Hoofdstuk 13

3.9K 60 3
                                    

-Floor

Koppijn.

Alles wat ik weet is koppijn en een droge keel en honger.

Kreunend kom ik overeind. Ik ga rechtop zitten tegen het bedbord van mijn tweepersoonsbed, en kijk langzaam mijn kamer rond.

Het felle ochtendlicht knalt door mijn dunne witte gordijnen, het leek me destijds een goed idee om die te kopen. Niet dus.

Ik leun opzij en gris mijn telefoon van mijn nachtkastje.

Half tien, drie berichtjes.

Ik klik whatsapp aan en zie dat de berichtjes van Quinty zijn.

Heyy dikzak, al wakker? x

Tuurlijk niet, het is fucking half zeven.

Gaan we nog ontbijten  om tien bij BB? x

Ik wrijf even over mijn gezicht en beantwoord haar dan.

Ben nu wakker, goedemorgen geraamte. Wat deed jij zo vroeg wakker? X

Ik leg mijn telefoon terug op mijn nachtkastje en sta langzaam op uit mijn bed. Ik loop naar de spiegel en zucht.

Gisteravond was ik chagrijnig om mijn moeder en Thomas, en Cassius was chagrijnig dat Belle weg was en Dioni hun naar huis had gebracht.
Samen dronken worden leek de beste oplossing.

Mijn moeder was niet al te blij geweest toen ze me naar huis had gebracht, maar in mijn staat boeide me dat vrij weinig. Cassius is zo geniaal als hij dronken is: de droogste humor en de beste dancemoves.

Ik had het nog wel gered om te douchen gisteravond, en ik had mijn pyjama ook nog eens aangekregen. Op zich was ik best trots, de laatste keer dat ik dronken was eindigde ik samen met Quinty met onze blote billen tegen het raam van het postkantoor…

Ik lach even naar mezelf in de spiegel en pak dan mijn stijltang. Vandaag gaan mijn krullen eraan.

Als ik klaar ben met stijlen pak ik een plukje en draai het een paar keer rond. Dan steek ik het op met een klipje. Ik pak een make-up remover doekje en haal al mijn achtergebleven mascara van mijn ogen en oogleden. Ik veeg mijn lipstick weg en loop dan terug naar mijn nachtkasje. Quinty heeft inmiddels geantwoord.

Niks geraamte =(. Ik was wakker omdat m’n moeder me nodig had met de ochtendcatering. BB over een half uur? X

Ah, ochtendcatering. Arme Quinty.

Quinty haar ouders hebben een klein hotel, en omdat ze nu krap zitten met staf moet Quinty soms helpen. Helemaal klote als ze de ochtendcatering heeft: dan moet ze voor zeven uur al het eten klaar hebben staan op het lopende buffet voor de vroege gasten.

Arme jij. Zie je over een halfuur bij BB xx

Ik trek mijn pyjama uit, wurm mezelf in een zwarte skinnyjeans en sla de pijpen om zodat mijn enkels te zien zijn. Ik trek een wit bloesje aan, met een donkerrode sweater eroverheen waar “Riot” op staat. De uiteindes van de mouwen en het bovenstukje komen net onder de sweater vandaan. Daarop een mooie ketting, en om het af te maken Vans in dezelfde kleur rood.

Wat ben ik toch gek op mode, denk ik als ik naar mezelf glimlach in de spiegel.

Ik doe wat mascara op, werk mijn wallen weg en laat de rest van mijn gezicht maar voor wat het is. Ik pak mijn tas uit de hoek van de kamer, gooi mijn portemonnee, kauwgom en een flesje water erin en loop dan mijn kamer uit, de trap af.

Ik loop meteen door naar de keuken, pak twee aspirientjes en slik ze weg met een groot glas water. Ik controleer mezelf nog even in de weerspiegeling van de oven.

Carry Me Home (B-Brave fanfiction)Where stories live. Discover now