40

4.3K 220 8
                                    

*Dilos pozicija*

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

*Dilos pozicija*

Esu pričiupta ir visiškai nežinau, ką pasakyti. Kaip jai pristatyti Zayn, jeigu aš jį buvau paskundusi policijai? Šūdas, Dila!

- Na? - Prabilo mano mama. - Jau galite pradėti.

- Mama, aš jau nebe maža mergaitė, neprivalau tau aiškintis, - piktai atšoviau. - Zayn tiesiog atvyko pas mane ir tiek.

- Zayn? Mieloji jis-

- Prašau, mama, - nutraukiau ją. - Gal galime viską užmirši. Būk supratinga. Paaiškinsiu tau viską vėliau, o dabar Zayn yra pavargęs po ilgos kelionės, todėl mums metas. Be to, tau rytoj vestuvės, turėtum pailsėti.

Nelaukusi jos atsakymo, griebiau Zayn už rankos. Pastebėjau, jog jis buvo įsitempęs. Vedžiausi jį laiptais aukštyn į savo kambarį. Manau, jog mums reikėtų pasikalbėti apie mūsų santykius ir apie visą šią situaciją. Juk jis pagaliau prisipažino manęs mylįs. Pravėriau kambario duris ir įėjau į jį, o paskui mane Zayn. Jis visą laiką tylėjo ir tai man nedavė ramybės.

- Ei, Zayn, ar tau viskas gerai? - Paklausiau atsisukusi į jį. Jis ir vėl tylėjo. - Zayn?

- Aš taip tavęs pasiilgau, - sušnabždėjo jis ir priėjęs apsikabino mane. Sutrikau nuo to, tačiau atsakiau į jo apsikabinimą. - Atsiprašau, kad neatsisveikinau su tavimi, tiesiog... man reikėjo viską apmąstyti ir... ir tada supratau, jog be tavęs negaliu.

- Ak, Zayn, - sušnabždėjau ir lėtai nuo jo atsitraukiau. - Aš tavęs taip pat pasiilgau.

- Ką sakysim tavo mamai? Juk tu buvai paskundusi mane policijai. O kaip reikės elgtis man? Po velnių, ką man reikės jai sakyti?

- Nusiramink, Zayn, - pavarčiau akis dėl jo perdėto susirūpinimo. - Viskas bus gerai. O dabar tau reikėtų pailsėti.

- Gerai, kaip pasakysi, - tarė. - Ar čia yra dušas? Man reiktų juo pasinaudoti.

- Durys priešais, - parodžiau prištu ir jis apsisukęs nuėjo link tų durų ir jas pravėręs įėjo vidun.

Apsisukau link lovos ir ant grindų pamačiau savo lagaminą. Pakėliau jį ir sumaniau, kad kol Zayn maudysis, aš išsikrausiu drabužius. Pradariau spintos duris ir pasiėmiau pakabą. Ant jos pakabinau suknelę, kuria būsiu apsirengusi vestuvėse ir pakabinau ją į spintą. Taip pat ir padariau su kitais drabužiais. Taip pat pradariau spintelę ir į ją sudėjau apatinius bei paprastus marškinėlius.

Pasukau galvą link vonios durų, nes išgirdau leidžiamo vandens garsą. Sumaniau palaukti Zayn, kol grįš iš vonios, todėl priėjau prie lovos ir ant jos atsisėdau. Žaidžiau su savo pirštais ir laukiau jo, tačiau man pasidarė nuobodu, nes jis ten jau sėdi apie pusvalandį. Pakilau nuo lovos ir pradėjau vaikščioti pirmyn ir atgal.

- Nagi, Dila, nebūk bailė, - sumurmėjau, nes mano pasąmonė sugalvojo itin kvailą idėją. Nusikeikiau ir pasidaviau tai minčiai. Sustojau prie vonios durų ir nusimoviau savo marškinėlius bei palaidinę. Po to atsikračiau ir apatiniais. Taigi, dabar stovėjau nuoga prie vonios durų. Giliai įkvėpiau ir pravėriau duris. Mane pasitiko tvankus kvapas bei šilti garai. Lėtai bei tyliai priėjau prie dušo kabinos ir pravėriau duris, tačiau staigiai jas uždariau. Net pati nustebau, jog neišleidau nė menkiausio garselio. Čia stovėjo Zayn visiškai nuogutėlis atsisukęs į mane nugara. "Dila, nebūk bailė!" šaukė mano pasąmonė. Lėtai priėjau prie jo ir uždėjau savo rankas jam ant pečių. Jis krūptelėjo ir staigiai atsisuko į mane.

- Kristau! - Sušuko nužvelgęs mane. - Šūdas, Dila!

