50

4.2K 213 6
                                    

*Zayn pozicija*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*Zayn pozicija*

- Kur ji?! - Vaikščiojau iš kampo į kampą ir neradau sau vietos. Jeigu jos nerasiu, aš mirsiu. Nebeturėsiu prasmės gyventi toliau.

- Mes aiškinamės, Zayn, - burbtelėjo Harry ir naršė kompiuteryje ieškodamas informacijos.

- Kur, po velnių, Liam?! - Vėl sušukau.

- Jis jau pakeliui, - informavo Markas pakeldamas akis nuo telefono.

Mia stovėjo tarpduryje tarp svetainės ir virtuvės. Ji sušniurkštė nosimi ir pakėlė akis į mane.

- Jau žinote, kur jis laiko Dilą? - Nedrąsiai paklausė.

- Mes sušiktai nieko nežinome, - susinervinęs tariau ir palikau juos visus namuose, o pats išėjau į kiemą. Išsitraukiau iš kišenės cigarečių pakelį. Išsitraukiau vieną mirties lazdelę ir užsidegiau ją. Įtraukiau dūmus ir netrukus išpūčiau juos.

Kaži ką jis jai daro? Jeigu jis Dilą prilies bent pirštu, aš jį užmušiu savom rankom. Man darosi pikta, jog išleidau ją vieną. Šūdas, kodėl aš buvau toks neaplaidus? Reikėjo man nė sekundei jos nepalikti.

Netrukus kiemą apakino ryški automobilio žibintų šviesa. Pakėliau akis ir pamačiau iš mašinos išlipant Liam bei Džesiką. Kiek pastebėjau, Liam jau buvo pasveikęs. Numečiau nuorūką ant žemės ir patraukiau link jų, kaip ir jie link manęs.

- Ar žinot, kur ji? - Iš karto paklausiau.

- Dėl to mes čia ir esame, - atsakė Liam.

~*~

Mašinai sustojus prie namo, kuriame pagal Liam su Džesika yra laikoma Dila, mano kūną užvaldė ir baimė ir adrenalinas. Kas, jeigu jos ten nebebus? Kas, jeigu Yaser suuodė apie mūsų pasalą? Kas, jeigu Dila jau nebegy... Pastaroji mintis sustabdė mano širdies plakimą. Ji sveika, ji privalo tokia būti.

- Pasiruošęs? - Į mane atsisuko Harry.

- Dėl Dilos pasiruošęs bet kam, - tariau ir tiesiau ranką link durelių. Pradariau jas ir išlipau iš mašinos. Pažvelgiau sau už nugaros ir pastebėjau dar vieną mašiną, iš kurios išlipo Markas su keliais vyrais. Liam, Džesika bei Mia pasiliko namie, nes mes su Harry taip paliepėme. Kad ir Liam atrodė sveikas, tačiau mačiau, jog jam dar reikia pailsėti, o Džesika... Na, ji laukiasi. Tai buvo dielė naujiena mums visiems.

Visi patraukėme link to namo. Patraukiau už rankenos ir namo durys prasivėrė. Apsižvalgiau koridoriuje ir įėjau į namą, o paskui mane ir kiti. Giliai įkvėpiau ir iš džinsų šono išsitraukiau ginklą. Pakėliau akis į laiptus, nes išgirdau kažkokį triukšmą iš viršaus. Nelaukęs kitų pradėjau jas lipti aukštyn. Prieš mane buvo tik vienos durys. Net netikrinęs ar jos atrakintos išspyriau jas vienu spyriu. Man atėmė kvapą pamatytas vaizdas. Dila beveik nuoga gulėjo ant lovos, o ant jos Yaser.

WHY ME? ( Zayn Malik )Where stories live. Discover now