83

2.4K 172 16
                                    

*Zayn pozicija*

Jau nežinau kelintą kartą skambinu Dilai, tačiau ji neatsiliepia ir tai mane siutina. Kodėl ji negali manęs klausyti ir sumautai atsiliepti? Ir tai situacija komplikuota, tačiau ji leidžia sau neatsiliepti.

- Tau reikėtų nuvažiuoti į namus ir patikrinti ar jai viskas gerai, - sumurmėjo Liam sėdėdamas ant kėdės. Jis atrodė siaubingai, nes mes vis dar nieko nežinojome apie Džesiką. Manau, jog atrodyčiau taip pat, jei Dilai kas nutiktų.

- Gal tu ir teisus, - burbtelėjau. Įsigrūdau telefoną į džinsų kišenę ir atsisukau į Liam, kuris žiūrėjo į vieną tašką.

- Jeigu ją prarasiu, nusižudysiu. Prisiekiu, - šnabždėjo Liam. Atsidusau ir padėjau ranką jam ant peties.

- Nekalbėk taip. Tau dabar reikia būti stipriu. Beje, jai nieko nenutiks, pamatysi. O dabar eime, man reikia aplankyti Dilą ir duoti jai velnių, kad neatsiliepia į mano skambučius.

~*~

Atvažiavau į namų kiemą ir išlipau iš mašinos. Paskui mane ėjo Liam. Tikrai norėjau jį paguosti, tačiau nemoku. Jeigu čia būtų Dila, ji žinotų kaip tai padaryti. Man patinka ši jos savybė. Ji tokia švelni, tačiau gali parodyti ir ragus. Tikiuosi ji pasinaudos savo šia savybe ir paguos Liam.

Vos priėjęs namą pastebėjau sumaištį. Visi vaikinai lakstė iš vieno kiemo kampo į kitą. Suraukiau antakius ir galutinai priėjau prie namo. Jie pamatę mane persigando. 

- Kas čia vyksta? - sušukau, tačiau niekas net nežadėjo man atsakyti. - Atsakykit!

Vienas iš jų nuleidęs galvą priėjo arčiau manęs. Suspaudžiau kumščius, nes nujaučiau, jog čia kažkas ne taip.

- Mergina... ji dingo, - vos vaikinas ištarė žodžius, mano kūnas sustingo. Negalėjau nė žodžio pratarti. Mano Dila, mano mylimoji... Kaip jie šitaip galėjo? Kodėl jie sumautai nesaugojo jos? Jutau kaip pyktis manyje verda ir viskas apie ką galėjau pagalvoti, tai kaip ištaškau jo smegenis su vienu taikliu šūviu.

- Tu, šunsnuki! - surikau ir jau traukiausi ginklą, tačiau Liam sulaikė mane nuo neapgalvoto veiksmo. Žinau, kad būčiau pasielgęs kvailai, tačiau vis dar noriu to. Jie sušiktai jos neišsaugojo.  - Užmušiu tave! Jus visus!

- Zayn, - bandė nuraminti mane Liam.

- Jei jai kas nutiks, jus visus pakasiu po žeme! - paskutinį kartą surikau ir nusikračiau Liam rankų. - Eime, mes turime jas surasti.

Paskutinį kartą nužvelgiau tuos nevykėlius ir nuėjau savo automobilio link. Šį kartą tau galas, Yaser. 

*Dilos pozicija*

- Šūdas, - nusikeikiau supratusi, jog šis vanduo ne iš dangaus nukrito. Priliečiau savo kelnes, kurios buvo permirkusios. To negali būti...

- Dila, - sunerimo Džesika, - o Dieve, ką man daryti?

Jaučiau kaip šaltas prakaitas išmuša visą mano kūną. Negaliu patikėti, jog tai vyksta iš tikrųjų ir dar tokiomis sąlygomis.

- Dar anksti, dar labai anksti, - burbėjau po nosimi ir glosčiau savo pilvą. Ak, vaikeli, kodėl tu nori taip greitai išvysti šį pasaulį?

Giliai kvėpavau ir stebėjausi, jog nejaučiu jokio skausmo, ar taip turi būti? Džesika laikė man už rankos ir darė kvėpavimo pratimus.

- Ar tau nieko neskauda? Gal ko nors reikia? - pasipylė pilna klausimų iš merginos lūpų.

- Ne, man viskas ger-

Ir tada prasidėjo tai, ko labiausiai bijojau. Sarėmiai. Garsiai suklykiau, nes skausmas, kurį jaučiu yra nepakeliamas. Atrodo, lyg tau laužytų visus kaulus bei plėšytų tavo odą į milijonus gabalėlių. Pirmą kartą jaučiau tokį nepakeliamą skausmą.

- Dila? - perbraukė per mano plaukus Džesika.

- Zayn, - sušnabždėjau. - Noriu Zayn.

- Dila, tu turi būti stipri. Zayn mus iš čia ištrauks. - atsiduso Džesika. - O dabar tu turi kvėpuoti kartu su manimi.

Dariau kaip Džesika liepė. Jaučiau, kaip ji iš lėto numauna man kelnes. Žiūrėjau į lubas ir meldžiausi, kad neatsijungčiau ir kad vaikeliui viskas būtų gerai. Nežinau, ką daryčiau, jei vaikeliui kas nutiktų. Turbūt išprotėčiau.

Skausmas po truputį paliko mano kūną ir tada aš galėjau lengviau atsikvėpti. Stipriai laikiau Džesikos ranką, kol ji ramino mane. Prakaitas bėgo mano veidu. Džesika glostė mane ir bandė nuraminti, sakydama, jog viskas bus gerai. 

Tačiau, regis, per greitai atsipalaidavau, nes skausmas ir vėl pasiekė mano kūną. Garsiai suklykiau ir kambario durys prasivėrė. Negalėjau pastebėti kas čia įžengė, nes praradau sąmonę.


Neįdomi ši dalis, nes nėra veiksmo :D Neišmanau apie gimdymus, tai nesmerkit manęs. Šiek tiek pasidomėjau apie tai ir bandžiau išspausti geriausia, ką galėjau. 
Atsiprašau už trumpą bei nuobodoką dalį! 
P.S. nebemoku rašyti dalies iš Zayn pusės :OO pati net nustebau.

WHY ME? ( Zayn Malik )Where stories live. Discover now