Žvelgiau į jį iš viršaus ir jaučiau kaip mano skruostai kaista nuo jo žvilgsnio. Mano akys nusileido šiek tiek žemiau, tačiau greitai jas pakėliau ir jaučiau kaip degu iš gėdos. Atrodo, jog drąsa kaip mat išgaravo. " Dila, nusiramink." ramino mane pasąmonė.

Sukaupiau visą likusią drąsą ir žengiau žingsnį arčiau Zayn. Ant mano kūno pradėjo bėgti šilti vandens lašiukai. Paėmiau kempinę, kuri buvo pakabinta ant spintelės. Įpyliau į ją šiek tiek dušo želės ir kempinė kaip mat suputavo. Perbraukiau kempine Zayn per krūtinę ir pakėliau savo akis, kad sutikčiau jo rudas. Jis stebėjo kiekvieną mano judesį ir stovėjo kaip įbestas. Leidau kempinę žemyn iki jo V linijos. Jis giliai atsiduso, kai pirštu per ją perbraukiau, tačiau nenustojo manęs stebėjęs. Vėl su kempine pakilau aukštyn iki jo krūtinės ir pradėjau švelniai glostyti.

- Apsisuk, - paliepiau ir jis akimirksniu taip padarė. Pridėjau kempinę prie jo nugaros ir švelniai glosčiau aukštyn ir žemyn. Kempine perbraukiau per jo užpakaliuką ir sustojau. Jis lėtai atsisuko į mane ir giliai kvėpavo, kaip ir aš. Atrodo, kad oras išgaravo. Įteikiau jam į rankas kempinę.

- A-ar gali? - Paklausiau. Jis stebėjo mane kelias minutes, kol pajaučiau kempinę sau ant peties. Jis švelniai braukė kempine per mano kaklą ir leidosi žemyn. Zayn kempine perbraukė per mano krūtinės tarpą, todėl sukandau savo lūpą ir stebėjau jo rimtą veidą. Jis žiūrėjo į mano kūną toks susikaupęs, lyg aš būčiau koks meno kūrinys. Jo ranka nusileido žemyn iki mano pilvo ir aš nustojau kvėpuoti. Tačiau jis greitai patraukė kempine ir pasižiūrėjo man į akis. Apsisukau ir dabar mano akys žiūrėjo į dušo kabinos sienelę. Zayn ranka perbraukė per mano kaklą ir patraukė plaukus nuo mano nugaros. Zayn kruopščiai plovė mano nugarą, kol galiausiai baigė. Vėl apsisukau į jį ir žiūrėjau į jo akis.

- Kad tu žinotum, kokia tu graži, - sušnabždėjo Zayn. Droviai jam šyptelėjau ir priėjau arčiau. Šiek tiek pasistiebiau ir nosimi liečiau jo nosį. Pravėriau savo lūpas ir prispaudžiau jas prie Zayn lūpų. Jis iš karto atsakė į mano bučinį ir apglėbė mane per liemenį. Viena ranka liečiau jo kūną ir leidausi žemyn. Pasiekus V linają perbraukiau per ją nagu ir Zayn urgztelėjo. Tas urzgimas nuskambėjo taip seksualiai, jog viskas ko dabar norėjau, tai tik prispausti jį prie dušo sienelės ir išdulkinti. Šūdas aš noriu, jog jis mane išdulkintų. Ranka sugriebiau jo draugužį ir Zayn sudejavo. Pajudinau ranką pirmyn ir atgal, todėl Zayn užlenkė galvą į lubas ir nusikeikė. Nenustojau judinti rankos ir netyčia nykščiu priliečiau jo galiuką, todėl jo kūnas sudrebėjo.

- Dila, - suaimanavo jis. Man patinka matyti Zayn tokį bejėgį, lyg jis priklausytų tik nuo manęs. Šiek tiek labiau suspaudžiau jo draugužį ir Zayn dar labiau nusikeikė. - Švelniau, mažute.

- Atsiprašau, - droviai šyptelėjau ir jis pasilenkęs pakštelėjo man į lūpas. Dar kartą pajudinau ranką ir Zayn lūpas paliko atodūsis. Pajaučiau šilumą sau ant pilvo, todėl supratau, jog Zayn baigė, tačiau nenustojau judinti rankos, kol jis visiškai baigė. Atsitraukiau nuo jo, kol jis buvo iškėlęs galvą į lubas ir tankiai kvėpavo. Vanduo perbėgo per mano kūną ir aš buvau visiškai švari. Kilstelėjau galvą ir pastebėjau, jog Zayn mane stebi. Mes abu tylėjome. Apsisukau link kabinos durelių, tačiau Zayn griebė man už rankos ir prisitraukęs prie savęs, įsisiurbė man į lūpas.

- Myliu tave, - atsitraukęs sušnabždėjo man į lūpas.

- Aš tave taip pat, - tariau žiūrėdama jam į akis.

WHY ME? ( Zayn Malik )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin