Hoofdstuk 37

3.4K 77 11
                                    

Bedankt voor 1100 reads! Echt abnormaal hoe snel dat is gegaan. Iedereen die altijd weer stemt, leest & een comment achterlaat: YOU'RE AWESOME ! Ily so much =))

Enjoy hoofdstuk 37, ik beloof dat het na dit hoofdstuk weer spannend wordt.

Xx Julia

----------------------------------------------

-Cassius

Gisteravond was ik vergeten om de gordijnen dicht te doen, nu vind ik mezelf een idioot.

Ondanks dat het laat licht wordt, schijnen er felle zonnestralen de woonkamer in. Ik werd er wakker door, en nu prikt het in mijn ogen. Ik voel Belle ook bewegen.

‘Ben je wakker?’ Fluister ik. Belle haar hoofd komt overeind, en ze knikt.

‘Morning.’ Zegt ze zachtjes met een krakende ochtendstem. Heel even is de hele situatie waar we in zitten achtergrond, en glimlach ik om haar schattige gezicht. Sinds onze date in Winterland hebben we amper nog iets gedaan, de date waar ik haar heb gekust.

Waarom ben ik zo lomp ook soms? Ik wil dat ze de mijne is, maar ik…

Mijn gedachte worden uit gezet als ik Belle haar lippen op de mijne voel. Ze geeft me een vlugge kus en kijkt me dan lang aan. Ik verwacht dat ze nog wat zegt, maar ze is stil en staat op van de bank. Ik rol op mijn rug en voel me opeens koud zonder Belle haar warme lichaam naast me. Ik hoor haar voetstappen door de stille huiskamer. Gelukkig slaapt Jai bij Kaj in bed, dus hebben we de huiskamer voor ons alleen. Even later hoor ik wat kastjes open en dicht gaan, en water uit de kraan komen. Ik wil net over de rugleuning van de bank gaan kijken, als Belle weer aan komt lopen. Ze gaat op de salontafel zitten tegenover de bank, en geeft me een kop thee.

‘Bedankt.’ Zeg ik. Belle glimlacht en slaat haar benen over elkaar. Haar haar zit een beetje warrig, en haar make-up zit onder haar ogen. Ze draagt een oud shirt van Sam en een joggingbroek van Kaj. En nog steeds is ze het mooiste meisje dat ik ken.

‘Je kuste me.’ Zeg ik met een geamuseerde glimlach. Belle glimlacht ook, bloost en kijkt weg. Ik kom overeind, probeer en slokje van mijn thee en zet hem dan meteen weg als ik merk hoe heet het nog is.

‘Kom nog even bij me liggen?’ Smeek ik bijna. Belle grinnikt, zet haar mok naast de mijne op de salontafel en kruipt dan weer naast me op de bank. Ik sla een arm om haar middel en trek haar warme lijf tegen het mijne. Het voelt zo apart hoe klein ze aanvoelt als ze zo tegen me aan ligt.

‘We moeten vandaag even langs Floor haar huis, en Senna en mijn appartement. We hebben geen van alle schonen kleren. En ik wil douchen.’ Zegt Belle.

‘Je kan hier douchen.’ Mompel ik. Ik begin haar kusjes te geven in haar nek, en ze grinnikt zachtjes.

‘Ja, maar het kan ook thuis.’ Zegt ze zachtjes. Ze draait zich om in mijn armen, duwt haarzelf omhoog met haar ellenboog en laat haar hoofd op haar hand rusten. Ze glimlacht voorzichtig naar me, en ik wordt overspoelt door een gevoel van warmte.

‘Kus me nog een keer.’ Zeg ik. Belle giechelt en bloost. Dan buigt ze zich naar voren en geeft ze me nog een kusje op mijn lippen. Als ze zich weer terugbuigt tintelt het nog bij mij.

‘Voelt het voor jou net zo goed als voor mij?’ Vraag ik zachtjes. Wauw, nu begin ik toch wel echt op een nicht te lijken.

‘Hoe goed voelde het voor jou?’ Vraagt Belle terug.

‘Beter dan een Caramel Macciato van Starbucks op een Maandagochtend als je weet dat je die Maandag niet naar school hoeft.’ Ratel ik. Belle lacht en geeft me dan nog een kus.

Carry Me Home (B-Brave fanfiction)Where stories live. Discover now