Hoofdstuk 44

3.2K 55 0
                                    

-Dioni

Nerveus kijk ik naar alle huizen die aan me voorbij schieten als we door de smalle Franse straten rijden. Ik zie eruit als een Italiaanse pimp, mijn gezicht voelt bij elkaar gelijmd door al die make-up, mijn haar stinkt naar veel teveel gel, en zelf ruik ik naar dure Calvin Klein parfum.

Geloofwaardig, ja. Aantrekkelijk, nee.

Ik heb zwarte gympen aan gedaan, een baggy spijkerbroek en een grijze trui van Samuel.

Belle en Cassius zitten naast me in de taxi die we hebben besteld, op weg naar de hoerenbuurt van de stad waar we zitten.

Niemand zegt iets, en de spanning in de taxi is erg hoog. De chauffeur merkt het blijkbaar ook, want hij houd ook zijn mond dicht.

Na tien minuten stilte en nervositeit stopt de taxi op de afgesproken plek. Belle zegt wat tegen de man in vloeiend Frans, hij knikt naar haar en blijft dan staan.

‘Ik zei even dat hij moet wachten omdat we zo weer terug willen.’ Zegt Belle snel tegen ons.

‘Ga je het me niet aanwijzen?’ Vraag ik een beetje ongerust.

‘Nee, dat is veel te riskant.’ Zegt Cassius meteen. ‘Straks wordt ze gezien. Het spijt me man, je staat er alleen voor.’

Ik knik langzaam en haal diep adem. Ik kan dit. Ik kom hier doorheen.

‘Het is hier om de hoek van dit gebouw, dan kom je in een soort van winkelstraat. Die loop je helemaal af, en aan het einde zie je steeds meer vrouwen acht het raam staan.’ Legt Belle me uit. Ik stal alles wat ze zegt op in mijn gedachte en knik naar haar.

‘Ongeveer in het midden, na zo’n vijftien huizen, kom je bij club “Golden Eye’s”. Er staat “Adult Entertainment” op de gevel, en daarnaast dus de naam in gouden Neon. Daar moet je zijn. Dan kijk je of Senna achter het raam staat, of dat ze danst. Zo niet: dan kijk je of je Valerie of Danielle ergens ziet. Als Senna niet lukt wordt het een van hun twee.’

Ik knik weer naar Belle, en geef haar dan een afscheidsknuffel. Ik geeft Cassius een Bro-hug, en ze stappen weer in de taxi.

‘Succes!’ Roept Cassius naar me. Ik steek mijn duim naar hem op, en loop dan de hoek om, de winkelstraat in. Felle lichten van restaurantjes en winkels verlichten de straat, en er zijn veel mensen op straat. Dat is ook wel logisch: het is Zaterdagavond.

Langs me heen lopen meisjes die aan het stappen zijn. Meestal krijg ik veel vrouwelijke aandacht op zo’n avond als deze, maar vanavond moeten ze niks van me hebben. Dat is ook wel logisch aangezien ik eruit zie als een afgelikte, zonnebankverslaafde Italiaanse pooier.

Ik loop naar het einde van de winkelstraat, en kom dan terecht in de Franse versie van het Red Light District. Ik zie mooie, jonge vrouwen achter de ramen staan. Ze glimlachen of zwaaien verleidelijk naar me, sommige roepen me zelfs. Ik krijg er een naar gevoel van, en loop snel door. Na een tijdje kom in ongeveer in het midden van de straat, en zie ik de gouden neonletters op de gevel van een gebouw, die “Golden Eye’s” zeggen, zoals Belle had verteld. Als ik de tekst “Adult Entertainment” zie staan, weet ik dat ik goed zit. Ik haal nog een keer diep adem, en loop dan naar de voordeur van de club.

-Senna

‘Je komt er wel doorheen, ik beloof het je.’ Zegt Danielle zachtjes. Ze haalt haar handen door mijn gestijlde blonde haar, het geeft me min of meer een rustgevend gevoel.

‘Eerst keer is altijd engst.’ Zegt Maria terwijl ze haar felrode lippenstift bijwerkt. Maria is een pools meisje, met lange zwarte haren en een bleke huid. ‘Jij vast goed doen.’

Carry Me Home (B-Brave fanfiction)Where stories live. Discover now