. Vidury kambario stovėjo Dila tik su mano marškinėliais. Ji tikrai tai daro specialiai. Stovėjau ir tiesiog stebėjau ją. Ji tokia graži.

Praėjau pro ją iki vonios kambario, tačiau net nespėjus paliesti rankenos Dila čiupo man už rankos ir atsuko į save.

- Galiu... galiu tave nurengti? - Paklausė ji. Ji mane šiandien tikrai stebina.

Linktelėjau ir ji nuvedė mane iki lovos. Stovėjau prieš ją, kol ji sagstė mano marškinių sagas. Stebėjau kiekvieną jos judesį ar kaip ji suraukia antakius, bet tada vėl juos atpalaiduoja. Ji pravėrė mano marškinius ir delnais prabraukė pro mano krūtinę nuvilkdama marškinius. Sekundei ji pakėlė akis ir nusišypsojo man šypsena, kuri net ledus pratirpdytų. Ji delnais vėl perbėgo per mano krūtinę ir nusileido žemiau ir apčiuopė diržą. Velniškai lėtai jį numovusi ji atsegė mano kelnes ir delnais sugriebusi jų kraštus jas nusmaukė žemyn mano kojomis. Išlipau iš kelnių ir vėl stovėjau prieš Dilą, tik šį kartą pusnuogis. Ji padėjo savo delnus man ant pečių ir stumtelėjo atgal. Nukritau tiesiai į lovą.

Ji lėtai atsisėdo man ant kelių ir žiūrėjo tuo nekaltu žvilgsniu. Dila pasilenkė link manęs ir sulietė mūsų lūpas. Prisitraukiau ją arčiau ir pirštų galais liečiau jos ilgus plaukus. Ji šiek tiek atsitraukė ir pabučiavo mano krūtinę. Mano rankos švelniai glostė jos liemenį, kol užčiuopiau jos marškinėlius ir pažvelgiau į Dilą, lyg laukdamas atsakymo, kurį ji man suteikė. Nuvilkau jai marškinėlius ir negalėjau atsigrožėti jos kūnu. Pastebėjau, jog jos skruostai paraudo, todėl nusijuokiau. Ji pasislinko arčiau manęs, tačiau sulaukė urzgimo, nes pasitrynė ten, kur nereikėjo. Jos skruostai dabar tiesiog degė. Nusijuokiau ir atakavau jos kaklą bučiniais, kol ji užvertė galvą suteikdama daugiau vietos. Palikau kelias žymes ir bučiniais nukeliavau iki jos krūtinės, kuri kilnojosi dėl tankaus kvėpavimo. Aiktelėjau, kai ji vėl pasitrynė į mane.

Apverčiau mus ir sučiupau Dilos riešus.

- Nežaisk su manimi, - suurzgiau ir tik tada pastebėjau persigandusias merginos akis.



Oh no, Zyan. Wht have you done? 
HAHA.
Na ką, mane ant romantikos veža. Drąsi ta Dila pastaruoju metu pasidarė...
Ir aišku, Zayn kaip visada prisidirbo... 

WHY ME? ( Zayn Malik )Where stories live. Discover now